Des maak(te) foto’s van haar donderdag

06/06/2014 - 0 reacties

De donderdag was best wel chill

20140605_072002

Kleine A. werd wakker, ik maakte een ontbijtje voor ons klaar en hij speelde nog eventjes.

20140605_082132

LOML bracht kleine A. naar de creche en ik had weer eventjes tijd voor mezelf. Krantje lezen+ bijslapen

20140605_110445

Wakker geworden, douchen en even stukjes schrijven

 

MIJN INTERNET IS LANGZAAM EN HET DUURT EEUWEN VOORDAT MIJN FOTO’S UPLOADEN, IK HEB GEEN ZIN MEER, HET IS MOOI WEER DOEI JONGENS!!

(wat ik nog heb gedaan is: informatie gezocht over wasbare luiers en daar een stukje over geschreven, erachter gekomen dat ik als draagconsulente allemaal korting krijg op verschillende draagdoeken YES YES, en getwijfeld of mijn droomdoek nou ga bestellen, kleine A opgehaald van de creche en boodschappen gedaan (allesreiniger, thee en de Voedselzandloper), met kleine A.gespeeld (veel boekjes voorgelezen), kleine A. op bed gedaan, kleine A. werd wakker, weer met kleine A. spelen (kiekeboe en gedanst op samba muziek (vind hij leuk??),  kleine A. eten gegeven en vervolgens LANGUIT OP DE BANK GELEGEN EN EEN PIZZA BESTELD, OK DAT WAS HET DOEI)

(ok nog even proberen om de foto’s te uploaden)

 

{NEE VERDOMME SHIT INTERNET}

 

DOEI.
(nu echt).

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter