Desdraagt.nl is NU online!

05/05/2014 - 16 reacties

Hoi moppies, ben ik weer ff hier. Wel even snel hoor, want ik heb vanmiddag weer eens een sollicitatietraining. Ja, hoeveel kun je er hebben he, nou veel kennelijk. Vandaag gaan we het over het cv en sollicitatiebrief hebben. Nou ik heb sowieso al de leukste kan ik u allen zeggen. Ik heb eens op een vacature gereageerd waar ze vroegen om mensen met humor  met het grapje ““what do you mean i’m not a bear, i have all the koalafications” zei de koalabeer” in mijn brief.
(Niet uitgenodigd voor het gesprek, ik vind het ook stom want is het niet een VET LEUK GRAPJE??).

welkom

Enfin, genoeg over sollicitaties, laten we het over LEUKE dingen hebben. Namelijk dat ik volgende week een cursus tot draagconsulente heb! Yes, eindelijk en ik heb er zoveel zin in. Ik heb al een draagpop besteld,en ja ik vind ze ook verschrikkelijk eng. Maar goed, ik kan moeilijk kleine A. de hele tijd meezeulen naar consulten. En…ik heb mijn website ook klaar! Allemaal even een kijkje nemen bij www.desdraagt.nl ! Ook bij uw favorietjes zetten want hier zal ik ook regelmatig bloggen over dragen, draagdoeken en ander “natuurlijke ouderschap” dingetjes.

Zoals ik al bij mijn intro schreef; ik wil dragen weer hip maken. Ik wil dragen LEUK maken. Combineer die leuke roze draagdoek met de little black dress. Gebruik die blauwe draagdoek met stoere blauwe sneakers. Niet alleen vrouwen met korte pittige kapsels of dreadlocks dragen; want laten we eerlijk zijn; denken jullie daar ook niet aan als je aan een draagdoek denkt? Juistem.  Daarom wou ik een website met lekker veel kleur, GEEN COMIC CANS (ja, die websites bestaan nog steeds, ahmegad me designeyes hurt so much ); ik wou een vrolijke site waarbij je meteen denkt: ik wil ook mijn baby dragen!

Dus nadat ik een oproepje deed voor wie mij wou helpen met de website, kreeg ik verschillende mailtjes binnen. Waaronder die van Olga, medeblogger van het vrolijke TeamConfetti. Ik vind TeamConfetti leuk, Olga is medeGroninger (altijd een streepje voor), en Olga wou ervaring opdoen met het maken van websites.
De afgelopen weken mailden we vaak heen en weer een Olga begreep precies wat ik bedoelde met mijn cryptische omschrijving als “ik wil een onafhankelijk vrouwpoppetje met een draagdoek”, “ik wil veel kleur, maar ook weer niet veel veel kleur”, en “ik wil meer haar bij dat ene poppetje”. Hartstikke super samenwerking dus en ook heel fijn dat haar vriendje mij heeft geholpen met het opzetten van de website. Heel veel credits en much thanks dus voor Olga!

Kijkt u gerust dus eens op desdraagt.nl, speid het woord over baby dragen en verder wens ik jullie nog een heel leuk bevrijdingsdagje.

Kusjes van uw leukste bloggers.

(ps veel stukjes in concept onder andere over: eenkennigheid bij kleine A, jaloezie bij kappers, en hoe het is om een vrouw van een zakenman te zijn. Stay tunedddd!)

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Sylvia 05/05/2014

  Ziet er goed uit! En iemand met een koala grapje moet altijd worden uitgenodigd voor een gesprek. Punt.

 • Reageer Petra 05/05/2014

  Site ziet er mooi uit! Veel succes met solliciteren.

 • Reageer kelly 05/05/2014

  ik vind het een supermopje 😉
  en ook leuk dat je ’t zelfde type mopjes maakt op desdraagt 🙂
  leuke, toegankelijke site, ik hou hem zeker in ’t oog!!

 • Reageer Nimke 05/05/2014

  supertof! Ik wil nu ook gaan dragen, als ik héél veel later eens zwanger wordt enzo 😉 Leuke site! (en die koalagrap vind ik tof)

 • Reageer barbara 05/05/2014

  ja he voor luie mensen zoals ik moet je dan die banner ‘welkom op desdraagt.nl!’ ook daadwerkelijk naar desdraagt.nl laten linken

  Ik vind het superleuk, vooral je koalagrapje!

  • Reageer Des 08/05/2014

   JAAAAAAAAAAAAAAAA SORRY, maar ik weet dus niet hoe dat moet

 • Reageer Manja 05/05/2014

  Super leuk!!! En Goed bezig!!

 • Reageer Kauthar 05/05/2014

  Leuk Des! En ik ben erg benieuwd naar de komende stukjes!

 • Reageer Marah 06/05/2014

  De site is mooi geworden!

 • Reageer Sas 06/05/2014

  Ziet er echt tof uit!!

 • Reageer Hannelore 06/05/2014

  Even wat anders; dit artikel vind je vast leuk. Over callcenters. https://decorrespondent.nl/1099/ondertussen-aan-de-andere-kant-van-de-lijn-bij-de-klantenservice/5292648823-ba6b560a

  • Reageer Des 08/05/2014

   haha, geweldig, dankje! Ik heb hem ook even gedeeld via Twitter.

 • Reageer Kirsten 06/05/2014

  Desdraagt.nl is echt ontzettend leuk!!! Ik heb (nog) geen kindje om te dragen maar na een kijkje op je site lijkt het me geweldig om te doen!! Alleen al daarom zou ik moeder willen worden…..
  Succes met je site en hopelijk blijf je nog een paar jaar bestaan zodat ik dan WEL een consult kan boeken 😉

  • Reageer Des 08/05/2014

   Thanks lieve Kirsten!

 • Reageer Flaviena 10/05/2014

  superleuke site Des!

 • Reageer Marieke 21/05/2014

  Sorry, ik loop heel erg achter met blogs lezen, maarre… gefeliciteerd met de lancering! Dat het maar een groot succes mag worden.

 • Laat een reactie achter