Gat in mijn hand

12/08/2014 - 22 reacties

De laatste tijd heb ik weer eens geld uitgegeven alsof het niets is. Het ligt niet aan mij (nooit), het ligt aan het feit dat ik zwanger ben. Eigenlijk zou je dus kunnen stellen dat het LOML zijn schuld is.

Zonder gekheid: wist je dat je minder geld uitgeeft als je 34 uur per week werkt? Nou ik weet het nu wel. Want sinds ik april 2014 thuis zit heb ik tijd over. En die tijd gebruik ik om lekker met kleine A. te wandelen. Naar het winkelcentrum. Nou, daar ga je al.

Aangezien ik nu echt op de laatste loodjes zit (nog een paar weekjes!) en lopen eerder waggelen als een oud wijf is geworden, zit ik vooral thuis. En je moet toch wat he, thuis. Dag leven; hallo webshoppen.

Omdat ik nou eenmaal bij jullie graag met de billen bloot wil, dit zijn mijn aankopen van de laatste tijd:

 • Twee boeken van Karin Slaugther nl “Veroordeeld” en “Trouweloos”. Wie nog geen Karin Slaugther heeft gelezen mag niet meer meedoen. Mijn supersupersuper lievelings thriller schrijfster. Elke andere thriller schrijfster vergelijk ik met haar. Camilla Lackberg is wat mij betreft de enige die een beetje in de buurt komt.
 • Het boek “Vaccin vrij”. Hoewel LOML wel wilt vaccineren moet ik eerlijk zeggen dat mijn nieuwsgierigheid om het niet te doen is gewekt door verschillende artikelen die ik op het internet las. Ok, het internet, niet een hele betrouwbare bron,maar toch wil ik me bij nummer 2 goed inlezen.
 • Nagellak. I LOVE NAGELLAK! NAGELLAK IS ZO COOL! Ik heb laatst roze glitter nagellak gekocht en hele mooie blauwe glitters van OPI (bij de voordeelshop voor maar 3 euries!) .
 • 5 verschillende My Little Pony’s op Ebay. Ik weet ook niet waarom. Maar ik weet nu wel dat er heel veel verschillende series zijn. De g3 series vind ik de mooiste ( ik ben nu nog op zoek naar een knuffel van Care Bear??  God, stop me now). $_57
 • Vitamine goud papaver: tegen rusteloze benen. Super irritante zwangerschap kwaal waar ik nu last van heb.
 • Grote hydrofiele luiers: fuck die kleine doekkies van de Hema. Deze zijn groter en meer mult.
 • Wasbare luiers: mijn nieuwste verslaving.  Ehh , voor kleine A. en nr 2 dan.  Omdat kleine A. overal “boehh” op zegt (“wat zegt de kat?” “boehh”!) heb ik oa deze luier gekocht . Voor de (aanstaande) mama’s die hier meer over willen weten: ik heb uitvoerig onderzoek gedaan (maar echt), en de bamboe all in one luiers in combi met bamboe inleggers van Alvababy vind ik de beste (en goedkoopste). Je kunt ze hier kopen).13438968631
 • Hema badolie met lavendel: omdat ik elke dag in bad ga. Wat een heerlijkheid met zo’n bolle toeter zeg.
 • Kinetic  zand: voor kleine A. En een beetje voor mij, want ik word er heel rustig van. Het is een beetje ASMR-achtig ( love Mascha).
 • Wat kleertjes voor nr 2: het is anders ook zo sneu dat hij straks zijn hele garderobe van kleine A. krijgt.  Inclusief een voetbalshirt waar Adam op staat.
 • Mezelf een brazilian wax kado gegeven: al kan je niet van een kado spreken als iets je zo FOKKING PIJN DOET. “Gaat het?”, vroeg het vrouwtje. Ik mompelde alleen maar iets in de trant van “goede voorbereiding voor straks”, terwijl ik het zweet van mijn voorhoofd haalde.

Dat was het. Valt eigenlijk best wel mee toch, als ik het zo op schrijf. Ik zou best nog iets erbij kunnen bestellen.

Vorige post Volgende post

22 reacties

 • Reageer Ingrid K 12/08/2014

  Hahaha zijn de laatste loodjes niet juist DE perfecte kans om een oerwoud te laten groeien? En wat doet Des? Brazilian wax….. auwie 😉

 • Reageer Raf 12/08/2014

  A zegt overal ‘BOEEE’ op omdat hij BUDE probeert te zeggen

  BOOEEEE… DEH

 • Reageer Sanne 12/08/2014

  Wow, ben benieuwd naar dat boek. Niet vaccineren associeer ik vooral met streng gelovigen. Ik besef me als dit enorm kort door de bocht is, ik heb me er nog nooit in verdiept omdat ik nog kinderloos ben en dat nog even hoop te blijven :’). Maar ben wel nieuwsgierig naar wat de overwegingen zouden zijn om het niet te doen…

 • Reageer LNNK 12/08/2014

  Echt zo ontzetten herkenbaar.. Ik heb de laatste weken van mijn verlof echt veel te veel online gewinkeld. Sterkte met de laatste loodjes!

 • Reageer Lianne 12/08/2014

  Lieve Des je bent oud en wijs genoeg en als je het echt niet wil wie ben ik dan, maar ik hoop heul erg dat je toch gewoon gaat vaccineren.

  Het onderzoek waarop het hele vaccineren-niet-slecht-niet-vaccineren is gebaseerd is teruggetrokken door de wetenschapper en er zijn sindsdien 2,5 miljoen kinderen in totaal getest waaruit blijkt dat vaccineren echt echt echt verstandig is voor de wereld (belangrijk) en je kind (belangrijker).

  En nu geef ik je voor een heel jaar geen ongevraagd advies meer pinkie promise. xxx

  • Reageer Mille Pagine 12/08/2014

   Ah, ik sluit me hier heel erg bij aan. Een kindje met mazelen gezien laatst, op de kinderafdeling waar ik werk, en het brak mijn hart. Omdat het niet had gehoeven. Vader was een beetje bedremmeld, hij had zich wel gerealiseerd dat het een ziekte was, maar niet zó’n erge ziekte en dus ook niet dat je eraan kunt overlijden.
   Maar dus is het supergoed dat je je inleest! Ik ken het boek dat je noemt niet, maar ik denk wel dat als het ‘vaccinvrij’ heet, heet niet 100% objectief is.

   Maar ook mijn excuses voor het ongevraagde advies…ik ben alleen een beetje idealistisch soms en kon me niet inhouden 😉

   Veel succes met de laatste loodjes van je zwangerschap!

   • Reageer Des 13/08/2014

    waarschijnlijk vaccineren we wel gewoon hoor. Alleen wil ik alle voors en tegens ervan weten (bij Adam heb ik me niet zo ingelezen en het maar gewoon gedaan want ja “het hoort nou eenmaal zo”, en dat wil ik bij nr 2 dus om een betere reden doen).

  • Reageer Des 13/08/2014

   waarschijnlijk vaccineren we wel gewoon hoor. Alleen wil ik alle voors en tegens ervan weten (bij Adam heb ik me niet zo ingelezen en het maar gewoon gedaan want ja “het hoort nou eenmaal zo”, en dat wil ik bij nr 2 dus om een betere reden doen).

   je mag me vanaf nu alleen advies geven over eten, self help en chocola. en reizen in thailand

 • Reageer blauwesokken 12/08/2014

  Beter excuus kan je niet hebben om online te shoppen! Iets wat ik niet kan trouwens. Hoe doen jullie dat? Zou niet weten waar ik het allemaal zoeken moet. maargoed whatever

  Ben benieuwd naar je overwegingen om niet te vaccineren….

  ennn dikke liefde voor Karin slaughter ja!

 • Reageer Petra 12/08/2014

  Zo weinig maar? Valt echt reuze mee. Ik zeg je hebt nog wat tegoed de komende weken.

  • Reageer Des 13/08/2014

   wij begrijpen elkaar

 • Reageer SILLYSILSIL 12/08/2014

  Whaha herkenbaar, ook al ben ik niet zwanger.
  Klaar met de opleiding , dus wat meer vrije tijd om te shoppen.

  Als jij je nagellak verslaving een beetje wil stillen, dan roep je maar. Dan kom je maar een paar lakken bij mij halen. Mijn kasten puilen uit namelijk 😀

  • Reageer Des 13/08/2014

   awww lief Sil. En weet wat je zegt; ik kom zo richting Vinkhuizen hoor!

 • Reageer Inge 13/08/2014

  Oh shoppen, ik ben er ook mee gestart, al die kleine spulletjes zijn te schattig om te laten liggen! Aaaah, help!
  Vaccineren zullen wij zeker doen, mijn ‘schoonnicht’ heeft polio gekregen wegens geen vaccinatie, en dit wil je echt je kind niet aandoen… De pijn, de operaties, de rolstoel, hmm neen, geen twijfel hier, en met een wetenschapper als man heeft die wel genoeg redenen om het te doen bij ons 🙂

  Qua shoppen dan nog eens, ik heb mijn gedacht gezet op een mega mooie draagdoek van kokadi, volgende maand bestellen die handel!

 • Reageer Anouk 13/08/2014

  Shoppen online heb ik de laatste dagen ook erg gedaan en ik heb geen laatste loodjes waarop ik de schuld kan steken 😉 Kan me heel goed voorstellen dat het een aangenaam tijdverdrijf is wanneer je lang thuis zit 🙂

  Een vaccinatie voor Polio is hier in België verplicht, maar al de rest is ‘eigen keuze’. (Zowat iedereen ent zich waarschijnlijk wel in tegen alles wat kan, maar persoonlijk vind ik dat ‘overdreven’ inenten ook niet gezond is. Hier thuis hebben we enkel de belangrijkste gehad, in overleg met onze huisarts.)
  Vind het knap dat je je wil inlezen in de materie, je hierover nadenkt :).

  • Reageer Des 13/08/2014

   ik vind je reactie lief!

 • Reageer Rox 14/08/2014

  Haha ik las laatst iets over waxen bij zwangere vrouwen! En toen dacht ik nog van maar fuck, je hebt echt geen idee hoe het er uit ziet. Maar toen dacht ik ook weer van ja, daarom ga je daar natuurlijk heen. Anyway, dikke vette respect dat je dat gewoon gedaan hebt! Weet niet of ik het zou durven hoor.

 • Reageer Marieke 14/08/2014

  Ik hou m’n hart vast voor als ik ooit zwanger ben. Ik shop me nu al een ongeluk!

 • Reageer Ikram 14/08/2014

  Dat zand… OMG mindblowing! 🙂 Des nu heb je mij aangestoken met je dat in je hand!

 • Reageer Marrie 15/08/2014

  Ik vind het nogal meevallen met wat je koopt, het is zeker geen rotzooi.
  Ik dacht laatst ik loop even de Action in, met een grote tas vol kwam ik naar buiten met dingen waarvan ik van te voren niet wist dat ik ze nodig had 😉

 • Reageer Sas 15/08/2014

  Jaaa Karin Slaughter-boeken<3

 • Reageer Ineke 19/08/2014

  Hier liggen er een paar Karin Slaughter boeken klaar om te lezen..
  Haha de my little pony’s 😀 & Jeps hier staat ook nog een waxing gepland in de laatste weekjes.. De tip ook al meegegeven aan vriendin van mij :).

 • Laat een reactie achter