Kleine A. en zijn haar.

21/05/2014 - 11 reacties

20130211_212013

 

Over sommige dingen moet hoognodig een stukje geschreven moeten worden en het haar van kleine A. is 1 van die dingen.

Het haar van kleine A. is gewoon een stukje op zich. Want iedereen zei al ver voordat hij geboren werd: oh als hij maar het haar van zijn vader krijgt!

Ik zou me hier als vrouwzijnde, en als zijn moeder, beledigd over voelen, maar feit is gewoon: LOML heeft mooi haar. Kleine A. mocht dus wat mij betreft best LOML zijn haar hebben, en ook zijn wimpers want die zijn zo lekker lang en krullend omhoog [/gemeen].

“Helaas” (en echt: voor de rest ben ik ruim tevreden over het uiterlijk van kleine A. Wat zeg ik: kleine A. zou je heel bescheiden gerust het mooiste jongetje van de wereld kunnen noemen) heeft kleine A. mijn haar. En mijn wimpers.

Sluik stijl haar, met hier en daar een klein beetje baby krul. Maar vooral een piekkapseltje. Of hoe mijn zusje het zegt “playmobiel haar”. Of hoe LOML het noemt “Jack Nickelson haar”. En waar hij bij zijn geboorte nog een bos pikzwart haar had, is het nu een stuk lichter geworden.

unnamed

Zijn haar is nu best lang want hij is nog niet naar de kapper geweest. “We wachten het even af”, zeggen LOML en ik altijd.

Daarnaast heeft hij dus ook mijn wimpers. Lang, maar stug naar beneden hangend. Er kan geen wimperkruller tegenop. Heel vervelend, want het komt regelmatig voor dat een stuk van zijn bovenwimpers in zijn ogen zitten.

Maar goed. Het kan erger. Hij had mijn tenen kunnen hebben (verschrikkelijk). Of mijn navel (een gat is het, niet zo’n mooi krullend rondje).

Dus wat dat betreft is hij toch goed gelukt. Heel goed gelukt zelfs.

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Charlaine 21/05/2014

  Oh ik ben juist verliefd op zijn haar <3 <3 <3
  Eigenlijk sowieso helemaal op hem.

 • Reageer Maris 21/05/2014

  Hihi hij heeft gewoon meer haar dan Mila 😉

 • Reageer Nadine 21/05/2014

  Heerlijk dat haar, zo lekker nonchalant alle kanten op, Veeeeel leuker dan zo een standaard opgeschoren koppie. En dat zijn wimpertjes soms prikken dat is wel vervelend.

  Ik hoop dat mijn kind later ook net zo een bos krullen krijgt als ik. Maar idd niet mijn tenen, dat zijn net mini vingertjes brrrr.

 • Reageer Wendy 22/05/2014

  Hahaha, je kan niet alles tegelijk hebben. 😉 Maar ik vind zijn haar hartstikke leuk hoor, op die foto! 😀

 • Reageer blauwesokken 22/05/2014

  Ik vind het haar van kleine A. juist fantastischgeweldigmooi!

 • Reageer Barbara 22/05/2014

  Och wat een droppie. En mooie duckface. Ik dacht dat je een grapje maakte toen je schreef dat er soms een stuk van zijn bovenwimpers in zijn ogen kwam, tot ik mij realiseerde dat dat daadwerkelijk kan als je steile wimpers hebt en nu ben ik een beetje bang voor mensen met steile wimpers (zoals mijn zus die ik nu ga vragen of ze hier wel eens last van heeft). Het lijkt mij ernstig ongemakkelijk.

 • Reageer Roos 23/05/2014

  Playmobiel-haar, geweldig!

 • Reageer Sas 23/05/2014

  Haha ik vind z’n haar geweldig!

 • Reageer Marieke 25/05/2014

  Ik vind ‘m heeeeel goed gelukt! En dat haar alleen maar cute. 🙂

 • Reageer Marcella 26/05/2014

  Gaaf, die kuif! Hipster!

 • Reageer Tam 31/05/2014

  Adam is een schatje!. Toen 9 wkn geleden mijn nichtje werd geboren viel mij op dat ze al meer haar heeft dan mij, ghihiih

 • Laat een reactie achter