Ik heb medelijden met mijzelf vooral

11/06/2014 - 9 reacties

unnamed

Ik heb serieus al een paar pogingen gedaan om een fatsoenlijk stukje te schrijven maar het is zo verdomd warm jongens, dat mijn vingers zowat van het toetsenbordafgelijdennnnnnnnnnnnnnn

(de enterknop kan ik niet goed pakken).

 

De onderwerpen waar ik over wou schrijven zijn bijvoorbeeld: Dat kleine A. best een klein monstertje  is. Hij kan echt schreeuwen van boosheid als ik hem stoor in zijn lievelingsspelletje “vaseline op de bank smeren” of “totoro aan zijn staart brengen”.  Of als ik hem opeens optil om in de box te zetten zodat ik rustig kan koken. Drama, schreeuwen, gillen, huilen, en met zijn vuistjes om zich heen slaan. Het schijnt de leeftijd te zijn, maar jongens, watmoet ik hier als kersversemoeder nu weer mee?

(sorry enterknop)

 

Verder wou ik wat zeggen dat ik helemaal niet meer zoveel aandacht krijg met mijn zwangerschap als bij kleine A.terwijl ik verdorie aandacht wil jongens!! Weten jullie wel hoe het is om met dit weer zwangerte zijn, as we speak zweet ik zowatvan mijn stoel af. Ik wil horen watvoor mooie buik ikheb, hoe mijn haar is gegroeid en wat voor mooie zwangerschapsgloedik heb.en ik wil ook graag horen “hoe voel je je nu”.

(sorry die enterknop weer, echt , ik denk datzelfs mijn elleboog loopt te zweten.terwijl; een elleboog die zweet, dat is toch wat he).

Ik was laatst in de Noppies (what’s in a name) (een zwangerschapskledingwinkel, metkleding nog lelijkerdan miss Etam), en daarwas de verkoopster heel irritant.ze ging naarme toe vroeg en vroeg: kan ik u helpen, en toen zei ik: nee dank u, ik kijk even rond. LAAT ME DAN VERDOMME ROND KIJKEN EN LOOP ME NIET ACHTERNA.

Ok, tot zover, ik ga even mijn kleren uit doen en naakt lopen, want dit gezweet kanzo nietlanger.

(rot enterknop)
(ps ik voel me zoals Totoro op de foto)

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Jolien 11/06/2014

  Zeg, hoe voel je je nu eigenlijk? (Je ziet er trouwens erg goed uit met je mooie buik!) 😉

 • Reageer Michelle 11/06/2014

  Hahaha leuk stukje! Lijkt me helemaal niet fijn om met zulk warm weer zwanger te zijn eigenlijk.

  XX
  Michelle

 • Reageer Roos 11/06/2014

  Arme zweterige Des! Kleine A lekker laten brullen en bloot koken, dan is het zo weer herfst en ligt er nog een kind te brullen, hahaha! Gemeen he? <3

 • Reageer Flaviena 11/06/2014

  Ahh de zweterige dame :’) het komt wel goed, het wordt vast weer koud.

 • Reageer Francesca vonk 11/06/2014

  He Des, ik deel je zweterige lot/leed. Hier 30 wkn en een kleine man van1,5. Alles in slow motion proberen… *gaaaaap**zweet*

 • Reageer LNNK 11/06/2014

  Pff zeer herkenbaar. Vandaag 34 weken zwanger, enkels zijn compleet verdwenen en ik zou het liefste in een bad met koud water gaan zitten 🙂

 • Reageer Bianca 12/06/2014

  Des, hoe gaat het eigenlijk met je? Zwanger in dit weer met een draakje erbij… 😉
  Herkenbaar, ik ben 38 weken zwanger en heb het gewoon WARM! Was erg blij met de verkoeling van de wind gister, zo rond de 20 graden is de komende weken echt heel prima, niet warmer please….

 • Reageer Olga 12/06/2014

  Haha, vaseline-op-de-bank-smeren-spel, waarom heb ik daar als kind niet aan gedacht? Mijn ouders hadden toen een leren bank, dus dat was waarschijnlijk nog goed geweest voor de bank ook! Succes lieve schat. Ik zeg ijsjes, veel ijsjes!

 • Reageer Rox 12/06/2014

  Hier lopen ze je ook altijd achterna!!! Ik moet daar echt enorm aan wennen want in Amsterdam zeiden ze amper hallo in de winkel haha! Ik ben ook meer van het rustig rondkijken maar het is hier heel servicegericht. En uiteindelijk went het wel dat ze zelfs de boodschappen voor je op de band leggen :’)

  Buiten dat; je buik is prachtig, jij bent sowieso prachtig en als je aandacht wil dan mag je dat gewoon opeisen verdorie.

 • Laat een reactie achter