Ik ben er ook nog hoor.

23/09/2014 - 24 reacties

HOI IK LEEF NOG JA.

(VRAAG VOORAL NIET HOE.  IK SNAK NAAR  8 UURTJES SLAAP. OF 5 UURTJES. OF IN IEDER GEVAL IETS LANGER DAN DE 4 UREN SLAAP PER DAG DIE IK ER TOT NU TOE UITHAAL)

ENFIN.

Drie weken oud is de kleine A. nu en het gaat hartstikke goed. Hij poept, hij plast, hij drinkt als een tierelier, kijkt wat wijs uit zijn ogen, kortom: hij doet wat een baby moet doen: een zogenaamd zwaar leven hebben.

Genoeg over kleine A. nu.
Laten we het over echte belangrijke personen hebben nu; namelijk over MIJZELF.
Ook met mij gaat het goed. Echt praise and thank the lord voor een heerlijke fijne bevalling. Ook dit keer zat ik weer binnen een week op de fiets en inmiddels doe ik mijn kleine best voor wat buikspieroefeningen (het is een mess mijn buik. Ik zag een filmpje van Doutzen Kroes en die heeft nu alweer een buikje zo plat als een plank. Doutzen famke, hoe doe jij dat??!)

Bedankt voor jullie lieve felicitaties op onderstaand stukje. Ook voor de kaartjes, mailtjes en privé berichtjes. Lief zijn jullie. Jullie blijven mij trouw volgen van student, naar getrouwd naar inmiddels moeke van 2 kids. Love jullie allemaal so much.

Ik kreeg wat leuke vragen van jullie, onder andere over  borstvoeding. Daar ben ik blij om, want dat geef mij reden om iets over borstvoeding te schrijven. Ik had namelijk bij grote A. beloofd om niet meer over borstvoeding te schrijven, maar I LOVE BORSTVOEDING GEVEN SO SO MUCH!!

Waar ik bij grote A. in de stress zat met aanleggen, tepelhoedjes en lactatiedeskundigen, loopt de borstvoeding bij kleine A. nu als een…tiet! Ha! Ja!  Binnen een half uur na de bevalling lag hij al aan de borst, en ik wil nu echt niet overkomen als een lid van de borstvoedingmaffia (alsjeblieft niet, echt niet), maar ik vind het geweldig dat het nu zo makkelijk gaat.  Ik miste de momentjes bij grote A. en kan echt optimaal genieten van intieme momentjes die ik nu heb met kleine A.

Verder slaapt kleine A. in een wiegje bij ons in de kamer. Al moet ik ook eerlijk zeggen dat hij ik kleine A. het liefst tussen ons in heb liggen. Heerlijk zo’n klein aapje tegen je aan.

Ayoub heet trouwens voluit Mohammed Ayoub. Mohammed is de naam van onze profeet en de opa’s van LOML heet ook zo. Adam heeft als tweede naam Abdulrauf (de naam van mijn opa) dus we vonden het wel zo eerlijk om dit keer de naam van de opa van LOML te gebruiken. Omdat Mohammed dus echter ook de naam van onze profeet is, wilden we dit niet als tweede naam gebruiken. Dus heet hij eigenlijk Mohammed, maar zijn roepnaam is dus Ayoub. Ayoub is trouwens ook een profeet en in de bijbel wordt hij Job genoemd (ik heb trouwens op een christelijke school gezeten en vond Job ook altijd een mooie naam. Toeval? I THINK NOT). Overigens spreek je het uit als Eejoep.

Tot zo ver dit stukje.  Genoeg inspiratie voor nog meer stukjes, maar ik heb nauwelijks tijd om een scheet te laten, laat staan dus voor stukjes schrijven (MAMA’S VAN 2 OF MEER KIDS, HOE DOEN JULLIE DIT, ZEG ME ALSJELBIEFT DAT HET MAKKELIJKER WORDT!!)

Ps:  hier een tiet-foto, alsjeblieft.

unnamed (4)

 

Vorige post Volgende post

24 reacties

 • Reageer Sophie 23/09/2014

  Wat een mooie foto <3 en fijn dat het zo goed gaat! Schrijf snel meer, please, stage wordt een stuk fijner door jouw stukkies.

 • Reageer Vanessa 23/09/2014

  Hoi,
  Fijn dat het zo goed gaat ondanks het slaap tekort

 • Reageer Anke 23/09/2014

  Ahh succes met de drukte Des! Joe ken doe it! X

 • Reageer Ester 23/09/2014

  Wat een mooie mama ben je!

 • Reageer Wen. 23/09/2014

  Mooie tietfoto! En ik moest hardop lachen om je “borstvoeding loopt als een tiet”. Ga zo door!

 • Reageer Madelon 23/09/2014

  Jaaaaa zo happy voor je dat de bv goed gaat <3

 • Reageer jenn 23/09/2014

  Fijn dat het zo goed gaat!

 • Reageer Marieke 23/09/2014

  Yay!

  Gewoon fijn om iets van je te lezen.

  En dat t goed gaat met jullie!

 • Reageer Linda 23/09/2014

  Hahaha, top hoe jij alles zo omschrijft. Fijn dat het zo goed gaat met je kleintje!

 • Reageer Maai 23/09/2014

  Ha Des wat fijn dat het goed met je gaat. Top stukje en JA het wordt makkelijker. Als je daarmee bedoeld tenminste dat je je weer eens normaal kan omdraaien. Hoop dat je snel weer tijd hebt want mis je stukjes wel hoor. Liefs

 • Reageer Roos 23/09/2014

  Love that photo (ik als flessen-moeder

 • Reageer LNNK 23/09/2014

  Mooi foto Des! En wat fijn dat de borstvoeding zo goed gaat. Hopelijk vind je snel de draai met twee kinderen 🙂

 • Reageer Sette 23/09/2014

  Slaap huh was dat? Nee glapje… Na 3 maanden komt dat ergens wel weer wat terug

 • Reageer Maria 23/09/2014

  Jee! Mijn dagelijks refreshen wordt beloond met een stukje 🙂

 • Reageer Stella 23/09/2014

  Hahaha, “hij doet wat een baby moet doen: een zogenaamd zwaar leven hebben”. Hahaha. Ik vind het zo leuk hoeveel humor en, tsja, hoe noem je dat? Passie? Liefde? Allebei? In ieder geval, je bent echt een leuke moeder. Denk ik. Weet ik. Liefs!

 • Reageer Wietske 24/09/2014

  Fantastisch!! Blij dat het eigenlijk heel goed met jullie gaat.

 • Reageer Olga 24/09/2014

  Ik moet er nog achterkomen hoe een moeder tijd overhoudt om te gaan bloggen.. ik denk dat je op je kleine vrije uurtjes veel vooruit zal moeten schrijven en er het beste van moet maken :’)

 • Reageer Olga 26/09/2014

  O Des, hoe meer kinderen je krijgt hoe NOG leuker je wordt!

 • Reageer Indira 27/09/2014

  Hoop dat je snel weer wat meer uurtjes per nacht krijgt!

 • Reageer Sas 27/09/2014

  ENJOY<3

 • Reageer Lenneke 27/09/2014

  Je bent zo’n leuke, mooie mam!

 • Reageer kelly 29/09/2014

  🙂 love it!

 • Reageer BeautySultana 06/10/2014

  Mooie foto! Ge straalt MashaAllah. Ik vind jou een prachtige mama. Grote en kleine A zijn twee geluksvogeltjes met zo’n mamsi als jou. ♡

 • Reageer Lin 09/10/2014

  Update, update, update!

 • Laat een reactie achter