1000 vragen aan jezelf

10/08/2015 - 3 reacties

20150810_090751

 

Bij de Flow kwam laatst het “1000 vragen aan jezelf” boekje. Vragen aan jezelf waar je over kunt nadenken, filosoferen of in mijn geval: kunt opschrijven.
Want ik ga nu al die 1000 vragen beantwoorden.

Nee grapje.

Ik dacht dus dat dat boekje wel handig is als ik even inspiratiegebrek heb. En ze dan gewoon in een blogje bespreek. Alsjeblieft:

met wie kun je het best opschieten?
Ik denk het allerbeste met mijzelf. Omdat ik dan echt helemaal met niemand rekening hoef te houden

waar besteed je te veel tijd aan?
Mijn telefoon natuurlijk. Helaas. Hoewel ik echt veel minder op social media zit dan vroeger, wil ik eigenlijk het liefst al die apps van mijn telefoon afhalen. Maar dat “kan” ik niet. Of tenminste: ik heb het gevoel dat ik ze toch ergens nodig heb. Wat natuurlijk gewoon bullshit is.

om welke grappen kun je heel hard lachen?
Eh ja dat vind ik een beetje moeilijk uitleggen. Ik heb wel een bepaalde humor met LOML die niemand anders begrijpt. En dat heb ik ook met mijn besties. Maar wat voor grappen dat nou precies zijn, dat vind ik dus moeilijk uit te leggen.

wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?
Hmm..goeie….ehh…nou voor het laatst natuurlijk 15 uur gevlogen met 2 kids.

huil je makkelijk in het bijzin van anderen?
Nee. ik huil eigenlijk, zo heb ik gemerkt, helemaal niet makkelijk. Ik krijg wel de neiging tot huilen maar de tranen komen niet zo snel. Terwijl ik vroeger dus heel makkelijk huilde. Ik denk dat ik ergens een muur heb omgebouwd wat betreft tranen. Iets wat ik heel graag wil tegenhouden.

waar bestaat je ontbijt uit?
Havermout.

wie heb je voor het laatst een kus gegeven?
Ed en Joep natuurlijk. Die kus ik te pas en onpas.

waarin lijk jij op je moeder?
We zijn beide best makkelijk in dingen. Of hoe mijn vader (en LOML) het zeggen: soms iets te makkelijk.

Wat doe je ’s ochtends als eerste?
Joep een kus geven want die ligt naast me. En dan LOML een kus geven, en dan ga ik uit bed om Ed op te halen.

Ben je een goede voorlezer?
Nee totaal niet. “Lees eens wat rustiger voor” zegt LOML als ik Ed een boekje voor lees. LOML kan het wel goed. Die doet ook met stemmetjes enzo en verzint er nog wat bij. Aint nobody got time for that.

Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?
Ik denk tot ik in groep 3 zat. Al begreep ik het nog niet helemaal, want als Sinterklaas niet bestond, wie was het dan wel?

Wat wil je nog graag kopen?
Een nieuwe hoekbank. Het liefst in een felle kleur, maar dat gaat LOML niet goedkeuren vrees ik.

Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?
GEDULD. ENGELENGEDULD. Oh wat zou ik daar graag iets van willen hebben.

Wat is je favoriete tv-programma?
Op dit moment “Kijken in de ziel”. Kijk ik elk jaar, en dit keer is het met rechters. Ik vind het altijd leuk dat hij die vragen stelt die je altijd zou willen weten. En ik ben nu al benieuwd naar welke groep mensen hij volgend jaar heeft.

Vorige post Volgende post

3 reacties

  • Reageer Olga | teamconfetti 10/08/2015

    Ik zou ook graag het beste op kunnen schieten met mezelf, maar daar ben ik nog niet helemaal. Ik kan beter opschieten met Tom, hij is veel liever en geduldiger tegen me. 😉

  • Reageer Danielle 10/08/2015

    Oh die vragen zijn zo leuk, zijn die andere 990 vragen ook zo leuk? 😉

  • Reageer Aïsha 25/08/2015

    Laf je antwoorden! Vooral die van Sinterklaas. Zo schattig die kleine Des

  • Laat een reactie achter