Zoetzappig

31/01/2015 - 13 reacties

Screenshot_2015-01-31-18-12-48

 

Er zijn verschillende datums belangrijk voor LOML en mij.

(sorry lieve taalpuristjes, mag ik alsjeblieft datums zeggen ipv data’s? Ik vind dat veel gezelliger klinken namelijk).

We hebben natuurlijk 11 februari, want toen werd Ed geboren. En 31 augustus werd Joep geboren. En natuurlijk 8 december, toen werd de wereld een stuk mooier omdat IK geboren werd. (LOML geef niets om zijn eigen verjaardag).

Maar goed, we hebben nog meer. Want 4 maart zijn wij getrouwd. Of tenminste, toen hadden we onze nikah, onze islamitische bruiloft. Maar op 16 april trouwden we in het stadhuis. En op 5 mei hadden we ons marokkaans bruidsfeest.

Het is even “uit” geweest tussen LOML en mij (oh wat klinkt dat heerlijk middelbare school-achtig), en ergens in mei 2008 kregen we weer wat met elkaar.

Alleen wanneer kregen wij eigenlijk echt iets met elkaar? Wanneer beslis je dat nou eigenlijk? Is dat de dag van de eerste zoen? De dag van de eerste date? Of wanneer je het echt uitspreekt?

Heel toevallig dacht ik er een paar dagen geleden weer even aan. Ik had mijn trouwring even afgedaan en toen ik hem weer omdeed zag ik de datum die ik erin had laten graveren:

14 februari 2006.

Dat was namelijk de dag dat LOML en ik voor het eerst tegen elkaar uitspraken hoeveel we van elkaar houden. En dat we dat eigenlijk stiekem niet durfden, omdat het zo snel was. “Kan dat wel, zo snel?”, vroeg ik. “Als we het echt voelen, dan is dat gewoon zo”, zei hij toen.
“Maar het is nog maar 2 weken dat ik je ken”, zei ik toen.

14 februari 2006 min 2 weken = 31 januari 2006.

Happy 8th anniversairy <3.

(IK KAN NIET REKENEN, HET IS NATUURLIJK AL 2015, DUS WE ZIJN AL 9 JAAR BIJ ELKAAR, VOER DIE REKENTOETS MAAR IN MINISTER)

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Ester 31/01/2015

  Als je het echt voelt, dan is dat gewoon zo 🙂

 • Reageer Jolien 31/01/2015

  Proficiat! Ik ben in mei 8 jaar samen met mijn vriendje, wat vliegt de tijd.

 • Reageer Suzan 31/01/2015

  Gefeliciteerd!!! Volgensmij is het zelfs negen jaar! Geniet ervan.

 • Reageer wietske 31/01/2015

  Liefde laat zich niet dwingen. Het is er of niet. Het verhaal maak je al doende…ik wordt altijd blij van zulke mooie verhalen

 • Reageer Whitney 31/01/2015

  Zo leuk! Wij weten ook niet de exacte datum dus houden 4 maart aan 🙂

 • Reageer ingrid 31/01/2015

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Als het inderdaad 2006 was dat dit alles gebeurde zijn jullie trouwens al 9 jaar een koppeltje 😉 of is het een jaar uit geweest?

 • Reageer Marloes 31/01/2015

  Lief, van harte gefeliciteerd! Heb een fijne avond samen :)!

 • Reageer Manja 31/01/2015

  Hahaha ik dacht toen ik faceboek las, 9jaar?? Op instagram stond 8!!!

 • Reageer Jenn 01/02/2015

  Gefeliciteerd!

  (En ja, datums mag. Data ook. Maar data’s is dubbelop, die klopt niet;) )

 • Reageer Olga 02/02/2015

  Hahaha, onze enige mijlpaal is de dag dat we elkaar ontmoet hebben, want we zijn niet getrouwd en we hebben geen baby’s. Volgens mij was dat 7 februari, want dat was de dag dat we elkaar voor het eerst zagen. Maar op 8 februari was onze eerste zoen (in een dodgy kroeg ergens in Groningen) en Tom vindt dat dat telt… Dus moeten we maar twee dagen vieren. En het is al bijna weer zover, jay!

 • Reageer Aïsha 02/02/2015

  Nogmaals gefeliciteerd, moppies! Dat jullie nog heel veel jaren erbij mogen tellen en misschien ook nog een dochter ofzo

 • Reageer Rox 04/02/2015

  Ik woonde geloof ik na vier dagen samen

 • Reageer Nicole 06/02/2015

  Zo cute! Jullie zijn zo’n lief gezinnetje met zijn 4-tjes.

  Wat ik nog leuker vind is dat een van jullie data/datums 31 januari is. It’s my birthday! En oh, 14 februari. Naast Valentijnsdag zijn wij in ondertrouw gegaan. Dus wij hebben 2 dezelfde data/datums: 31 januari en 14 februari.

  En 2 dezelfde belangrijke maanden: 11 maart is Kaylee geboren en 21 april 2009 is onze officele “ik wil verkering met je” datum.

  Woehoe!

 • Laat een reactie achter