De man met de baard

17/03/2015 - 13 reacties

b970c9eed9dd3542b7263fc427540c94_large

Weten jullie wat ik nou echt aantrekkelijk vind aan een man?

 • een man in pak. Een man in pak kan niet misgaan, praktisch nooit.
 • een man die zich totaal niet interesseert in zijn uiterlijk. Dit kan een reden zijn waarom Arie Boomsma en ik niet bij elkaar zijn, want laten we eerlijk zijn: Arie B is best een beetje veel metro (kan het begrip metroman nog wel?).
 • een man met een baard.

Even over dat laatste puntje dus. Een man met een baard; daar zit nog wel een kanttekening aan. Sinterklaas is ook een man met een baard. En de kerstman ook. En had wijlen Osama Bin Laden ook niet een baard? Ik hoef u natuurlijk niet uit te leggen dat dat verre van aantrekkelijk was. (In ieder geval voor mij persoonlijk. Osama had wel kinderen bij 5 vrouwen dus die vonden hem kennelijk wel erg sexy).

Gelukkig voor mij is het nu erg hipster om een baard te hebben. Zo aten mijn besties en ik laatst een overheerlijke hamburger in Hamburg en daar was het personeel allemaal man met baard. Ik keek mijn ogen uit.

Mijn oog valt dus nogal op de man met baard. Een mooie volle baard. Dat maakt de man toch net weer wat meer….man. Een baard maakt de man toch net wat extra wild. Zo’n oerman die na het jagen de grot inkomt en je zo het kleed op gooit om wilde sex met je te hebben. Woest aantrekkelijk dus.

Mijn man (LOML ) heeft geen baard. Niet expres tenminste. Soms scheert hij zich een weekje of 3 niet en dan heeft hij wel een baardje. Staat hem heel sexy. Erg aantrekkelijk ook. Alleen komt er op een gegeven moment dat LOML zegt, nu komt het: ik moet ook weer even scheren.

Ik snap niet waarom. “Nee!”, roep ik dan.
“Jawel”, zegt hij dan. “Het prikt”. Ik snap niet hoe het prikt, maar ik heb dan ook geen baard. En het baardje van LOML prikt helemaal niet, het is juist heel zacht.
Vervolgens komen we weer in een discussie waarom hij niet even voor mij zijn baardje kan laten staan, en hij weer zegt waarom hij alles voor mij moet doen, en ik dan zeg ja maar hallo ik heb je kinderen gebaard? betekent dat dan niets? en hij weer zucht van jeetje, beginnen we daar weer over enz enz.

En vervolgens zie ik LOML opeens weer met een glas jeugdig gezicht rond lopen. Niets aan.  En nu LOML ook niet meer werkt zie ik hem dus ook minder in pak.

Geen pak. En geen baard. Gelukkig interesseert hij zich verder geen reet in fashion en meer van dat soort oppervlakkigheden. In ieder geval 1 puntje voor mij om bij hem te blijven.

 

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Nicole 17/03/2015

  Man met baard, kwijl! Mijn mag zich dus ook niet scheren. Ik hou ervan.

 • Reageer Sylvia 17/03/2015

  Hahaha, heerlijk. Mijn laatste lover liet zijn baard speciaal voor mij staan, ik heb ‘m alleen nooit in pak gezien 😉

 • Reageer Sandra 17/03/2015

  Mijn man kan niet eens een baard groeien, al zou ie t willen.

  Ach, gelukkig heb ik zelf altijd nog een snor

 • Reageer Jenn 17/03/2015

  Haha, leuk! Ik denk dat een baard wel echt bij de man moet staan. Er zijn mannen die het absoluut niet kunnen hebben.

 • Reageer Maai 17/03/2015

  Jep dat dus. Toen wij trouwden mocht man niet glad. We wisten dat mijn oma er wat van ging zeggen want stoppels op je eiegn trouwerij hoort niet maar ik vind dat zoooooo sexy 😉

 • Reageer Madelon 17/03/2015

  Hier krijgt ook iemand op z’n kop als de baard weer eens gekortwiekt wordt. Me luuuuuves the beard 😀

 • Reageer Sofie 17/03/2015

  Een artikel over aantrekkelijke mannen en dan een foto van Arie Boomsma erbij. Ik ben echt in shock. Vreselijke man die Arie. En mannen met baarden ook. Mannen met baarden zijn laks, depressief en onverzorgd. Als je dat soort mannen zoekt, dan moet je naar Rusland gaan. Daar heb je drie vrouwen op elke man en daar zien ze er allemaal onverzorgd en ranzig uit. Mannen met baarden hebben eten in haren. En ik zweer dat je dat elke man met een baard in een persoonlijkheidscrisis zit. En een man in een persoonlijkheidscrisis, dat wil je niet. Brr… en dan hou je toch niet ook van mannen met haar op hun rug.

  Ik ben zóó NIET van de baard! 😉

 • Reageer Whitney ♡ Whtnysworld 18/03/2015

  Mannen in pak. Oh yeah! Die paar keer per jaar dat mijn vriend een pak aan doet. Geweldig! Kijk alleen zijn baard, daar word ik dus gek van! Maar eerlijk zonder heeft hij zo’n blote billen gezicht haha en lijkt hij heel jong.

 • Reageer Paul 18/03/2015

  Ik ben het helemaal met je eens! Mannen met baard zijn sexy. Ik ben dus ook heel blij met mijn vriend die altijd een baard heeft staan, en geen aanstalten maakt om ‘m af te scheren.

 • Reageer Sas 22/03/2015

  Ja baardjes<3 Bij sommige staat het, andere niet. Mijn vent vind ik sexy met een baard… Hij laat hem dan ook best vaak staan! *hartjes in mijn ogen* haha

 • Reageer Lenneke 22/03/2015

  Ik las laatst dat een baard vol zit met bacteriën en virussen en sindsdien vind ik baarden minder sexy.

 • Reageer Marieke 24/03/2015

  Hahaha, geweldig. Ik vind baarden dus helemaal niks. Wél de sexy stoppels-van-een-paar-dagen, maar helaas heeft Johan die ook niet echt. Zijn baard groeit gewoon niet mooi, dus dan maar glad. Love it!

 • Reageer emily 29/03/2015

  Haha zo herkenbaar! Uiteraard vind ik mijn vriend ook ontzettend hot zonder baard, maar met is toch echt net een heel stuk woest aantrekkelijker! Maar een 3 dagen stoppel baard vind ik denk ik eigenlijk wel het aller-allerheetst 😀

 • Laat een reactie achter