1000 vragen aan jezelf (deel 2)

16/08/2015 - 8 reacties

20150816_132901

Hahahahaha, weten jullie wat er dus gisteren gebeurde? Ik lag op bed, ik dacht ik typ nog even een stukje, maar opeens had ik geen zin, dus ik ging ff lekker liggen, en ik dacht: ik ga nog even mediteren voordat ik nog een boekje lees, maar opeens viel ik serieus in slaap. En ik heb gewoon in 1 stuk door geslapen tot 9:22 uur, no joke. En dat is dus echt al heel lang niet gebeurd.

Enfin: ik werd even goed wakker, ging naar de woonkamer om te kolven want mijn boobs stonden op springen, toen ging ik ontbijten, toen ging ik hardlopen, 3 kilometertjes maar, echt die verdomde stomme blessure, nou goed, toen kwam ik thuis, ging ik douchen EN AFDOUCHEN MET KOUD WATER, super belangrijk mensen (heb ik eens ergens gelezen), en toen ging ik dus een Oreo cheesecake maken, ow yes. En daarna boodschapjes gedaan, en ondertussen is LOML aan het koken, iets met linzen, dat moet even koken, dat duurt even, terwijl we straks gaan bbq-en bij mijn ouders, maar he, ik bemoei niet, dus omdat ik nu eigenlijk zit te wachten op LOML dacht ik: ik kan ook wel een stukje schrijven. Of nouja: deel 2 van de 1000 vragen aan jezelf (lees hier deel 1) beantwoorden.

Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?
Echt heel lang geleden. Veel te lang geleden. Dat moet met mijn ex zijn geweest, naar Walibi natuurlijk. Ik wil wel echt heel graag weer een keer naar Disneyland.

Hoe oud hoop je te worden?
Super oud. Nee, maar echt. Ik vind het leven veel te leuk om dood te gaan. Ik wil blijven. Mag dat?

Aan welke vakantie denk je met met weemoed terug?
Wij gingen altijd op vakantie naar Indonesie, dus dat is een vakantie naar Indonesie. En dat is volgens mij rond mijn 17de geweest. Daarvoor was ik volgens mij 8 jaar niet geweest, dus nog een kind toen ik voor het laatst er was. En nu was ik opeens 17 en bekeek ik het land en mijn familie met hele andere ogen. Dat was ook voor het eerst dat ik moest huilen toen we weer naar huis gingen.

Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Ontzettend pijnlijk. Ik had liefdesverdriet. Ik kan er echt ziek en leeg en ugh van zijn. Nee, nee, ik hoop het echt nooit meer mee te maken. LOML LEES DIT AUB.

Had je liever anders willen heten?
Nee.

Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?
Ik twijfel (natuurlijk) heel vaak, maar ik twijfelde voor het laatst goed of ik het wel aankon, met 2 kids. En ik denk dat ik laatst in mijn dagboek schreef dat ik gewoon niets anders doe tegenwoordig. Ik weet nog dat Maris zei “je doet het straks met 2 vingers in je neus” en ik dacht: ja ja, whatever. Maar eigenlijk is het wel zo. Zodra je een ritme hebt gevonden gaat het alleen maar makkelijker.

Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Ja. Heel veel. Helaas. Ik wil dit loslaten, workin on it.

Wat is je favoriete dagdeel?
De ochtend. Ik ben dan het meest productief. Nee, ik heb geen last van een ochtendhumeur, nooit gehad.

Kun je goed koken?
Een paar jaar geleden had ik je uitgelachen. Nu durf ik trots te zeggen: JA! Ik kan goed koken. Het kan altijd beter, maar ik kook bijna elke dag een verse gezonde maaltijd.

Op welk seizoen lijk je het meest?
De lente. Lekker fris en fruitig, haha.

Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
Dat is zo lang geleden, dat weet ik gewoon niet meer. Ik kan en wil het eigenlijk ook niet. Echt niets doen. Ik kan wel een dag luieren en lekker chillen, maar dan nog doe ik wel iets (lezen, schrijven, hardlopen).

Was je een gelukkig kind?
Ja. Ik was erg gelukkig als kind, met een hele fijne thuisbasis.

Koop je vaak bloemen?
Nee, dat wil ik wel doen, maar ik vind ze 1. duur en 2. ze gaan altijd dood bij mij.

Wat is je droom?
Voor nu (want dat verschilt per dag) is mijn droom een leuke baan te vinden.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Lenneke 16/08/2015

  Aangezien het je veel uitmaakt wat anderen van je zeggen: ik vind jou leuk.

 • Reageer Wen. 16/08/2015

  I’m lurking! Just wanted you to know 😉

 • Reageer Marlou 16/08/2015

  Ik vind je zo leuk Des.

 • Reageer Mira 16/08/2015

  Hihi zooo leuk geschreven!

 • Reageer Maria 16/08/2015

  Wat een leuke vragen (en antwoorden!). En fijn dat je weer stukjes schrijft 🙂

 • Reageer Jacobien 17/08/2015

  Wat heerlijk dat er weer zo vaak nieuwe blogjes op je site staan, je schrijft zo leuk!!

 • Reageer yvonne 17/08/2015

  Wat ging Loml doen met die linzen dan als jullie toch gingen bbqen?

 • Reageer Fatima 18/08/2015

  Net als Yvonne dacht ik meteen: huh maar de linzen dan? Hahah

  Verder bloemen: lang leve aanbiedingen van de supermarkt.

  En het is moeilijk om de mening van anderen te negeren, hoe graag je ook wilt! Also working on it.

  Insha’allah vind je snel een toffe baan!

 • Laat een reactie achter