Vraag me het hemd van mijn lijf!

13/08/2014 - 18 reacties

unnamed

Omdat de laatste “vraag me alles wat je wilt” blog ruim 2 jaar geleden was en ik ondertussen moeder ben geworden en weer zwanger ben van nr 2, en volgens mij ook een boel nieuwe lezers erbij heb (HOI! WELKOM!) en omdat ik bar weinig inspiratie heb:

vraag me alles wat je wilt! Ask me anything! Mag in een reactie hieronder, via FB, via Twitter, via email, via Instagram, wat zeg ik: zelfs een postduif mag je sturen.

En ik geef overal (eerlijk) antwoord op. Pinky promise.

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Oum Ilyas 13/08/2014

  Hoi Des

  Ik ben één van je nieuwere lezeressen en wilde ff laten weten dat ik je schrijfstijl en gevoel voor humor echt super vind. Je lijkt me een topmeid, en een topmama ook natuurlijk!

  Mijn vraag is: Ik heb uit wat je schrijft al kunnen opmaken dat je man moslim is en dat jullie kleine A islamitisch opvoeden, maar hang jij ook een bepaald geloof aan? Of wat zijn jouw opvattingen op dat vlak? En hoe ervaar jij het om, als niet-moslima (denk ik toch, vergeef me als ik het verkeerd heb begrepen ;-)), je zoontje wel als moslim op te voeden? Ben al erg benieuwd..

  • Reageer Khadija 13/08/2014

   Ze is moslima sis… Indonesische achtergrond i’m guessing.

 • Reageer Raf 13/08/2014

  Wat voor kleur heeft jouw snot in de ochtend? En middag? (bij mij is het namelijk in de middag wel eens lichter?? en ik heb het gegoogled en nu ben ik bang dat ik alzheimer heb??? HEB JIJ DAT OOK WEL EENS?? vertel het in de comments)

 • Reageer Maria 13/08/2014

  Wat is je lievelingseten? (+recept, pretty please :D)

 • Reageer Maai 13/08/2014

  Oh pffff ik ga niet eens opschrijven wat ik allemaal koop. Word ik denk ik verdrietig van. Word verdrietig van alles. F*** die hormonen. Maar van jouw stukje moest ik weer lachen. En ik ga straks in bad en mijn nagels lakken. Hell Yeah!

 • Reageer Roos 13/08/2014

  Anything? Anything? Oke dan! Was je teleurgesteld toen je hoorde dat jullie tweede kindje weer een jongen is? Zou je nog graag een dochter willen? Aan welk huishoudelijke klus heb je de grootste hekel? Wat mis je het meest van je ‘oude’ leven nu je moeder bent?

 • Reageer blauwesokken 13/08/2014

  oh leeeuk!
  wat deed je gister om 14:28?
  wat is het allerleukst aan Adam?
  wat is het allerstomst aan Adam?
  hoe kijk je tegen je tweede bevalling aan?
  wat is je allerlievelingste chocolade?
  van welke kleur heb je de meeste nagellakjes? (ik gok roze)
  welke kleur sokken draag je vooral?

 • Reageer Femke 13/08/2014

  Wat leuk!
  Ik bedenk er een paar 🙂

  Beetje ver-van-je-bed-show, maar hebben jullie er al over nagedacht naar wat voor basisschool A. gaat?

  Word je wel eens op straat herkend?

  Wat is het slechtst gewaardeerde cadeau dat je ooit gegeven hebt?

  Welk dorp of welke stad zou een potentiële verhuisoptie zijn?

 • Reageer keepingupwithAngela 14/08/2014

  Hoi
  Hoe kan ik je vinden op instagram ?
  Gr

 • Reageer Rox 14/08/2014

  Heb je een recept voor koekjes of cake of taart of iets zonder dat je een oven nodig hebt? Want die heb ik dus niet hier. Ennnnn wat is je favo Indonesische eten? Of iets dat ik echt moet proberen hier? Aangezien ze ook heel veel Indo food hebben en Maleis en Indonesisch eten volgens mij wel op elkaar lijkt (sommige van mijn favo dishes hier komen blijkbaar officieel uit Indonesië). Heb je het gevoel dat je als mens heel erg veranderd bent sinds je moeder bent? En dan niet alleen dat je kids nu voor alles gaan, maar meer je kernwaarden en karaktereigenschappen ofzo. Ik ben bijvoorbeeld superenergiek, ik “speel” altijd, ik heb altijd het idee dat dat echt een soort basis van mijn karakter is, en ik vraag me wel eens af of dat zou veranderen als ik kindjes zou krijgen.

 • Reageer Anouk 14/08/2014

  Waar zou je het liefst gaan wonen, op de Noord-of Zuidpool?

  Welke karaktertrek (van jezelf en anderen) vind je het allerergst/afknapper?

  Welk complimentje geef je jezelf het vaakst? (En welk is hetgeen je het meeste meent?)
  Welk complimentje krijg je het liefst van anderen?

  Wat is de fijnste herinnering aan je jeugd en heeft dat moment je ‘gevormd’?

  Hoe kan het dat jij zo hartstikke leuk en herkenbaar schrijft? (Ook voor deze-twintigjarige-zelf-zonder-kindjes-katten-en-man?)

 • Reageer ais 14/08/2014

  Hoeveel oreo’s kan je tegelijkertijd in je mond ?

 • Reageer ais 14/08/2014

  Stel, je zit op een onbewoond eiland.. welke 3 dingen GRAPJE

 • Reageer ais 14/08/2014

  Wat is je lievelings pizza-flavourrr?

 • Reageer Saar 14/08/2014

  Hoe gaat het met het haken?

 • Reageer Jazzy 14/08/2014

  Heb je mijn vraag verwijderd of was ie gisteren niet goed gepost? Muhh
  oké komt ie nog een keer

  NOOIT meer fiezelefozelen met LOML of NOOIT meer je vrienden/vriendinnen mogen zien (en spreken)?
  (clubcake4life)

 • Reageer Renee 14/08/2014

  Je schreef gister over vaccinvrij. Wat zouden voor jou redenen zijn om je kind niet te enten?

 • Reageer Sas 15/08/2014

  Hoe denk je dat je leven eruit had gezien zonder LOML?

  En hoeveel kids wil je, 2 genoeg of……?!

 • Laat een reactie achter