Beveiligd: pompiedom

15/05/2015 - Voer je wachtwoord in om reacties te bekijken.

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Maris 16/05/2015

  Volgens mij lukt reageren nu wel weer. Ben nu op mijn mobiel. Dan lukt het wel. Op de laptop niet. Raar. Anyway. Dat stemmetje. Herkenbaar. Denk dat iedereen die heeft. En het is hoe je ermee omgaat. Ik kan het een aantal dagen per maand heeeel goed. Een aantal dagen neemt het het van me over en voel ik me ellendig. Stom toch? Dat zoiets in je zit? Ik heb met yoga vooral geleerd om meer op mezelf te vertrouwen en minder te luisteren naar mijn terughoudende ego. Dat hielp me met bevallen ook. Ben benieuwd of dit voor jou helpt. Let us know.

 • Reageer Fatima 18/05/2015

  Ja via mobiel lukt het reageren dus blijkbaar wel. Ik had er dus nooit van gehoord en ben zoooo nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Wil nog steeds even inlezen maar vergeet de naam telkens haha

  Die ego-stem is verschrikkelijk, heb er nu al tijden stevig last van.
  Ik ga dat boek even opzoeken. Therapie is namelijk een stap ter ver 😉

 • Reageer Sandra 19/05/2015

  Des, ik herken zoveel in je verhaal. Ben dan geen mama (lijkt me eng, nog meer verantwoordelijkheid en druk om t “goed” te doeb) maar t is idd belangrijk om je bewust te blijven realiseren hoeveel je al gegroeid bent, waar je vandaan komt. Progressie > perfectie (haha woorden van mijn coach, tof wijf) ik volg je verhaal met veel interesse. Keep up the good stuff lady! Je bent een voorbeeld voor me (no pressure, gewoon zoals je bent vind ik je een geweldig voorbeeld)

 • Laat een reactie achter