Kleine dingetjes want ik ben nog steeds druk, druk

16/05/2014 - 6 reacties

druk. Serieus jongens, hoe deed ik dit toen ik nog werkte? Had ik het toen ook zo druk? Ik heb al maanden een treinkaartje in mijn tas omdat ik nog altijd naar het Rijksmuseum wil “en dan kan ik dat lekker doen als ik geen werk meer heb want dan heb ik toch tijd zat”. Nou, not.

Het zijn vooral leuke dingen hoor (het zorgen voor kleine A, mijn project www.desdraagt.nl), maar voor nu even weinig inspiratie dan wel tijd om stukjes te schrijven voor dit leuke blog. Sorrynotsosorry lieve moppies van mij.

Paar puntjes die ik toch wil meedelen:

 • na een week lang in een speciale whatsappgroep met als naam “team Jayonce” te hebben gespeculeerd over wat er in hemelsnaam aan de hand kan zijn tussen tussen JAYSOLBEE, kwamen ze vandaag dan eindelijk met een verklaring. Wat een shitverklaring zeg, Bee; IK WIL MEER INFO!
 • GTST: de man met wie Lorena nu zaken doet, is ook Arjen is uit Sesamstraat [/ditsoortdingenweetjealsjemoederbent]
 • Isditlekker is vernieuwd,en HOE! Neem een kijkjeΒ en stuur een recept in!
 • Kleine A. nam gisteren een likje van de Vaseline. Hij vond het niet lekker.
 • 10336733_10152159601037684_7438916694849752224_n
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Sylvia 16/05/2014

  Haha, de kleine deugniet πŸ˜‰ En ik ben niet zo van de gossip, maar die Solange gate vind ik stiekem toch wel spannend πŸ˜‰

 • Reageer Paul 16/05/2014

  Stom is dat hoe je opeens ook anders luistert naar de muziek van Solange. Ik heb haar True E.P. helemaal grijs gedraaid, maar nu heb ik er toch een beeld bij van een vrouw die zomaar mannen schopt πŸ˜‰

 • Reageer Sandra 16/05/2014

  Meer Beyonce info @:
  Juicy juicy!
  http://blindgossip.com/?p=62531#more-62531

 • Reageer Wendy 16/05/2014

  Ik ben geen mama, maar ik wist het ook van die man in GTST. Maar ja, ik werk dan weer wel in de kinderopvang en daar komt Sesamstraat ook wel eens voorbij. πŸ˜‰

 • Reageer LNNK 18/05/2014

  Haha lekker vaseline. Ik hoor heel vaak dat als mensen volledig thuis zijn ze het heel druk hebben dus het is niet zo vreemd hoor πŸ˜‰
  Misschien moet je het rijksmuseum gewoon echt even inplannen, want het is zeker de moeite waard!

 • Reageer blauwesokken 21/05/2014

  Ik vind kleine A zo’n schatje he! Hahaha een likje vaseline.
  Jeej ik vind het leuk dat je het ook druk hebt met Desdraagt!

 • Laat een reactie achter