Shorthairdontcare en Kim Jung Un

18/11/2014 - 27 reacties

unnamed (5)

OH FUCKIEDUCKIE WAT DEED IK NU DAN??

Wil ik al honderd jaar lang haar, heb ik het nu, en tja, dan wat.
Toen kwam ik erachter dat lang haar prachtig is hoor, echt. Maar niet als je dus 2 kids hebt en eentje veel op je rug draagt. Β En ook alleen als je er een leuk modelletje in hebt en tijd hebt om het 1 en ander te fohnen. En jullie kennen mij:

download

 

Toen medemilf Aish haar honderd meter lange haar er af knipte en er een prachtige bob in liet knippen, wist ik het dus zeker. Ik wil ook kort haar.

Enfin. Ik opende hemel- dank-God-voor Pinterest, vond wat leuke plaatjes en ging naar de kapper.En wat voor een. Als je dacht dat je lang haar kort knipt binnen 15 minuten deed: zij deed er ruim 3 kwartier over. Alleen maar een teken voor mij dat ze het goed wou doen.Β  En toen ik haar zei “maar alsjeblieft, knip er geen hip kort moeke kapsel van”, wist ze meteen wat ik bedoelde.

Resultaat:

unnamed (7)

Ik ben weer milfie waardig.

Ps. Ik zat dus net in de Coffee company (ps de Gingerbread Latte is een aanrader!)unnamed (3)

 

, eindelijk een dagje voor mezelf om mijn mail bij te werken en flink te solliciteren. Ik had nog maar de helft van mijn 2do list af (en nog niet eens een fatsoenlijke sollicitatie brief kunnen schrijven), krijg ik een app van mijn schoonmoeder. Dat de jongste dictator in ons huis aka kim jung un (zo noemen LOML en ik kleine A omdat hij bolle wangen en spleetoogjes heeft)Β  geen fles wou.

Kom ik thuis, wie zit er vrolijk aan de fles te lurken.
Juist.

unnamed (6)

Vorige post Volgende post

27 reacties

 • Reageer Lianne 18/11/2014

  1. Heel erg mooi zo je haar. <3

  2. IK KAN NIET STOPPEN MET LACHEN OM KIM JUNG UN & DIE FOTO.

 • Reageer Robin 18/11/2014

  HAHAHA! (Mooi mooi mooi… Ook je haar)

 • Reageer Ashley 18/11/2014

  Hahaha :’)

  (oh en je haar is fab!)

 • Reageer Dionne 18/11/2014

  Wtf ik had hier dus gereageerd met dat ik STUK GING VAN HET LACHEN maar blijkbaar mag ik dat niet posten of zo? Anyhow, ik sluit me aan bij Lianne over je haar maar vooral over die foto omg ik sterf

 • Reageer Laura 18/11/2014

  Oh je haar is heel mooi!

  En die foto, hahaha, prachtig!

 • Reageer Olga 18/11/2014

  Heb je ons nog iets uit te leggen, Des? πŸ˜‰

 • Reageer Olga 18/11/2014

  Mooi geworden!!! Mijn kapper is verhuisd en nu zit ik zonder. Ik moet eigenlijk al een tijdje gaan, maar knip steeds mijn pony een stukje korter en stel het maar weer uit. Misschien moet ik gewoon naar jouw kapper gaan. πŸ˜‰

 • Reageer Madelon 18/11/2014

  Ik ga hier stuk van het lachen XD En laf je haar!!! Ik laat het juist weer groeien haha.

 • Reageer Sandra 18/11/2014

  Wow knapperd! Dat kapsel staat je fabulous Des.

 • Reageer Nicole 18/11/2014

  JALOERS! Ik wil dit haar OOK. Maar nee, deze dame moet weer met haar tot minstens halverwege haar rug houden. Waarom? Omdat ik van dat achterlijke, dikke en zware haar heb wat als een mislukte afro gaat staan, als ik het te kort knip. FML.

  Maar afgezien van het bovenstaande:

  I LOVE IT! Het staat je geweldig. LOVE LOVE LOVE!

 • Reageer Marlous 18/11/2014

  Hahahaha Kim Jong Un :’)

  En wat zit je haar mooi! Echt heel leuk die bob!

 • Reageer Jenn 18/11/2014

  Staat je goed! En geweldige foto!

 • Reageer Malou 18/11/2014

  Mooooi! En gelukkig niet zoals de gelinkte foto :’)

  En dat wordt nog wat, met die dictator van jou, als ie groter wordt! Pas maar op

 • Reageer Wietske 18/11/2014

  Ahhh, staat je goed en is zeker geen moeke kapsel! En die kleine, hahaha, kleine deugniet, maar wel een schatje!!

 • Reageer Francesca 18/11/2014

  Serieus, ik pies in m’n broek om jou teksten XD zo grappig πŸ™‚ En besides dat… zeer hippe coupe hoor. Staat je echt ge-wel-dig!

 • Reageer Sabien 18/11/2014

  Supercool je haar!

 • Reageer Wendy 18/11/2014

  Leuk en vlot kapsel zeg! Staat je super.

 • Reageer Suzan 18/11/2014

  Wat een ontzettend leuk kapsel en weer een fantastisch stukje, you make my day again!
  (je bent denk ik de enige blogger waar ik zo hard om moet lachen)

 • Reageer Ester 18/11/2014

  Haha, ik denk dat kleine A dit als puber niet gaat waarderen πŸ˜‰

  Wat een moed voor je haar – gelukkig is het prachtig geworden πŸ™‚

 • Reageer Ais 18/11/2014

  Hahahahahahaah des ik rol hier echt mn BED UIT VAN HET LACHEN HAHAHAHAHAHAHAAHA KIM JONG UN

 • Reageer Ilse 18/11/2014

  Super mooi je haar! Ik wou mijn bob eigenlijk weer langer laten groeien, maar nu ga ik weer twijfelen…

 • Reageer Inge 19/11/2014

  Je haar is gewoon the bomb!!
  En die foto, hahaha, hilarisch!

 • Reageer Maris 19/11/2014

  O meid, je haar. Prachtig! En heel herkenbaar. Ik ben het nu weer lang aan het laten groeien. Terwijl ik het lang had en het spuugzat was. Stom zijn wij vrouwen ook altijd met haar.

 • Reageer Roos 19/11/2014

  Jij knappe hot mama! Staat je super! En jij hebt echt een hele lieve Kim πŸ˜‰

 • Reageer Marcella 23/11/2014

  Moooooi haar, staat je echt onwijs goed! Lekker ding!

 • Reageer Rosa 24/11/2014

  :””””””””””””””’)

  En je haar zit heel gaaf.

 • Reageer Paul 23/01/2015

  Lol, die laatste foto’s naast elkaar zijn tΓ© grappig.

 • Laat een reactie achter