De Ikea

15/08/2015 - 2 reacties

Hai hai, ben ik weer, met weer een stukje voor jullie vandaag. Nou echt, jullie mogen dus echt niet klagen he, want ik schrijf zowat elke dag een stukkie voor jullie! Ja, zelfs als het al bijna zondag is, zo ben ik gewoon. Omdat ik vandaag dus super romantisch met LOML naar de Ikea ging, gaat dit stukje over..jawel. De Ikea.

 

 

 

 

Joe, ik ga toch maar slapen aka LOML is nu ook lekker naast mij gaan liggen, dus HOI HOI SLAAP LEKKER MENSCHEN!

 

(ps, stukje over Ikea kun je ook hier lezen, ok het was dan niet vandaag geschreven, maar het was precies zoals vandaag, snappen jullie t nog, ok, joe!)

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Tessa | 52druppels.nl 16/08/2015

    whaha, ik ben voor het eerst op je blog, maar ik vind je nu al leuk… 😀

  • Reageer yvonne 17/08/2015

    Shoplog! Shoplog! Shoplog!

  • Laat een reactie achter