Hier wat foto’s

03/05/2015 - 11 reacties

Ja hoi hoi, met mij. Hoe gaat het met jullie dan? Nou met mij dus meer dan goed, maar echt sorry voor de weinige blogjes laatste tijd. Ik weet het wel: jullie willen die grappige stukjes. Die herkenbare stukjes. Die oh zo leuk geschreven stukjes die alleen de beste blogger van de wereld Des kan schrijven. Ik ben nog net zo grappig, laat dat duidelijk zijn, alleen wel een beetje inspiratieloos. Dan heb ik even de tijd om een stukje te schrijven maar zie ik alleen een groot wit scherm voor me. Maar! Ik weet ook: als je heel hard je best doet, dan komt het niet. Dus laat ik het lekker gaan en vertrouw ik erop dat er binnenkort weer allemaal leuke stukjes online staan. Tot die tijd: hier mijn weekend in foto’s:

20150502_104914

Zaterdagochtend begon ik met hardlopen. Ik wou graag de 7 km lopen. Voordat ik wegging knoopte ik Joep, die wat moe werd, in de draagdoek op LOML zijn rug. Hij viel natuurlijk snel in slaap. We zijn nu een beetje aan het wennen om Joep zoveel mogelijk in zijn eigen bed te laten slapen. Bekentenis: Joep slaapt alleen of aan de borst, of in de draagdoek, of in ons bed.  Het is echt een plakkindje. Een lekkere bolle dikke plakkind, dat wel.

Screenshot_2015-05-03-15-02-00-2

Ik vond het zaterdag vrij warm, en ik heb nog geen korte hardloopbroeken, dus daar liep ik dan te zweten in mijn lange broek en lange trui. Ging toch prima en ik liep een kleine pr: 2 minuten sneller dan een paar weken geleden. Olee.

IMG_20150502_172412

Het was zo’n heerlijk weer dat we besloten om naar de kinderboerderij te gaan. Daar was Ed al eerder geweest maar nu ie iets ouder en dat was te merken ook. Hij keek zijn ogen uit en vond de boe (koe), de toktok (kip) en nijn (konijn) heel leuk.  Ik dacht dat ie een beetje bang zou zijn, maar dit jochie heeft natuurlijk schijt en liep al bijna op een varken af om erop te zitten.

PhotoGrid_1430658195081

Die man van mij kan dus echt lekker koken he, had ik dat al gezegd? Gelukkig zit ie nu thuis en kookt ie bijna elke dag. Of ik zin had in cheviche vroeg hij gisteren. Eh jaaa?? Ik at er zo 4 bordjes achter elkaar op. En vandaag maakte ik ratatouille, heerlijk gegrilde groente in de oven met tijm. En een klein beetje zeezout want het is eigenlijk voor de kids.

20150503_145238

De afgelopen dagen waren we veel op pad. Het wordt steeds mooier weer en dan is het met een peuter heel leuk om dan buiten te zijn. Ik merk aan Ed ook heel erg dat hij zich snel verveeld. Een half uur max alleen spelen is al heel lang voor hem, en dan zie ik hem al een beetje heen en weer lopen in de woonkamer. Veel voetballen en naar speeltuintjes dus. Vanochtend werd hij wel wakker met een flinke snotneus en vandaag is hij ook een beetje warm en wat stilletjes dus we maken er een lekker chill dagje van. Met LOML heeft hij een huisje gemaakt, en Joep…ach geef hem iets wat ie in z’n mond kan stoppen en die is overal blij mee.

PhotoGrid_1430658247938

Hoi, Totoro en Badu hier. Ja, zij bestaan ook nog en die hebben elke dag een chilldagje.

Joep is net een Michelinmannetje, met allemaal vetrolletjes en plooitjes. Soms bijt ik zo hard in zijn beentjes dat mijn tandafdruk erin staan, gna gna gna. (Joep zit dan nog te lachen hoor).

IMG_20150502_173826

En ja, ik heb kort haar! Jullie zeiden dat het mij best zou staan, en ik doe altijd meteen wat jullie zeggen, dus TADAA! Ik vind het nog wel een beetje wennen en zit er ook nog veel mee te spelen. Ik dacht altijd dat kort haar gewoon lekker makkelijk is, maar ik moet best het 1 en ander een beetje stylen, wil ik er een beetje Jennifer Lawrence uitzien.

Verder ga ik zo boodschappen doen en wil ik enchilladas met kip maken, en gaan LOML voetbal zien (GRONINGUHHH), samen met Ed.

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Aïsha 03/05/2015

  Laf je haar so matsj Des! En al je foto’s ook. Behalve die van het hardlopen, is me te confronterend 😉

 • Reageer Kim 03/05/2015

  De foto van de beentjes/benen! Zo lief, haha.
  En zoals Aisha ook al zegt: je haar!!! Zo mooi! 🙂 Staat je echt heel goed!

 • Reageer Lin 03/05/2015

  Pjiet fjieuw je haar zo mooi!

 • Reageer Madelon 03/05/2015

  Kort haar staat je zo goed <3
  Ik moest even gniffelen om Ed. Straks was het varken een sprint met hem gaan trekken hahaha.

 • Reageer Maai 03/05/2015

  Ha Des, fijn dat het goed gaat. En jeetje wouw chick dat korte haar staat je goeeed!

 • Reageer Lilian 03/05/2015

  Gefeliciteerd met Grunn 😉 Heerlijk he zo’n man die kan koken. 🙂

 • Reageer Aniek 04/05/2015

  Leuk stukkie! En heeeeel mooi je haren zo Des, je straalt!

 • Reageer Whitney ♡ Whtnysworld 04/05/2015

  Echt stoer je haar! Staat je super. Zo jammer dat ik niet in de buurt woon, zou zo draag een draagconsult bij je willen volgen. Je lijkt me heel gezellig

 • Reageer barbara 04/05/2015

  oh je haar! het staat je echt heel erg mooi! (en wat een lieve snoet heb je toch)
  en dat eten ziet er zo lekker uit ook
  leuk hoor plaatjes kijken!

 • Reageer blauwesokken 09/05/2015

  Ooooh die beentjes! <3
  en je haar, staat je goed!

 • Reageer Ikram 11/05/2015

  Oeh! Je nieuwe haar staat je echt goed 😀 En joep aka michelinmannetje is zo’n cutie haha 😀

 • Laat een reactie achter