The Instagram-tag

17/12/2014 - 8 reacties

Ik word wel vaker ” getagged”, en soms doe ik mee, soms ook niet. Tis altijd handig als je een beetje inspiratieloos bent natuurlijk. Maar nu ben ik getagged door Nenz, queen van blogland, dus ik kon deze natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan.

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Van het zusje van mijn beste vriendin R., kreeg ik vandaag zo’n lief pakketje. Een kaartje met katten erop (altijd goed) en hele lieve shirtjes voor de kiddo’s.  Ze moesten natuurlijk meteen als paspop spelen en zoals jullie zien hadden ze daar beiden ontzettend veel zin in (ik zie het al voor me. Ed: “mahaaam, doe nou even normaal”)

Screenshot_2014-12-17-17-48-02

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
Ik moest echt een heel eind naar beneden scrollen, want jeetje wat heb ik al veel foto’s op Instagram geplaatst.  Maar goed, eindelijk kwam ik op onderstaande foto: een proef foto met Totoro. Ik had nog geen idee hoe Instagram werkte, want ik was zowat de laatste van de hele wereld die volgens mij Instagram heeft genomen. (ik heb heel lang een Blackberry aka de Crackberry gehad)

Screenshot_2014-12-17-17-51-25

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Poehhh he, dat was even moeilijk zoeken, want ik sta natuurlijk leuk op ELKE foto, laat staan met een Instagram filtertje erover heen. Dus koos ik voor een foto van onze trouwdag.  Helemaal nergens om, maar ik zag me er toch een partij mooi uit op mijn trouwdag. Niet normaal meer:

Screenshot_2014-12-17-17-57-10

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Ik kan me nog zoveel dingen herinneren van mijn zwangerschap van Ed. Het zijn van die kleine dingen. Zo waren mijn ouders die winter op vakantie in Indonesie en ik paste in het weekend op hun huis. Met mijn dikke toeter lag ik het hele weekend op de bank, alleen maar 24 kitchen te kijken. Elke keer als ik het intro liedje van Rudolph’s Bakery hoor moet ik weer aan mijn zwangerschap denken.  Die winter gingen wij ook op vakantie naar Indonesie, onze laatste vakantie echt met zijn tweetjes, voordat Ed zou komen. We gingen onder andere naar Gili Air, een prachtig bounty eiland.  Ik heb super genoten die vakantie. Prachtig weer, heerlijk eten, met LOML bij mijn familie, en Ed die er natuurlijk bij was door zijn vele schopjes in mijn buik.

Screenshot_2014-12-17-21-08-01

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
Ik maak dan meestal geen foto’s, maar filmpjes. Ik heb veel lekkere dingen gegeten in 2014, waaronder de chocolaatjes van Baru marshmallow bars en dan natuuuurlijk in de smaak karamel zeezout. Toevallig schreef Nenz er ook al een stukje over, en toen heb ik me echt rot gezocht naar die dingen. En yess, dankzij Aish kwam ik er dus achter waar ze te koop zijn in Groningen.  Ultimate comfortfood kan ik je zeggen.

Screenshot_2014-12-17-17-59-00

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
Dat is natuurlijk 1 van de eerste foto’s van Joep.

Screenshot_2014-12-17-17-59-34

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?
Ik kan niet zo goed kiezen dus:
Screenshot_2014-12-17-18-00-57 Screenshot_2014-12-17-18-00-38

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Echt verschillende. Ik zie soms Instagram accounts die altijd 1 filter gebruiken. Knap vind ik dat, ziet er ook nog eens mooi uit. Maar ik probeer wat uit en kies uiteindelijk de filter waar ik het meest voordelig op sta (kost even tijd, maar ok).

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Omdat mijn account op prive staat gebruik ik geen hashtags.

ps. De Instagram Tag wordt mede mogelijk gemaakt door Danielle.
ps2. Mijn Instagram staat op privé (desbz), stuur me ff een mail als je mij wilt volgen.
ps3. Ik tag:

Beyonce
Aisha
Robin

 

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Maai 17/12/2014

  Serieus ik heb hardop moeten lachen om de eerste foto en de foto van je kat op tafel…. Geniaal. Die blik van die mannetjes. En jep… Die luier wilde ik inderdaad wat over zeggen maar je deed het zelf al. Leuke TAG! Liefs

 • Reageer Marjolijn 17/12/2014

  (Beyonce ghehehe)

  Leuke tag, leuke kinders, leuke foto’s alles!

 • Reageer Aïsha 17/12/2014

  Ok, ok, ik doe mee. Omdat jij het bent, mevrouwtje. En omdat je zulke leuke kinderen hebt.

 • Reageer Rosa 17/12/2014

  O mijn god hahahahaha die foto met die katten is echt het grappigste dat ik vandaag heb gezien (en ik heb heel veel grappige dingen gezien vandaag)

 • Reageer Nene 18/12/2014

  Oeeeh die Baru chocola, NU zin in…
  Waar in Groningen is die dan te koop???
  (kon het niet zo snel vinden op de site van aisha…)

 • Reageer Ester 18/12/2014

  Nu heb ik alleen maar spijt dat ik je zo laat ben gaan volgen. Mag ik een verzoek-nummer indienen voor meer Totoro foto’s?

 • Reageer Over leuke bloggers die The Instagram Tag invulden 19/12/2014

  […] Des van DesSchrijft.nl. […]

 • Laat een reactie achter