Ben ik weer

09/06/2015 - 10 reacties

Hai hai, ik weer even hier.

Is er een geldige reden waarom ik jullie zo lang heb verwaarloos?
Ja zeker:

 1. geen inspiratie en
 2. mooi weer en geen zin
 3. zie reden 1 en 2.
  (Reden 3 heb ik altijd al willen zeggen).

Enfin, ik ben er weer hoor. Eventjes. Oja! Ik was dus ook op vakantie. Een weekje naar familie in Marokko. Die week vloog voorbij. We durfden na ons eerdere vakantie drama niet langer te boeken, maar het was eigenlijk heel leuk.

We zaten in Oujda, de plek waar mijn schoonfamilie woont/vandaan komt. Het was heerlijk. Het huis in Marokko is heerlijk groot. Ik heb boekjes zitten lezen (aanrader) en me vol gegeten met marmita’s, pannekoekjes en marokkaanse koekjes en me vol gezopen met heerlijke zoete marokkaanse thee. Volgend jaar willen we supertjes graag met de hele familie en gaan mijn ouders en zusje ook waarschijnlijk mee.

Maar goed, dat is pas volgend jaar. We gaan binnenkort namelijk weer op vakantie, ja ja, iemand moet het toch doen. En wel naar Indonesie en daar heb ik nu nog meer zin in. We vieren daar suikerfeest (volgens mijn ouders tig keer leuker dan in Nederland) en we chillen nog een weekje op Bali. Verschrikkelijk, I know.

Verder love love ik de zomer right now in Holland. Geloof me maar; met kinderen is dat echt iets wat je nodig hebt. Elke dag naar het park om lekker te spelen. Kinderen moe, dus slapen lekker lang door, dus extra tijd voor mama. Yes yes.

Oja, nog een reden waarom ik zo weinig schrijf: ik ben druk bezig met het trainen voor de halve marathon. De 10k loop ik nog steeds netjes in een uur, mijn pr staat nu op 54 minuten. De 18k heb ik laatst gelopen in 1 uur en 3 kwartier. Zou ik die laatste 3 kilometertjes dan binnen 15 minuten doen? Ik hoop het.

Maar goed, dat moet mijn lies niet meer overbelast zijn, want dat is ie nu wel. Super ka uu tee, letterlijk en figuurlijk want mijn hele lies doet pijn, ook nog eens vlakbij mijn schaambeen. Ik kan nauwelijks lopen, godverdegodver.

Ik moet nu eerst veel rusten en voorlopig ook niet hardlopen en daar baal ik wel van want HALLO IK MOET TRAINEN.

Goed, zijn er nog meer dingen die ik jullie te vertellen heb?

Even denken…

nee voorlopig niet.

Ik ga dus weer zielig op de bank liggen, doei.

ps hier nog een hardloop foto in actie, ja let goed op mijn vetklep arm

IMG-20150607-WA0027

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Aïsha 09/06/2015

  DOEIDES, ik zie geen vetkleparm!

 • Reageer annelies 09/06/2015

  Ik zeg: even naar Michelle met die lies van je.

 • Reageer Maria 09/06/2015

  Ik zie juist een gespierde arm, echt waar 🙂

 • Reageer Wen. 09/06/2015

  JA! Eerste wat ik dacht toen ik je arm zag, was ook: Spieren!

  Oppassen met die lies en als ie weer okee is > Filmpjes van Greg Plitt kijken als je een off-day hebt *hihi* (en dan niet kijken hoe ie overleden is begin dit jaar.. lalala)

 • Reageer Charissa 09/06/2015

  Blij dat je er weer bent, love your style. Zit altijd gniffelend achter mijn computer of ei-foon te lezen. Herkenbaarheid is de magic word in dat geval. Lekker lopen! En af en toe ons verblijden met een blogje, want zelfs als je niks te melden hebt, ben je grappig!

 • Reageer Lilian 09/06/2015

  Goed bezig hoor! En goede excuses voor je afwezigheid. Marokko lijkt me veel leuker om te bezoeken als je er mensen kent. Maar helaas (voor mij).

 • Reageer Gwen 10/06/2015

  Ik ben zo dol op jouw schrijfstijl! En echt geen vetkleparm te vinden. Vakantie rules. Net als zomerse dagen, om dezelfde reden als jij zegt: moeie kindjes. Top!

 • Reageer iooon 10/06/2015

  Jeeeeezus wat een vetklep arm! Het zwabbert alle kanten op! Past bijna niet meer op de foto!!1!

  😉

  Malloot

 • Reageer Chezzelia 10/06/2015

  Bedankt dat je op de foto kan klikken zodat ie groter wordt MAAR IK ZIE GEEN VETKLEP ARM!

  En dat ik jij de 10 km onder het uur kan doen en zelfs 54 min.. echt niet jaloers.. echt niet.. Helemaal niet.. tss.. nee… nee echt niet. Nee nee nee nee. Ik ben NIET jaloers.

 • Reageer Marieke 16/06/2015

  Heel knap dat je 18 km in die tijd hebt gelopen! Komt helemaal goed, die 21. Wanneer ga je ‘m lopen?
  Hoop dat je blessure inmiddels beter is?

 • Laat een reactie achter