Ik hou van de zomer tag

08/08/2015 - 2 reacties

20150612_142349

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Strachiatella met stip op nummer 1. Verder wil ik erg graag munt doorheen doen of hazelnoot. Voor mij geen fruit smaakjes, bah.

Welke kledingstukken vind jij in de zomer onmisbaar?
Een maxidress. Lekker luchtig, lekker zwierig. En een hempje. En sinds deze zomer heb ik ook een vette Jennifer Lopez I’m gonna be alright hoed.

Wat is je favoriete zomerse drankje?
Homemade lemonade (we vlogen met Turkish Airlines naar Indonesie en die had echt overheerlijke lemonade in het assortiment).

Wat is je lievelingsactiviteit in de zomer?
Toen ik nog geen kids had: heerlijk met een boekje in het park of aan het strand. Nu ik 2 monsters heb ga ik het liefst naar het park. Kleedje, zonnebrandcreme, wat eten, de kids vermaken zich prima in het zand of op het gras en ik heb zowaar me-time. Wij hebben helaas geen tuin en die mis ik ONTZETTEND nu.

Hoe ziet jouw typische zomerse make up look eruit?
Ik draag al weinig make up en op vakantie of in de zomer heb ik helemaal het liefst niets op mijn kop.

Wat is je favoriete zomerse liedje?
Oh zoveeeeeel heb ik er. Ik vind summertime van Will Smith nog steeds leuk. Summer jam vind ik lekker en bij mas qua nada heb ik ook leuke memories.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?
bbq bij mijn ouders. Sateetjes met pindasaus en gado gado erbij. Njammm!

Wat voor geurtje draag jij het liefst in de zomer?
niet. Alleen deo van nivea want die heeft zo’n lekkere zeepgeur.

Welke plannen heb jij voor de zomer?
Lekker cliche maar gewoon heel erg genieten. Ja ik ben dus zo’n persoontje die meteen buiten MOET zijn zodra de zon schijnt. Nee, niet zozeer terrasje, maar wel gewoon lekker chill in een park liggen. Zolang er dus nog zon is, ben ik buiten te vinden. En ik hoop nog een bbq mee te maken dit jaar.

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Wendy 08/08/2015

    Heerlijk hè, de zomer. Ik kan er zo van genieten. Volgende week zaterdag heb ik een bbq en ik kijk er nu al naar uit.

  • Reageer Nicole 15/08/2015

    Wat zit Ed daar toch lekker. Ik wou dat Kaylee die rust in haar kont had om gewoon ergens te gaan zitten en te gaan spelen. Kind is na 10 minuten uitgespeeld. Met ALLES! Ook wanneer ze TV kijkt, moet er om de 10 minuten iets anders op. Ze moet continu nieuwe uitdagingen hebben. Zo snel verveeld. Die 10 minuten speelt ze heel intensief (samen of alleen) en ineens is het niks meer aan. *zucht*

  • Laat een reactie achter