Foto’s om 5 uur s nachts

17/07/2014 - 11 reacties

image

En natuurlijk. Meneer valt weer in een diepe slaap na zijn flesje (zie mijn frustratie blog hieronder) en wie is er klaarwakker? WIE IS ER KLAARWAKKER??!!!

Mijn fysio zegt dat ik dan gewoon uit bed moet gaan en even rond moet lopen; dit schijnt ook te helpen tegen die eeuwige rusteloze benen van mij. Dus maakte ik vanochtend om half 5 een tosti en at deze op in het atelier. Ik las ook nog een stukje uit het nieuwste boek v Karin Slaughter; retespannend btw. Verder hield Badu de wacht bij mijn laptop en hing Totoro weer een zogenaamd circusartiest uit. Ook gooide ik de wasbare luiers (ik heb ze!)(nouja kleine A. gebruikt ze dan he) weer in de wasmachine en maakte ik een ochtendselfie.

Om kwart voor 7 riep kleine A. “Mama!mama? Mama! Mama?” en vond ik hem lachend in zijn bedje. Toegegeven; heel boos was ik niet meer.

Maar toch. Dit soort dingen hoor je dan weer niet bij de aankoop van een baby.

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Olga 17/07/2014

  Owwww, tough times! Wel fijn dat de katten ook wakker waren, is wat minder eenzaam πŸ˜‰

 • Reageer Maai 17/07/2014

  Gelukkig

 • Reageer Ester 17/07/2014

  Kleine A. toch. Maar een goed excuus om ’s middags extra lang mee te dutten πŸ™‚

 • Reageer Marieke 17/07/2014

  Best productief, zo midden in de nacht! Allemaal dingen die je dan overdag niet meer hoeft te doen, scheelt weer. πŸ˜‰ Ik ben echt benieuwd hoe ik die slapeloze nachten ooit door ga komen als ik een kind heb.

 • Reageer Rox 17/07/2014

  Hoe kun jij ΓΌberhaupt slapen met restless legs? Als het bij mij weer opkomt kan ik echt wel janken!! Ik kan nog geen seconde stil liggen

 • Reageer Jorien 17/07/2014

  Oh men, volgens mij zou ik echt huilen. Ik HOU van mijn slaap. Wel fijn dat je katten ook (soort van πŸ˜‰ ) wakker waren.

 • Reageer Anne 17/07/2014

  Toen ik zwanger was van Ravi deed ik iedere avond squats tegen de rusteloze benen. Dat hielp! Maar goed ook want gekmakend.

 • Reageer Sandra 17/07/2014

  god, ik heb geen eens kids, nog lang niet hopelijk, maar ik zou me toch graag een stukje lezen over die wasbare luiers! (Mijn vriendje ziet me al weer aankomen met al die hippie-dingen, hij weet ook al dat ik aan de draagdoeken wil door jou :P)

 • Reageer LNNK 18/07/2014

  Ik ben wel benieuwd naar het nieuwe boek van Karin Slaughter.

 • Reageer Sas 19/07/2014

  Oh men, huilen zeg… Lijkt me erg frustrerend. Good luck Des!

 • Reageer Suzanne 21/07/2014

  Hihi bij de aankoop van een baby. πŸ˜€ En he lijkt me heel vervelend die restless legs. πŸ™ Jemig, jij hebt ook zo’n acrobaatje in huis, hier doet Bonbon dat wel eens, bovenaan de trap op het hekje balanceren, durf bijna niet te kijken dan.

 • Laat een reactie achter