Lijstje

28/08/2015 - 7 reacties

20150828_214935

(Joep heeft zo een zwaar leven).

Dingen die ik nog moet doen;

 • solliciteren.
 • mijn nachtkastje opruimen.
 • de slaapkamers stofzuigen (AL 3 DAGEN NIET GEDAAN, OH NEE WAT NU).
 • de boekenkast uitmesten a la Marie Kondo.
 • een bank uitzoeken .
 • abonnement op de Flow opzeggen (ik vind het niet meer zoveel aan de laatste maanden, sorry Flow).
 • 3 kilometer aan 1 stuk kunnen hardlopen (yep that’s right. It’s a fucking mess).
 • dweilen (…)
 • Blond Amsterdam servies zoeken op Marktplaats .
 • Blond Amsterdam deksel van de theepot opnieuw kopen (thanks to Joep die em in duizend stukjes heeft gegooid).
 • de nagellak van mijn tenen afhalen (zit er al op vanaf Bali).
 • en oja: van de vakantiefoto’s een album laten drukken.
 • mijn cv updaten bij alle uitzendbureau’s.
 • nieuwe kleren kopen (ik heb niets leuks meer. Nee maar echt. Nee echt!).
 • het einde van fast and the furious 7 zien, zonder LOML erbij die alleen maar gaat zeuren en zuchten omdat het zo’n “neppe film”  is en zegt dat ik alleen kijk vanwege Vin Diesel (niet waar) (ok, toch wel).
 • de brievenbus leeghalen.
 • uitzoeken wanneer oud papier opgehaald wordt.
 • mailtjes beantwoorden. En appjes beantwoorden (SORRY IEDEREEN DIE DIT LEEST).

Dingen die ik leuk vind de laatste tijd;

 • solliciteren (Ja vind ik dus echt leuk, elke keer een zo origineel mogelijke brief/mail sturen, en ook nog eens samen gezellig met mijn milfie bf).
 • koken.
 • dat Joep en Ed zo zo schattig zijn. Ze praten bijvoorbeeld met elkaar. Ja niet dat Joep nu hele gesprekken kan voeren maar hij doet wel een dappere poging tot brabbelen.
 • Joep die danst.
 • dat ik laatst met Ed en Joep sliep en dat ik midden in de nacht wakker werd en zag dat Ed een arm om Joep heen had geslagen.
 • Arie Boomsma die getrouwd is (dat het niet met mij is vind ik wat minder leuk, maar goed, het is hem vergeven. En Arie zag er zo knap uit en kijk wat voor knappie zijn vrouw is!).

Screenshot_2015-08-28-22-03-33

 • deze caption bij Chrissy Teigen haar insta (love love chrissy).

Screenshot_2015-08-28-22-13-06

Dingen die ik jullie nog wil aanraden:

 • Shark Tank: LOML en ik zijn super fan! Er komen soms dingen voorbij waarvan ik denk: hoe komen ze erop, en hoe kan het dat ze er zoveel geld mee verdienen??! Laatst was er dus iemand die een bepaald krukje had ontworpen, en als je daar je voeten opzet tijdens het ehh..nou ja POEPEN…dan zit je dus in een betere poep-houding, en die vent is dus zowat miljonair!!  WAT DOE IK TOCH VERKEERD MENSCHEN!!  (Edit: het gaat trouwens om dit krukje!)
 • Gordon Ramsay. Ok, nobody can beat Jamie Oliver, maar Gordon is dus ook heel leuk he. En deze tumblr is ook hylarisch!
 • biergist tabletten voor stevigere nagels, maar dus ook voor  voller haar. Ik heb altijd fijn haar van mezelf gehad, maar nu heb ik dus gewoon MEER haar merk ik.
 • de filmjes van Key and Peele, check hier, so so funny!!

Dat was t voor vandaag, ok iedereen een heel fijn weekend en de kusjes van Des (en van Ed en van Joep)
(niet van LOML, dat mag niet van mij).

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Aïsha 28/08/2015

  Laf dit lijstje, laf dat Ed zn arm om Joep deed en laf onze coffee company dates. Fijn weekend milfie en kusjes van mij en Eed. Niet van Tom, want jij hebt LOML al.

 • Reageer Madelon 28/08/2015

  Meer lijstjes graag 🙂

 • Reageer Dionne 29/08/2015

  Ja leuk lijstje hoor maar waar blijft nou dat verhaal waarvoor ik je de inspi heb gegeven? Ging t over bv? Ik lig dus knetterwakker te wezen terwijl Marijn en Knor gewoon slapen, omdat kennelijk een of meer idioten zonodig vuurwerk af moeten steken op het strand en dat maakt HERRIE schrok me kapot. Dus nu wil ik leesvoer please

 • Reageer Gwen 29/08/2015

  Ik houd v lijstjes maar nog meer van de jouwe!

 • Reageer Manja 29/08/2015

  hahaha dat krukje, heb ik pas over gelezen. Dat het serieus beter is om je voeten op een krukje te plaatsen, zodat je knieën hoger zijn dan je heupen. Misschien maar aanschaffen hahaha

  Als je nieuwe kleren gaat kopen, lees eerst ff de nieuwe post op moderne hippies 😉

 • Reageer Fatima 30/08/2015

  idd dat krukje… ik lees een darmboek en ben nu helemaal into- it, figuurlijk dan hé. We doen het allemaal gewoon al jaren fout!

  Rest van je lijstje is ook interessant hoor hahah 😉

 • Reageer Olga | teamconfetti 02/09/2015

  Wij brengen altijd het oud papier weg tijdens het grote-boodschappen-doen-op-zaterdag. Hoe komt een mens aan zoveel papier vraag ik me altijd af. Maar zo fijn om het allemaal weg te donderen. Hoef je niet te wachten totdat ze het komen halen, gewoon lekker zelluf doen. Heerlijk. O en dat van het stofzuigen: onze stofzuiger is stuk en we hebben een nieuwe besteld (want nog tegoed bij een webshop) en het duurt TWEE WEKEN voordat hij bezorgd wordt. Ons huis is dus een smerige bende, kan geen stoffer en blik tegenop. Ik zie het maar als een mindfulnes oefening. Adem in- adem uit en niet naar de grond kijken…

 • Laat een reactie achter