Smilenotes

21/11/2014 - 13 reacties

unnamed

Omdat er soms gewoon niet genoeg smilenotes zijn:

 • Ik vind mijn zoontjes echt de mooiste kinderen van de wereld. Ja, dat zegt elke moeder natuurlijk, maar serieus die van mij zijn echt de allermooiste. Ik kan natuurlijk zeggen dat ik ze ook de leukste vind, maar geloof mij maar: als grote A. jengelig tussen mijn benen staat terwijl ik sta te koken, dan ken ik leukere kinderen. Maar eerlijk: grote A. kan soms zo grappig zijn. Hij heeft bijvoorbeeld een bak met blokjes. Dan gooit hij die blokjes 1 voor 1 weg,keihard door de woonkamer (dit is niet leuk, zeker niet als eer eentje tegen de tv komt), en dan doet hij die bak op zijn hoofd. En dan roept hij dus “oeh! Oeh!”. Want dat is natuurlijk een echo (dit doet hij ook altijd als we onder de brug fietsen, hand opsteken als je dat ook deed als kind). En dan zie ik hem dus met die bak op z’n koppie keihard oeh oeh roepen. Soms doet hij ook zijn zonnebril op en dan gaat hij spelen. Met zijn zonnebril op dus. En dan loopt hij naar mij toe, met die zonnebril schots en scheef op zijn neus, en dan gaat hij tegen me aan kletsen. Echt, dan moet ik nog harder lachen dan om dit.
 • Kleine A. is ook zo’n schatje. Mag ik dat zeggen over mijn eigen zoon? Nee maar echt. Hij is ten eerste ontzettend bollie, en dat maakt nou eenmaal van elk kind heel schattig. Ook heeft hij hele kleine Chinese oogjes. En dan tilik hem op en heeft hij zijn armpjes heel sloom langs zijn bolle lichaampje hangen en dan kijkt ie je zo aan. Ahmegad, te cute.
 • LOML stuurde mij laatst een heel lief berichtje. Zomaar. Dat kan mij dan echt raken. En dan weet ik weer waarom ik met hem getrouwd ben (haha). Ik ben ook heel blij dat LOML en ik op 1 lijn zitten. Niet vaak dezelfde lijn (haha), maar toch. Qua opvoeden is het vrijwel hetzelfde (ik ben wel strenger merk ik), maar ook qua geloof of onze “buitenlandse achtergrond” (dit klinkt zo stom en hokjes-achtig) zitten we op dezelfde golflengte.
 • Ik heb het hardlopen weer opgepakt and i luf it. Toen ik zwanger was en met een toeter van een buik op de bank lag en allemaal hardlopers langs zag rennen was ik echt jaloers. Ja, dit komt uit de mond van voormalig nr1 couch potato.
 • Ik heb sinds de laatste bezoek aan de tandarts ELKE ochtend en ELKE avond mijn tanden gepoetst. EN elke avond een raggertje gebruikt!! Ja, applaus is wel op z’n plaats nu. Nog een smilenote trouwens: de tandpasta van de Kruidvat. Die is ZO LEKKER!
 • Ik wil al heel graag een jurkje of een polo van Lacoste. Krijg ik zomaar een polo van mijn schoonzusje. Zomaar! Ja!
 • Tijdens mijn zwangerschap heb ik nauwelijks, zeg maar gerust NIET, gekookt. Maar nu ben ik weer helemaal terug! Ik vind het zelfs LEUK! Ik kook bijna elke dag wel en het is 1. Ook heel leuker (dit zegt heel wat), en 2. Ook erg gezond. Probeer bijvoorbeeld eens deze aubergine rolletjes.
 • Deze quote. Ik voel soms heel erg de druk om er ook achter te komen wat ik heel leuk vind. En daar dan iets mee te doen. Want dat moet, toch? Alleen ik vind heel veel dingen leuk. En ik wil daar ook heel graag iets mee doen. Maar ik weet niet echt wat. En dan heb ik het idee dat ik niet mee tel. Of dat het zonde is.
 • unnamed (9)
 • Weer contact met vrienden van vroeger. Hand opsteken als je nog contact hebt met mensen van de middelbare school? Ik dus niet. Maar gelukkig is er Facebook. Ik vind het toch leuk om dan weer contact te hebben. Je hebt toch samen een bepaalde periode in je leven samen meegemaakt en dan is het leuk om te zien waar mensen nu staan in het leven.
 • Mijn haar. Nee maar echt, mijn haar, i love it. ik wil het denk ik ook niet meer lang (denk ik. Maar jullie weten zelf hoe dat gaat, heb je kort haar, wil je lang haar, heb je stijl haar wil je krullen enz enz. “Jullie vrouwen zijn nooit tevreden”, zegt LOML dan) Het meisje die mij knipte zei zelfs dat een nog korter kapsel mij ook goed zou staan, maar dat durfde ik niet zo. Als je het aandurft moet je weer komen, zei ze, en DAT GA IK ZEKER DOEN, OW YES.
 • Verder nog: bodybutter van de Rituals, geurkaarsen van Lilly Flame, Australian droogshampoo (can not live without droogshampoo), bara met lekkere chutney, dat mijn beste vriendinnetje R. het zo naar haar zin heeft in Kaap Verdie (WIJ GAAN ER OOK HEEN YESSSSS!!), sushi (always lobi sushi), de instagram van Rosanna Kluivert en dan vooral de filmpjes van haar zoontje Shane, dikke warme sokken, lepeltje2 liggen (hoe liggen jullie altijd met jullie geliefde? LOML ligt dus altijd half op zijn buik, met zijn knie opgetrokken, en daar lig ik dan “op”. Lekker cozy, vooral met de kou die begint te komen. In de zomer niet trouwens, dan moet ie ver uit mijn buurt blijven).

Wat zijn jullie smilenotes van de afgelopen tijd?  [/hippe vraag op het laatst van een blog, hoort gewoon zo]

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Manja 21/11/2014

  Whhahahahaha ik moest zo hard lachen om dat filmpje!!!!

  Mijn smileynotes;
  -ik zit nu op sint maarten om yogalessen en workshops te geven
  -het is hier prachtig weer
  -de zon schijnt
  -heb niks te doen, dus lees veel en mediteer nog meer en kom helemaal in balans
  -krijg daardoor heel veel inspiratie voor als ik terug ben
  -en… ik heb het liefste vriendje EVER! (Sorry not sorry)

 • Reageer Marjolijn 21/11/2014

  DIE QUOTE! I love it, die had ik echt ff nodig. Dank u!

 • Reageer Anne 21/11/2014

  Die quote is awesome; stop trying to find the forest and start enjoying the trees. Die neem ik echt ter harte. En het is zo fijn om te lezen hoe jij tegen je kindjes aan kijkt :-)! Plus, ik hoop dat ik me na mijn zwangerschap ook zo voel als jij nu -> weer actief sporten (ik ben jaloers op iedereen die zonder misselijkheid of moeheid gewoon na werk nog naar de sportschool gaat) en lekker koken (die GEUREN, can’t stand it nu). En om mee populair te doen, wat mij nu blij maakt? Nieuwe boeken die onderweg zijn naar mij en het feit dat er nu weer dagen zijn waarop ik al mijn eten binnen kan houden en het weer een beetje lekker kan vinden, jeej!

 • Reageer Ester 21/11/2014

  Haha die Adam. oeh OEH!

 • Reageer Wen. 21/11/2014

  Heerlijk chica! Ga zo door! En jij hebt Desschrijft en Desdraagt en dan NOG denken dat je niet goed bezig bent? Hallooooooo!

 • Reageer Femke 22/11/2014

  Even hoor Des, ik word altijd zo ontzettend ontzettend blij van jouw blog. <3

 • Reageer Gwen 22/11/2014

  Wat een heerlijke blogpost! Ik kwam niet meer bij om die ene lijn 😉 Hier ook zo’n peuter die de meest rare dingen bedenkt en daarmee zo onwijs grappig is. Tussen de irritante peuterbuien door 😉

 • Reageer Kauthar 23/11/2014

  Mooie dingen in het leven. Dit stukje is een smilenote, oa de foto van grote A. Baasje. En nu ga ik slapen. Lekker in een warm bed. Óók een smilenote.

 • Reageer Rosa 24/11/2014

  Jij hebt ook gewoon de schattigste kinderen van de wereld volgens mij.

 • Reageer Robin 24/11/2014

  Lief, lief, lief dit stukje. Mijn Smilenotes: vond vandaag stempels in mijn schoen (!), ben over een jaar getrouwd (21-11-’15), heb net een plakje Old Amsterdam op (hoewel ik daar van smile, voel ik me over 8 minuten schuldig, let maar op), New Girl herontdekken, bloggen en dit stukje dan weer lezen, de hond die stiekem niet stiekem op de bank ligt te slapen, zelfhulpboeken die daadwerkelijk intelligent zijn, dat het nog steeds herfst is…

 • Reageer Bianca 25/11/2014

  Die quote had ik even nodig! Ik wil dat ook steeds zo graag, weten wat ik echt heel leuk vind en daar dan mijn werk van maken, maar ik vind zoveel dingen leuk… Die bomen, daar ga ik van genieten!
  En.. oeh, oeh! Hahahaha…

 • Reageer Anja 27/11/2014

  Wat superleuk, smilenotes! Ik ben zelf echt nét weer opnieuw begonnen met bloggen en als je ’t niet erg vind, ga ik die zelf ook zeker wel gebruiken. Zoveel positiviteit in 1 post! (Dat, en die quote <3)

  Goed, mijn smileynotes? Ik heb het super naar m'n zin op stage, heb pas een supergaaf optreden meegemaakt met de band, en paardlief is eindelijk weer gezond. 🙂

  Heb ook nog verder rondgekeken op je blog, I like, dus ik volg!

 • Reageer blauwesokken 07/12/2014

  Fijnerdefijne smilenotes en ik vind je kinders ook heel knap en schattig en WOW dikke thanks voor die quote, dat is gewoon helemaal waar.
  mijn smilenotes; nog twee weken en dan TWEE WEKEN vakantie en de kerstboom die in huis staat 🙂 en liefde van Arie en Miep en witte chocoladeletters eten. <333

 • Laat een reactie achter