Foto’s enzo

24/08/2015 - 2 reacties

Serieus, ik vind echt dat ik de beste blogger allertijden ben. Ik bedoel: elke dag een vers stukje, jeetjemineetje zeg. Jullie boffen maar. Ik bedoel zelfs vandaag dus. LOML en ik hebben een nieuwe serie ontdekt, Bloodline, op Netflix, maar ik vind het eerlijk gezegd nog niet veel aan, dus typ ik nog ff snel een stukje voor jullie.
Nouja, ik pak gewoon even wat foto’s van de laatste tijd en geef er tekst en uitleg erbij. Alsjeblieft en geen dank:

Screenshot_2015-08-24-22-31-25

Man, I’m on fire de laatste dagen! Ja, niet alleen schrijven dus maar ook koken. Ik kook het liefst elke dag, maar de inspiratie is soms ver te zoeken. Ik bedoel: afgelopen weekend heb ik zelfs een kapsalon besteld, ik bedoel maar. Maar deze dagen heb ik weer heerlijk gekookt. Een zomers stamppotje met zoete aardappel en reepjes biefstuk (ik ben de laatste tijd helemaal van de reepjes biefstuk). En gisteren maakte ik bovenstaande dus. Gegrilde aubergine met yoghurtmuntsaus. Hartstikke makkelijk en heel lekker. Vandaag maakte ik trouwens kip madras. Mijn favoriete curry. Toen ik nog student was maakte ik het altijd van een pakje maar deze is helemaal zelluf gemaakt.

Screenshot_2015-08-24-22-31-38

Och die Joep toch. Bijna 1 jaar en zit dus in de grote 1 jaar sprong. Ed had er toen ook megaveel last.
Ontzettend zielig.
Ja, voor mij dan he. Want niets is goed, en alles is fout, en stout, en niet willen eten, en niet willen drinken, maar wel de hele tijd bij mama en maar krijsen, janken, jengelen.

Screenshot_2015-08-24-22-31-20

En dat is dus ook 1 van de redenen waarom ik nog borstvoeding geef. Ik zou het liefst willen afbouwen, maar ergens vind ik het ook wel makkelijk. En Joep wil nog lang niet van de borst.

Screenshot_2015-08-24-22-32-15

Trouwens, Joep slaapt tegenwoordig nog maar 1x overdag (Ed sliep nog altijd 2x op een dag toen hij 1 was). En hij is pas rond een uurtje of 9 in de avond moe. En vervolgens wilt hij nog spelen op bed.

Screenshot_2015-08-24-22-31-43

Mediteren dus. Kan ik iedereen aanraden. Helemaal zen.

Screenshot_2015-08-24-22-31-52

Oja! Ik ben dus druk bezig met solliciteren. Twee keer in de week zit ik met mijn laptopje in de Coffee Company en typ ik tig sollicitatiebrieven. Hartstikke gezellig met mijn milfie Aisha die, zoals jullie zien, ook heel serieus bezig is.

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Lenneke 25/08/2015

    Ik vind jou bovenal de allerbeste mama.

  • Reageer Aïsha 25/08/2015

    De beste foto voor het laatste gehouden natuurlijk!

  • Laat een reactie achter