Smilenotes

31/05/2014 - 19 reacties

Omdat het zo’n mooi weer is, en omdat ik gewoon zo’n leuk weekje achter de rug heb: een smilenote blogje:

 • Bij Fleur won ik een zen-midag. Fleur ken ik al wat oa van Nadelunch waar ze hoofdredactrice van was en mij vroeg of ik ook stukjes wou schrijven. Ik houd van Fleur en haar schrijfseltjes en haar lieve mailtjes dus ik vond het ook gezellig om te meeten. Nu schrijft Fleur voor Zenfiles waar ze blogt hoe je je leven nog beter zen kunt maken. Gisteren vond ik het niet alleen super gezellig; ook heb ik veel tips en advies gekregen over hoe ik bepaalde dingen in mijn leven nog beter kan handelen. En Fleur woont in het schattigste huisje ever en ze heeft een poes die Cor heet. Extra hartjes hiervoor.
 • Daarna liep ik door het centrum van Utrecht. Wisten jullie dat Utrecht dus best mooi is?! Ja ok; je moet even door het spuuglelijke station door, maar dan heb je ook wat.
 • Ik ben zo blij met Desdraagt. Desdraagt is echt een beetje mijn tweede kindje. Mijn hoofd zit vol met allemaal leuke ideetjes. Zo interview ik elke maandag een “leuke fanatieke hippe draagster” en hoop ik zoveel mogelijk dragende Groningers te spotten die ik op Facebook zet.
 • Ook heb ik vorige week een heel inspirerend gesprek gehad met een verloskundige praktijk in de stad. Daar mag ik eind juni voorlichting geven over dragen en dit wordt zelfs waarschijnlijk een blijvend iets. Ze waren helemaal enthousiast geraakt door mijn website; en verdomme: terecht ook. Heeft Olga niet super de luxe haar best gedaan op het prachtige design?? Super applausje voor Olga
 • En! En! Ik mag ook voorlichting geven bij het consultatiebureau over dragen!
 • OH, WACHT! Ik had van de week ook een heel leuk gesprek met Djoeke; die docent babygebaren is. Hierover later meer; maar wellicht wil ik straks ook cursussen babygebaren geven.
 • En dan natuurlijk ook nog; het geven van consults. Ik heb al een paar gehad, en een paar in de planning en ik vind het geweldig leuk. Het allerleukst is als de mama aan het begin van het consult keihard roept: oh maar ik kan dit echt nooit hoor! En vervolgens na even oefenen haar kindje heerlijk op de buik of rug draagt. LOVE IT!
 • Vanmiddag heb ik de eerste bbq van het jaar; bij mijn ouders met de hele familie.En morgen bij mijn schoonzusje. I LOVE BBQ.
 • Een oud-vriendinnetje van mij stuurde mij opeens een berichtje via FB: leuk!
 • Mijn beste vriendinnetje R. draagt steeds meer jurkjes en het staat haar geweldig
 • Ik word heeeel eventjes genoemd in Mascha’s vlog: rond de 12 minuten ongeveer.SO SO FAMOUS NOW
 • Oja! Dit had ik jullie natuurlijk ook nog niet verteld. Met mijn loopbaanbegeleider heb ik afgesproken dat we op zoek gaan naar een stage voor mij. Het is, omdat ik zwanger ben, niet realistisch dat ik nu een baan krijg [/discriminatie]. Voordeel van een stage is dat ik werkervaring opbouw, voor het bedrijf kost het niets omdat ik gratis ben. En ze krijgen er natuurlijk tijdelijk een Zeer Toffe Collega bij. Deze week had ik een heel leuk gesprek op een juridische afdeling en wellicht mag ik er stage lopen!( Gehoord tijdens het gesprek “je cv ziet er echt geweldig uit” , “leuk dat je erbij schrijft” en “je komt zo ondernemend over”).
 • The lunchbox.
 • Usher-Good Kisser (je kan veel van mij zeggen maar niet dat ik een fantastische muzieksmaak heb).
 • Babyschopjes in mijn buik.
 • LOML en alles aan LOML. LOML kan soms, maar niet tegen hem zeggen hoor, heel grappig zijn. En dan moet ik daar later even aan terugdenken en kan ik spontaan in de lach schieten. {Ik zou nu een voorbeeld geven van zo’n grapje maar dat is eigenlijk meer van het “je had erbij moeten zijn-grapje]
 • En tenslotte: kleine A:

 

 

Zijn lange wimpertjes

Zijn lange wimpertjes

Dit is zijn mondje die hij trekt als hij ergens heel geconcentreerd mee bezig. Dit heeft hij van LOML: die trekt dan ook zo'n lipje.

Dit is zijn mondje die hij trekt als hij ergens heel geconcentreerd mee bezig. Dit heeft hij van LOML: die trekt dan ook zo’n lipje.

 

Meer Smilenotes lezen? Dat kan! Bijna 1000 smilenotes jongens. En voor de rest wens ik jullie alleen een zeer fijn zonnig weekend.
En geen dingen doen die ik ook niet zou doen.

 

Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer Marlous 31/05/2014

  Haha ik word zo vrolijk van jouw smilenotes! Wat fijn dat het zo goed gaat met Desdraagt! Als ik een baby had was ik ook zeker bij je in de leer gegaan, zo gaaf al die draagdoekmama’s!.

  En ja Utrecht.. haha, na het station wordt het inderdaad allemaal beter. Volgende keer wel even zeggen als je weer eens hier bent hoor, ik wil je ook meeten!

 • Reageer Aline 31/05/2014

  Jammer dat Masch dat niet even uitgebreid je bloglink noemt maar hey het is een begin. Je bent so feemus nu ehrmehrgehrd. Ik likete dus je draagmama pagina een tijdje geleden en kreeg meteen vragen van mensen ALINE WAAROM LIKE JE DIE PAGINA MOET JE IETS VERTELLEN :’) Nee ik ben gewoon fan van Des oke.

 • Reageer Manja 31/05/2014

  Ow wordt zo blij van je schrijfels! Zou gewoon n keer naar Groningen willen om je te meeten in het echie

 • Reageer Roos 31/05/2014

  Jajajajaja, ik hou van deze post! Wat een fijne dingen allemaal! Go Des!

 • Reageer blauwesokken 31/05/2014

  Hier word ik blij vannnn! Ik vind het supercool dat het zo goed gaat met jou en met Desdraagt en alles wat je er bij mag doen, wat TOF dat je voorlichtingen mag geven over draagdoeken enzo!

  En Adam is heel schattig 🙂

 • Reageer Petra 31/05/2014

  Hier word ik ook blij van!

 • Reageer Nimke 31/05/2014

  You made me smile 🙂

 • Reageer Roxanne 31/05/2014

  Ik zag het inderdaad ook bij Mascha, ik dacht meteen “hé dat stukje heb ik eerder gezien”

 • Reageer Rox 01/06/2014

  Des, gek idee, maar je wordt zo blij van Desdraagt, waarom wordt dat niet gewoon je baan? Ik zie dat je al wat schamele centjes vraagt voor een draagconsult, je kunt het natuurlijk uitbreiden en ook voor de voorlichtingen een leuke prijs vragen. Of zeg ik nu iets dat niet realistisch is? X

  • Reageer Des 01/06/2014

   awww, lief van je Rox. Nee, het is denk ik niet iets wat heel realistisch is. Ik wil het zeker uitbreiden maar ervan leven is niet helemaal iets wat gaat lukken. Of je moet er iets bij doen bijv: baby massage, kinderyoga, babygebaren, lactatiedeskundige. Dan kan je ook wat meer aanbieden aan de moeders. Dit doen dus wel veel “kleine bedrijfjes”. Of ze beginnen een webshop met draagdoeken.

 • Reageer Marah 01/06/2014

  Ik word helemaal blij van dit blogje!

 • Reageer Barbara 01/06/2014

  Oh man ik kan niet wachten tot ik ooit een draagconsult bij jou mag komen doen. Voorlopig nog geen kinderplannen though. en ocharme ik vind A. zo lief, zoooooo lief, wat een leuke foto’s ook weer. jammer dat ik geen instagram heb anders had ik je kunnen volgen en 100000 foto’s van kleine A. kunnen bekijken.

 • Reageer LNNK 01/06/2014

  Ik vind het zo leuk dat je draagdoekenconsulent bent! Ik hoop dat het goed gaat aanslaan. Het is dat je aan de andere kant van Nederland woont anders zou ik je zeker bezoeken. Het lijkt me namelijk erg fijn om mijn kindje straks zo te kunnen dragen.

 • Reageer Count your blessings #12 | De Pen Van Roos 01/06/2014

  […] ♥ dit stukjes van Des, waar ik zo vrolijk en blij van wordt, en ze verdient het allemaal dubbel en dwars <3 […]

 • Reageer Wen. 01/06/2014

  Wat een heerlijke post, dame <3 Echt fijn!

 • Reageer Olga 01/06/2014

  Ik heb met veel liefde mijn superdeluxe best gedaan en roep tegen iedereen die t wil horen dat ik elke dag wel een opdrachtgever als jij wil 😀

  Echt te gek dat je draagpraktijk al zo goed loopt!

 • Reageer Djoeke 02/06/2014

  Serieus, ik zou bijna aan kinderen beginnen om bij jou een draagconsult te gaan volgen. Maarja, aangezien er geen garantie is dat ze van die lange wimpers krijgen als kleine A…

  Oh, en ik wil ook een ouderwetse zen-middag met Fleur. Fleur, lees je dit? 😀

 • Reageer Sas 03/06/2014

  SMILE!

 • Reageer Marieke 08/06/2014

  Ik vind het zo leuk dat het goed gaat met Desdraagt! Wie weet hoef je binnenkort helemaal geen andere baan te vinden. 🙂 En oohhh veel smiles voor kleine A!

 • Laat een reactie achter