Groen monster

08/05/2014 - 16 reacties

Hoi, ik weer even hier.

Ik heb mijn haar geknipt.

Ja, ok niets bijzonders hoor. Wou al die tijd lang haar, en goed ik weet ook wel dat ik eens dit stukje schreef, maar toch. Ik werd gek van dat lange haar. Lang haar is prachtig hoor mensen, maar dan. Wat dan?? Wat moet je er verder echt mee? In een staart of knot; meer keuze had ik niet. Zeker als je een kind hebt. Dus ik dacht: ik ben nu toch zwanger. Mijn haar groeit als een tierelier, dus het komt toch wel weer lang. Dus heb ik het in een lekker pittig kort kapsel geknipt.

(grapje)

(grapje)

Genoeg over mij verder, laten we het over mannen hebben. Ik zat dus bij de kapper, en een andere kapper was een man aan het knippen (zijn haar dan). So far nothing on the hand, maar toen ging ze even met haar handen de zijkant van zijn haar bekijken of het even lang was. En toen zat ze dus met haar handen heel intiem bij het gezicht van die man. En toen leek het net even alsof ze zijn wang streelde.

Ja, echt. Ik kan er toch ook niets aan doen dat ik dat zag. En toen opeens besefte ik me: LOML gaat natuurlijk ook naar de kapper.

Als LOML naar de kapper gaat roept hij altijd: ik ga even naar mijn chickies hoor! Triest, I know.  Maar toch. Ik vraag me nu af waarom hij de kapper “zijn chickies” noemt. Zijn het allemaal meisjes die in de rij staan om LOML zijn haar te knippen. Willen ze allemaal met hun handen aan zijn wang zitten? Wilt er wellicht 1 van hen met haar handen door zijn krullen gaan? Onder de smoes “nog even in model brengen hoor meneer!”. Nee! Neen! Dat kan toch zomaar niet?!

Verder ben ik niet jaloers. Echt niet. Maar ik ga denk ik wel gewoon een beginnerscursus haren knippen doen.

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Sahar 08/05/2014

  Haha :’) Ik kan me dit helemaal voorstellen. Gelukkig is mijn vriend kaal en houdt hij het zelf bij. Succes met die cursus, laat je even weten of het moeilijk is? Daar ben ik best wel heel benieuwd naar zeg maar.

 • Reageer Kristel 08/05/2014

  Hmm, ik snap ineens waarom mijn vriend zo vaak naar de kapper gaat. Betrapt!

 • Reageer Emma 08/05/2014

  Haha! Ik ga naar een kapper waar het vrouwendeel los is van het mannendeel (waarom is mij ook de vraag) dus dit is mij nooit opgevallen!
  Mijn vriend gaat wel altijd heel graag naar de kapper trouwens. Vorige keer ging hij voor de verandering doordeweeks en hij kwam zo blij thuis omdat er uitgebreid de tijd voor genomen werd zijn haar te knippen (“ze heeft niet eens geknipt, elk plukje is gesneden!” erg fascinerend vond ie). Dubieus 😉

 • Reageer Sigrid 08/05/2014

  F. zit altijd met zijn ogen dicht bij de kapper (daar deed hij laatst verslag van, en ik kon alleen maar denken: ‘omg wat zullen die kappers wel niet denken’) dus ik zei tegen hem: ‘Goh, misschien zijn ze dan wel bang dat je een kappersfetisj hebt ofzo, hoor.’ Zei hij: ‘Heus niet. Anders komt het haar toch in mijn ogen. Maar ze zei wel: ‘Goh, jij vindt het wel heel lekker hè?’ Dus het zou zomaar kunnen dat ze volgende keer ook over zn wangen gaat aaien (ik denk niet dat F. daar erg blij mee is aangezien we de betreffende kapster altijd aanduiden met de term ‘ex-gedetineerde’ (is ze niet (denk ik), maar zo ziet ze er uit).

 • Reageer Maris 08/05/2014

  O haha dus ik moet blij zijn dat Rick alleen door mij zijn haar laat knippen? Leuk je haar. Lamg haar is mooi maar je kan er inderdaad niks mee. Had ik ook.

 • Reageer Maai 08/05/2014

  Hmmm je zet me aan het denken…

 • Reageer Petra 08/05/2014

  Ben ik ff blij dat ik het bij mijn man doe.

 • Reageer Marcella 08/05/2014

  Haha, Gekkie. Hij ligt toch lekker knus bij jou in bed! 😉

 • Reageer Marah 09/05/2014

  Mijn vriend heeft een hekel aan de kapper, ik ben de enige die zijn haar mag knippen. :’)

 • Reageer Rob 09/05/2014

  Hi,Des…alweer zo’n mooi verhaal maar ik wil je niet nog meer jaloers maken maar ik heb ook wel eens gelezen dat er in de kapsalons sexsalons zitten dus ga maar snel die cursus doen…..groetjes!

 • Reageer Laura 10/05/2014

  Hahahaha heerlijk! Hmm ben ik toch even blij dat mijn vriend geen haar heeft en z’n koppie zelf altijd millimetert 🙂

 • Reageer Eva 12/05/2014

  Hahaha ik ben nu heeel blij dat ik altijd zelf met de tondeuse zijn haar eraf mag halen 😉

 • Reageer FOOD by Dila 14/05/2014

  Haha geweldig. Je schrijft leuk!

 • Reageer Aïsha 14/05/2014

  Ben ik even blij dat mijn vent zelf z’n haar millimetert met een tondeuse!

 • Reageer Ikram 18/05/2014

  Haha! Typisch des-stukje dit! 😀 Heerlijk 🙂

 • Reageer Marieke 21/05/2014

  Haha, mijn vriend vindt de hoofdmassages van zijn kapster het lekkerste wat er bestaat. :'(
  Maar goed, het is ook mijn kapster en heel eerlijk gezegd kan ik hem daar geen ongelijk in geven! 😉

 • Laat een reactie achter