Een gewoon blogje. Gewoon.

20/06/2014 - 7 reacties

unnamed (1)

Dag lieve kijkbuiskiendertjes.

Had ik al verteld dat ik graag op vakantie naar de Maladiven wil, en LOML het liefst naar Mallorca (alweer?) of…zuid-Frankrijk (?????).
Bij deze dan.

Mede hierom, en ook omdat ramadan eraan komt, en ik in augustus niet meer mag vliegen, en omdat LOML weer vaak op (daar is ie weer) zakenreis moet, gaan we dus niet op vakantie dit jaar. Ja, of ik moet het tenminste willen om na september met een newborn en een dreumes weg te willen, maar voor nu staat mijn hoofd er niet naar.

Enfin; mijn schoonouders zijn na 6 weken vakantie in Marokko ook weer terug. Afgelopen dinsdag kwamen ze aan en ze wilden, uiteraard, meteen de kleine prins hun kleinzoon zien. Ik werd verwend met mooie armbandjes, een Marokkaanse lamp en een roze djelebba; de ultieme chilljurk als je zwanger bent.

unnamed

LOML en ik hadden het idee om dit weekend dan als een soort weekendje-weg te beschouwen. Dus slaapt kleine A. bij mijn schoonouders.

Heerlijk,dacht ik.
Ik kan niet wachten, dacht ik.
Nog even: en ik kan lekker uitslapen, uitrusten, en rustig eten in plaats dat er iemand opeens heel snel naar me toe komt kruipen  omdat hij ook een hapje wilt.

Ik bracht kleine A. vanmiddag, kwam thuis en natuurlijk: ik mis hem.
Maar zoals LOML net tegen mij, tussen Zwitserland-Frankrijk (2-5)(laatste doelpunt is afgekeurd )(“verdorie” zei LOML) door: “het is nog leuker om hem zondag weer te zien”.

Ik heb net heerlijk in bad gelegen. Ik heb gescrubt, een maskertje op gedaan, en mijn nageltjes gelakt (mosgroen op mijn handen,  lichtblauw op mijn tenen).  IK DRAAG AL 3 WEKEN ACHTER ELKAAR NAGELLAK, GOED HE, IK KAN NU EINDELIJK MIJN NAGELS LAKKEN!!.
Verder heb ik mooie kapseltjes gezocht op internet, want ik wil morgen naar de kapper. LOML heeft heerlijk gekookt, ik heb net een appeltje met kaneel gegeten in plaats van de rocky road die ik nog over heb (applaus voor mezelf).  En straks wil ik nog even meer informatie over wasbare luiers opzoeken. (sexy).

Kortom: stiekem is het inderdaad wel lekker. Samen met zijn tweetjes. Morgen niet vroeg op hoeven staan.  Lekker gewoon de trap aflopen. Elkaar aankijken en samen het liedje van Zandkasteel zingen.
Maar het allerleukste is toch als we kleine A. weer zien. Zondag. Overmorgen.
Maar morgen eerst een ander kapsel.

Fijn weekend moppies en de kusjes van mij (en Totoro)

unnamed (2)

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Francesca vonk 21/06/2014

  Lekkere dag hoor! Dat missen is zo herkenbaar… Die wasbare luiers ook, ik gebruik ze al sinds Vico 8 maanden was (wist eerder niet van het bestaan.) Zie mijn blog over mijn ervaringen ermee, als je het leuk vindt. Vico is nu bijna 18 mnd. Zal morgenavond even een update/wat heb-je-nodig-post daarover online zetten. Die heb ik nog klaarstaan. Groetjes!

  • Reageer Des 21/06/2014

   Jaaa,dank je Francesca,ben benieuwd naar je blog. Ik heb net al wat op je blog gelezen over wasbare luiers. Jij gebruikt dus Totsbots?

 • Reageer Manja 21/06/2014

  Geniet ervan!

 • Reageer Marcella 21/06/2014

  Dat briefje, hilarisch! En de malediven lijken me heerlijk. Ik vind het een goed idee van A.

 • Reageer Petra 21/06/2014

  Ik moest zo lachen om dat briefje. Geweldig. En dat missen is herkenbaar hoor.

 • Reageer Olga 23/06/2014

  Absence makes the heart grow fonder 😉

 • Reageer Sas 24/06/2014

  Haha die laatste foto.
  En dat briefje.

  Lachen.geblazen

 • Laat een reactie achter