Hai hai.

14/04/2015 - 12 reacties

IK HAD EEN VET UITGEBREID STUKJE GETYPT OVER HOE HET NU MET MIJ GAAT EN ALLES IS OPEENS  WEG  %#$&**%^$^$&$$ (KLOTE MAC BOOK) NEN IK HEB GEEN ZIN MEER OM ALLES TE TYPEN, WAT IK EIGENLIJK ZEGGEN WOU HET GAAT VET GOED, JOE!

HIER NOG EEN FOTO DIE BIJ DE TEKST HOORDE:

PhotoGrid_1429015168926

EN NOG EEN KLEIN TEKST-JUH ERBIJ ANDERS IS HET OOK ZO SNEU VOOR JULLIE:

– SINDS LOML EN IK (ik zal capslock even uit doen voor jullie, mijn woede jegens het zomaar wissen van mijn stukje is inmiddels wegge ebt) thuis zitten kunnen we ook met zijn allen aan tafel avondeten. Dat is extra leuk.
– mijn beste vriendin R. ga ik weer zien dit weekend, ze woont honderdduizendmiljoentriljoen km verderop, en ik mis haar vaak like craycray maar we doen ons best elkaar zo vaak mogelijk te zien
– ik ging naar een kattenshow: al the grazy cat ladies raise your hands up
– we hebben een slow juicer en dat is echt DE UITVINDING VAN DE EEUW
– ik haat sporten nog steeds, maar ik doe mijn best om het hardlopen erin te houden en dat gaat best goed al zeg ik t zelf ben nu voor de 10 km aan het trainen, hopelijk over paar jaar dat ik de marathon fluitend kan doen.

JOE, TOT ZOVER ECHT JAMMER DAT MIJN ORIGINELE STUKJE WEG IS ZEG, WANT DIE WAS EIGENLIJK EEN STUK LEUKER.

ps, deze week komt er een stukje online met een ww, hollah als je die wilt hebben, JOE.

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Nicole 14/04/2015

  Holla! (Ik wil dat wachtwoord wel hebben natuurlijk)

 • Reageer Anke 14/04/2015

  Steekt vinger op. Mag ik mag ik?
  Want dit was natuurlijk een beetje teleurstellend he. (Neegrapjenatuurlijkalleswatjeschrijftisleuk;;)

 • Reageer Marloes 14/04/2015

  Vet irritant dat je originele stuk ineens weg was, maar om in de sfeer van dit stukje te reageren: FIJN DAT ALLES ZO GOED GAAT!!!

 • Reageer wietske 14/04/2015

  Geweldig! Ik hou van je stukjes! Ja, ook deze! Put a Smile on my face! !

 • Reageer iooon 14/04/2015

  Holllaaaaaaaaaaaaa

 • Reageer Wen. 14/04/2015

  Kutkind met je slowjuicer, ik heb een gewone. Was ik daar blij mee. Komen er ineens SLOWjuicers tssssss. Nou, geniet ervan! 😀 Hoe duur was ie? 😉

 • Reageer Yara 14/04/2015

  Hollaaaaaaah!
  Balen van je originele stukkie! Ben wel benieuwd

  X

 • Reageer Ummie 14/04/2015

  Lees nou al mee sinds de slapeloze nachten tijdens de zw van kind nummer 1. Inmiddels ben ook ik (nog)een kind rijker (ter illustratie van hoe lang ik al meelees en ja ik heb ook het volledig archief doorgesjeesd). Bij deze mijn eerste reactie ever (altijd handen vol), maar nou is het mooi welletjes geweest en vraag ik ook bij deze het WW.
  Dus HOLLAaaahhh,

 • Reageer Madelon 14/04/2015

  holla holla holla!

 • Reageer Eva 14/04/2015

  Hollaaaaaa!

 • Reageer Nadine 15/04/2015

  Ik heb mezelf laatst ook moeten inhouden, toen wou ik mijn MacBook bijna in tweeën breken. Vooral iTunes wat een verschrikkelijk programma!! Leuk dat je voor een 10km bent aan het trainen! Ik ook 😀 zou ik je miss mogen toevoegen op de nikeapp? Ik heb ikbenirisniet ook als vriendje, ik verzamel leuke bloggers 😉

 • Reageer Ikram 19/04/2015

  Noooooo! Idd BOE BOE BOE macbook!! 🙁

 • Laat een reactie achter