Proud

03/03/2015 - 11 reacties

Hoi piepeloi, ben ik weer. Vandaag een stukje waarom ik zo trots ben op mezelf. Want dat mag ook weleens gezegd worden hoor.
“Des, ik ben super trots op jou.  Jij stoere sexy chick, jij beste moeder van de wereld die je er bent. Schouderklopje voor jezelf”.

 • eindelijk een afspraak gemaakt voor een tattoo, want wat zal Joep wel niet denken dat ik alleen een tattoo van Ed zijn geboortedatum heb? Precies. Een hele lieve kleine aan de binnenkant van mijn arm, super blij mee, en ik heb niet eens gehuild woehoe. (Mijn zusje en ik willen ook samen een tattoo zetten maar we weten niet wat voor een? We dachten aan kattenpootjes op ons decolletee, maar kan dat nog wel anno 2015??)

Screenshot_2015-03-03-12-57-04

 • weer goed bezig met sporten. Nu ook volhouden ja. Als extra motivatie: elke week dat ik 3x gesport heb (minstens), mag ik iets voor mezelf kopen. Deze week: een nieuwe MOOIE voedingsbh. (Ik wil dus ook op yoga, maar dat is zo freakin duur? Maar ik wil dus wel lenig worden, dus oh oh dilemma).

Screenshot_2015-03-03-12-57-20

 • weer volop bezig voor Desdraagt. Na een kleine pauze (want zwanger en ontzwangeren en hormonen en drukte enz enz) geef ik weer volop consulten, voorlichting en ik zoek op dit moment een zaaltje waar ik workshops en wellicht zelfs carry yoga hoop te kunnen geven! (Groningers: wie heeft er tip voor een betaalbare zaaltje?).

Screenshot_2015-03-03-12-57-31

 • ik kan dit gewoon aan als moeder. Er komt eindelijk een ritme. Ik heb geen hulp nodig. Waar ik de eerste week de tranen in mijn ogen had hoe alleen te handelen met 2 kleine kids, doe ik het nu (bijna) fluitend.  Ik kan dit. Ik heb me toch een kracht in me, dat willen jullie niet weten. (Ed en Joep zijn ook goed te handelen nu, ik moet dat toegeven).
 • nav bovenste: dat ik goed voor mezelf zorg. Ik las namelijk dit stukje en het was zo herkenbaar. Die continue vermoeidheid. Maar het helpt dus als ik goed voor mezelf zorg. Ik ga vroeg op bed. ik eet gezond. En ik sport dus weer. Ik kom er elke keer weer achter wat voor effect sporten heeft. Ik wil nu niet als een sportfanaat klinken maar KOM VAN DIE BANK AF EN GA SPORTEN WANT JE VOELT JE SERIEUS HELEMAAL GOED DAARNA, ECHT PROMISS!
 • en vooral super trots op mezelf dat ik niet alle afleveringen van House of Cards achter elkaar kijk en gewoon netjes 1 afl per avond. Want LOBI House of Cards (en super super crush op Remy Danton trouwens)

Daarnaast ook trots op:

 • Ed: want na 6 weken tussen ons in slapen hebben we hem weer in zijn eigen bed gelegd. Goed, hij krijste de eerste avond gerust 1 uur lang, maar de dagen daarna ging hij zonder protest slapen. So so proud.

Screenshot_2015-03-03-12-57-48

 • Joep: want hij kan aan de fles EN hij rolt de hele woonkamer door.
 • LOML: want hij heeft een grote stap gezet namelijk zijn baan opgezegd. Gewoon huppakee.

Nu jullie! Waarom ben jij de laatste tijd super trots op jezelf?

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer iooon 03/03/2015

  Poeh goeie vraag. Mag ik voor nu gewoon even trots op jou zijn? Dan ga ik vanaf morgen op zoek naar dingen om trots te zijn op mezelf.

 • Reageer Sahar 03/03/2015

  GOED BEZIG DES! Over yoga gesproken, ik doe dat dus bij Yoga under Construction aan het Damsterdiep (achter Nijestee) en dat kost maar 35 euries per maand. Dan kun je onbeperkt gaan. Ze hebben elke dag lessen zoals hatha yoga, poweryoga, dynamic flow en pilates. Echt, doen! Een vriendinnetje van mij die in november is bevallen zit er sinds kort ook en vindt het super leuk. Verder ben ik trots op mezelf omdat ik vandaag ben begonnen met een e-cursus programmeren 😀 Nieuwe dingen leren is leuk! Liefs

 • Reageer Nicolle 03/03/2015

  Je bent ook gewoon de leukste moeder en de beste kok en en en en ga zo maar door. Heerlijk wijf!

  En van dat sporten, JADATKLOPTECHT, ik ben dus nu 5 weken bezig en ik ga IEDERE dag. Jaja, ie-de-re dag een uurtje sporten, hea-ven zeg ik je! Dat is dan ook gelijk hetgeen waar ik trots op ben op dit moment.

  I feel good, tananananananaaaaa

 • Reageer Iris 03/03/2015

  Wat een fijne post zeg :)! Ik zit heel hard te denken waar ik trots op ben en er schieten me heel veel dingen te binnen, heel goed om even bij stil te staan. X

 • Reageer Fatima 04/03/2015

  You rock!
  En Ed&Youp ook!
  En LOYourL ook maar jij vooral 😀

 • Reageer Saar 04/03/2015

  Af en toe eens geweldig trots zijn op jezelf is nodig! Mooie lijst. Yoga kan je toch ook gewoon via YouTube gaan doen? Lekker thuis voor de televisie of computer?

  Zelf ben ik super trots op het traject dat ik nu afleg met mijn voornemens rond Mindfulness. En hoe ik met de feedback op mijn werk ben omgegaan, super!

 • Reageer kimberley 05/03/2015

  Onwijs leuk stukje des, goed om even een zelf evaluatie te doen. Ben trots op jou.
  Ik ben trots op mezelf omdat ik nu 2 maanden bv geef en t niet van een leien dakje gaat, maar nu mijn kleine weer goed gegroeid is is al dat extra kolven de moeite waard geweest.
  Gr kimberley

 • Reageer barbara 05/03/2015

  ik ben heel trots op je door alles wat je hier schrijft! plaatsvervangende trots!

 • Reageer Whitney ♡ Whtnysworld 07/03/2015

  Lekker bezig! Zo jammer dat je niet in de buurt zit, wil graag een draagconsult. Maar ga wel je site bekijken misschien helpt het me al verder qua keuze maken voor welke draagdoek mee te beginnen.

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 13/03/2015

  Je mag zeker trots zijn, mooie dingen doe je! Je tattoo is erg gaaf!

 • Reageer Tamarah 20/03/2015

  Des, je bent super goed bezig!!

 • Laat een reactie achter