Des haar favorietjes

23/10/2014 - 15 reacties

Stel: ik zou Oprah zijn,en ik zou een soort van Des favourite things show doen; wat zou ik dan allemaal weggeven?
Nou dit allemaal dus:

(ps: ik mis Oprah like cray cray. Ik heb ooit haar dvd box gekocht, maar die HEEFT MIJN VADER WEGGEGOOID!!!!)

Maldon zeezout: echt het allerallerbeste en lekkerste.

unnamed (11)

Eyeliner: nu ik een soort van thuismama ben (of nou ja..soort van. Ik ben het gewoon) is het ontzettend verleidelijk om je niet op te maken. Of je niet om te kleden. En zo de hele dag rond te lopen in joggingbroek en blote billen gezicht.  Maar ik weiger. Het moet niet gekker worden. Dus kleed ik me elke dag trouw om alsof ik naar werk ga (wat ik eigenlijk dus ook doe, want moederen is ahmegad zwaarste job van de wereld) en doe ik elke dag make up. Wat dus in mijn geval gewoon eye liner is.

Geurkaarsen:  let the herfst coming plz! Kappen nou met dat na-zomer weer. Het hoeft niet meer die 18 of hoger graden.  Ik wil mijn geurkaarsen weer aandoen. Heel lang heb ik soy scents gebruikt (die ik altijd hier koop), maar aint nobody got time om brandertjes schoon te maken. Dus gebruik ik nu geurkaarsen. Van (daarissieweer!) Hema, de Ikea, Kruidvat of als ik echt decadent wil doen Yankee Candle.

unnamed (12)

Dopper waterfles: bekentenis: ik heb bijna nooit frisdrank in huis. Beetje zuur voor onverwachte visite (“wat wil je drinken? Thee of koffie?” (plz zeg niet “doe maar iets fris”)). Ik drink bijna altijd water. Sommige mensen hebben moeite om voldoende te drinken, maar daar heb ik geen last van. Ik drink altijd, meer dan genoeg, met als gevolg dat ik wel continue naar de wc moet.

unnamed (13)

Bodylotion: ik hoorde laatst van vriendinnen dat ze bijna nooit bodylotion gebruiken? Ik moet het elke ochtend en avond smeren. Ik vind het heerlijk als mijn kleding of dekbed een beetje naar mijn bodylotion ruiken. Ik ben niet kieskeurig:  ik gebruik nu een fles van Victoria Secrets. Ik heb nog wat potten van Rituals, de Bodyshop is natuurlijk ook altijd goed, en (jaaa komtieweer!) Hema is ook lekker.

Nagelknipper: ja ok,  vies woordje, I know, sorry, bah.  Ik heb dus 1 hele vervelende gewoonte:  ik pulk aan velletjes rond mijn nagels. Het stomme is dat ik het niet eens door heb. Zeker als ik tv kijk of even in gedachten ben. LOML wordt er GEK van en geeft me altijd een stomp als ik bezig ben.  Een nagelknipper heb ik dus nodig om die velletjes weer…ehh..af te knippen. Anders heb ik dus van die open wondjes rond mijn nagels (JA SORRY,  IK BEN GEWOON EEN DIRTY CHICK, I KNOW).

Trouwring: ik ben totaal geen sieraden-meisje. Ik klaag altijd bij LOML dat ik niet zoveel kadootjes krijg maar dan zegt hij altijd dat hij niet met sieraden hoeft aan te komen want die raak ik altijd kwijt (true story: ik heb 2 horloges van hem gekregen en ik heb geen idee waar ze zijn)  en bloemen gaan binnen 2 dagen altijd dood bij mij. Dus het enige sieraad wat ik altijd draag is mijn trouwring. LOML geeft me zo af en toe een compliment dat ik em nog steeds niet ben kwijtgeraakt.

Lotiondoekjes: MUSTHAVE VOOR ELKE MAMA,GELOOF MIJ!

Havermout/advocado/chiapudding: iets wat ik elke dag MOET eten.

unnamed (10)

 

Visitekaartjes: om weg te geven. Ook in dit kaliber: de draagdoek. Ik snap niet hoe mama’s zonder draagdoek kinderen kunnen opvoeden? Ik gooi kleine A.op mijn rug zodat ik grote A. eten kan geven of in bad kan doen.

Zwarte haarelastiekjes: heb ik in elke tas en in elke woonruimte. Ook een must have voor mama’s met lang haar en kleine kids.

PS: K HEB NU OOK EEN FACEBOOK PAGINA, DUS LIKE-EN, THANKSSS!
Ik zal hier alle updates rond desschrijft plaatsen, en foto’s en gedachten, en gepieker,en nouja, van alles en nog wat.

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Ilse 23/10/2014

  Leuke lijst! En ik wil trouwens ook weleens een papa met een draagdoek zien! Geef je alleen consulten aan vrouwen eigenlijk.?

 • Reageer Food Love and Happiness 23/10/2014

  Oh echt he, onverwachte visite….ik geneer me niet eens meer. Het is standaard: wat wil je drinken? koffie/thee/water/wijn (wamt wel altijd wijn in huis)
  En hoe kan het dat er mensen zijn die geen bodylotion gebruiken? Serieus, ik kan niet zonder. Zelfde ritueel als jij, en ook handcreme na elke keer handen wassen, en de hele dag door labello…

 • Reageer Madelon 23/10/2014

  Haarelastiekjes en draagdoek, check. Kan echt niet zonder!

 • Reageer Manja 23/10/2014

  Ik mis de chocola!
  Lig nu onder een dekentje met Tony’s naast me, het is zo’n dag, zucht…
  Ik ben wel benieuwd naar je ontbijt, avocado met havermout? Of moet ik het afzonderlijk van elkaar zien?

 • Reageer Marieke 23/10/2014

  Leuk leuk leuk

 • Reageer Linny 23/10/2014

  Ben heel benieuwd welke eyeliner jij aan zou raden!

 • Reageer Maai 23/10/2014

  Ik zou direct bij je in de show komen 🙂 elke dag bodylotion, oh serieus daar ben ik zo ontzettend veel te lui voor….

 • Reageer Inge 24/10/2014

  Mensen die geen body lotion gebruiken, ze bestaan dus… wie zijn ze, wat doen ze…
  Ik betrap me er ook wel op de laatste tijd dat ik zo op de velletjes rond mijn nagel zit te bijten, hatelijk, maar ja, wat doe je er aan hé…
  Mmmm, geurkaarsen, bij mij staan ze ook klaar!
  En een draagdoek, ik hoop echt dat ik die van mij zo veel zal gebruiken, ben benieuwd!

 • Reageer Danielle 24/10/2014

  Geurkaarsen, die wil ik ook. NU!!

 • Reageer Sas 25/10/2014

  Haha wat een leuk artikel.
  I luvvv doppers<3

 • Reageer Indira 25/10/2014

  Ik hou ook niet van die nazomer eigenlijk, want ik heb net heel mn kast omgegooid en de warme kleding uitgestald… En dan word het ineens bijna 20 graden :/

 • Reageer Leonie 26/10/2014

  Oh Em Gee! Precies bij het stukje over die nagelknipper pakte ik mijn nagelknipper uit mijn tas om een velletje af te knippen.. Ik doe dat dus ook en heb nog nooit iemand gehoord/ontmoet/gezien die dat ook doet! Hoe geinig!

 • Reageer LNNK 26/10/2014

  Ik ben dus zo iemand die wel bodylotion koopt.. want ruikt lekker, maar het vervolgens dus niet gebruikt.
  Ik zou willen dat mijn meisje mijn draagzak leuk zou vinden, maar tot op heden geen succes 🙁

 • Reageer barbara 27/10/2014

  ik mis oprah 🙁

 • Reageer Nicole 04/11/2014

  Die velletjes rond de nagels: CHECK! Wat een ergernis. M’n moeder doet het ook. WAAROM! Het is vervelend en het doet zeer.

  Elastiekjes: CHECK! “Je moet je haar echt eens los doen!” NEE!
  Bodylotion: nooit. Slecht. Ik héb het wel in huis. Maar nooit op m’n lijf.
  Draagdoek; halve check! Ik heb er een. Ook gebruikt. Maar nu in de kast. Bij de tweede (nee, niet zwanger) wil ik een Ergobaby. Ik vind ‘m mooi, lijkt me super handig. Ik ben gewoon geen knoper. Ik vind het niets.
  Een doppler fles lijkt me wel handig. Ik moet meer drinken. Sowieso meer vocht. Als ik drink, dan is het water. Ik doe echt m’n best om niet uit te drogen. Echt.

 • Laat een reactie achter