Leuk, als je tenminste vip bent.

09/04/2014 - 17 reacties

Reporters_15756844_thumb_600x900

I laf miranda kerr. Echt huuuge girlcrush op haar. Ik denk dat ze na Doutzie en Adriana wel mijn lievelings Victoria Secret model is. Ze is zo mooi, ze heeft zo’n zacht babygezicht, en ze heeft in een interview gezegd dat ze niet vies is van eventuele bodytalk met een vrouw.
Miranda popje, bel me (ik heb een hele mooie rug, echt).

Even wat anders: ik zag bovenstaande foto en ik moest een beetje lachen. Lachen, omdat ik ook een beetje moest huilen. Het lukt namelijk alleen Miranda, Victoria B enco,om er zo bij te lopen. Mij niet. Omdat:

 • Kleine A. te zwaar is om zo op de arm te dragen. Even tussen ons, maar hij is qua gewicht iets boven het gemiddelde. IETSJE, en het is babyvet! Dus het komt goed met em, echt.
 • Kleine A. altijd zijn sokjes uit moet doen. En nu ook weet hoe hij zijn veters los moet strikken van zijn schoentjes. Kleine A. kun je dus uittekenen in 1 sok en 1 bloot voetje.
 • Kleine A. , wat LOML en mij betreft, simpele kleertjes draagt. Sorry, maar aint nobody got time om je baby te stijlen in een ZaraKids jasje van 50 euro waar hij al na 3 maanden uitgroeit.
 • Ik op hakken lopen heb opgegeven. Zeker nu ik moeder ben van een klein kind die energie heeft voor 10
 • ik geen geld heb voor een Hermes bag. Wel voor een tasje van 10 euro van de Hennes.
 • mijn haar met kleine A. in mijn buurt het liefst vast draag. In een knot. Boven op mijn hoofd. Alles om te voorkomen dat kleine A. denkt: leuk, daar ga ik even hard aan trekken.
 • Ik niet met een engelenglimlach op mijn gezicht loop  als ik kleine A. draag. Als ik kleine A. draag is dat omdat hij moe is, vervelend, jengelig, en geloof mij: dan zit er geen glimlach op mijn gezicht.
 • ik me niet vervoer in een taxi of een privé-chauffeur heb.  Nee, hier in Nederland doen we alles op de fiets, weer of geen weer, en ik dus uiteindelijk eruit zie als een zwetende otter. Dat; of een verzopen kat.
Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Inge 09/04/2014

  Die celebs hebben het allemaal goed hé, een nanny voor dit, een chauffeur voor dat, en wij, ja wij moeten alles zelf doen, ik zie er zelfs nooit zo uit en ik heb nog niet eens een kid rond mij hangen!

 • Reageer Wietske 09/04/2014

  Hahaha, prachtig geschreven Des. ik denk dat je hiermee de gevoelens van zo’n beetje alle jonge moeders uitdrukt….

 • Reageer Laura 09/04/2014

  En dan nog iets: zo’n jurk is zonder baby al onhandig genoeg. Praktische wollen jurkjes (in de winter dan) for life. Of for winter.

  • Reageer Des 10/04/2014

   ook zoiets ja

 • Reageer Louise 09/04/2014

  Ik sluit mij aan bij Inge: ik krijg het zelfs zonder kind niet voor elkaar om er zo tip top uit te zien.

 • Reageer Yss 09/04/2014

  Dit is de eerste keer dat ik reageer, maar ik moet altijd zo lachen om jouw stukjes! Je zei ooit dat je bang was dat je teveel over je bevalling/baby-struggels praatte voor de jongere doelgroep (hoi daar hoor ik bij als 21-jarige student), maar ik vindt je verhalen vooral bewonderenswaardig, interessant en erg grappig haha. Dus no worries!

  • Reageer Des 10/04/2014

   Awww, lief van je, bedankt!

 • Reageer Shanti 09/04/2014

  Hahahaha, superklein stukje weer. Ik verbaas me er ook altijd over want als ik ’s ochtends haast heb zie ik er écht niet zo uit, laat uit staan als ik nog een kleine zou moeten verzorgen. Maar meestal hebben dat soort Celebs een heel team om zich heen. En nee, ik zou mijn kind ook nooit in dure kleren hijsen waar hij/zij maar heel kort plezier van heeft.

 • Reageer Petra 09/04/2014

  Haha leuk stukje. Overigens ziet het er niet uit alsof Miranda het allemaal zo comfortabel vindt. Ze lacht een beetje als een boer met kiespijn.

 • Reageer Ikram 09/04/2014

  Weer een heerlijk stukje! Ik ben zelf geen moeder, maar ik kan hard lachen om je stukjes! Keep up the good work mummy! 😀

  • Reageer Des 10/04/2014

   ahh shocran Ikram!

 • Reageer fatima 10/04/2014

  Ik heb zo geen kind nodig om er zo níét zoals haar uit te zien.

 • Reageer Sanne 10/04/2014

  Haha lol :’)
  Ik heb dat ook met foto’s van Victoria Beckham met Harper. Ik houd mezelf maar voor dat ik er ook zo stylish en kalm en mooi uit zie als ik ooit een baby’tje heb. Ik weet het, ik leef in een droomwereld but a girl can hope, can’t she?

 • Reageer DeHeldin 11/04/2014

  Andersom bekeken; als niet-celeb KUN je gewoon toegeven aan het moederschap met een nog jong kind. Als een celeb dat doet valt de pers er meteen overheen en krijgen ze bakken kritiek. De lat ligt ook gewoon hoger denk ik, en ‘naar het werk gaan’ hangt in celebland vast aan totaal gestyled moeten opdagen. Ik zou niet graag ruilen als het erop aankomt, hoe makkelijk het ook klinkt dat er een stylist en visagist klaarstaan. Btw, lekker een kind de schoenen uit laten trekken, die zogenaamde gezonde want stevige schoenen zijn alleen maar ongezond 🙂

 • Reageer Tea - the FourOhSeven 13/04/2014

  hahaah dat kind zal het niet makkelijk hebben. Zag foto’s van George en Kate en die vond het haar van Kate interessant.

 • Reageer Aïsha 24/04/2014

  HAHAHAHHA laf deze!!!

 • Laat een reactie achter