1000 vragen aan jezelf (deel 4)

06/09/2015 - 5 reacties

11937935_1049585281753145_2285802310451350786_n 11986955_1049588621752811_3718024469598485093_n

 

Joe, hier ik nog even op de zondagavond. Hoe was jullie weekend, hebben jullie het leuk gehad? Lekker gegeten? Lekker uitgerust? Lekker bijgekomen van de werkweek en hop morgen er weer lekker tegenaan? Haaarstikke fijn menschen.
(Sinds ik niet werk heb ik dus geen “maandag-gevoel”, maar tegelijk ook niet echt meer een “weekend-gevoel” (dat komt eigenlijk ook door de kids)).

Enfin, ik had een super fijn weekend. Joep was immers jarig en we vierden zijn verjaardagsfeestje gisteren. Super gezellig met familie en vrienden en niet geheel onbelangrijk: eten. En taart. Super milf maakte bovenstaande 2 taarten en ze waren LEKKERHEERLIJKNJAMNJAMNJAM. Er is nog een half stuk over dus 3x raden wie er morgen ontbijt met taart.

Verder vind ik dus deze “1000 vragen aan jezelf”  tussendoor wel leuk om te doen. Vinden jullie ook niet? Als jullie willen, mogen jullie de vragen overnemen in de reactie en er dan antwoord op geven. Leer ik jullie ook een beetje kennen.
Vandaag deel 4 (en lees hier de vorige delen):

Hoelang sta je gemiddeld onder de douche?
Niet lang, 5 minuten hoogstens. Hup eronder, inzepen, afspoelen, shampoo erin, uitspoelen, beetje conditioner, weer uitspoelen en klaar. Ik vind het vaak wat zonde van mijn tijd en van het water (maar ik hou overigens wel van heel lang badderen, gnagna).

Denk je dat er buitenaards leven bestaat?
Ja, dat denk ik dus wel! Dat er ergens heeeeel ver weg een planeet is met mensen zoals jij en ik (maar dan ietsje anders).

Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?
De laatste tijd niet meer. Ik vond het ook niet echt leuk, dat “ouder” worden. Maar nu las ik laatst een artikel over ouder worden, dat je dan ook meer levenservaring hebt. En dat het juist fijn is om ouder te worden, dat je dan ook steeds meer dingen kunt loslaten. Dus ik ben van plan om weer goed mijn verjaardag te vieren.

Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?
Te vaak, maar wel veel minder dan eerst. Ik plan nu voor mijzelf 3 momenten in: ’s ochtends, ’s middags en “s avonds, na het avondeten.

Wat is je favoriete ruimte in huis?
De slaapkamer. Die is lekker koel en ik heb er wat leuke lichtjes opgehangen, en ik mediteer er altijd.

Wanneer heb je voor het laatst een hond (of ander dier) geaaid?
Vanmiddag bij mijn ouders aaide ik Nacho en Kiedis, de katten.

Wanneer ben je op je best?
Als ik me goed voel, duh. Dat is, de laatste tijd, bijna altijd.  Vaak voel ik me nog extra goed na het sporten of mediteren.

Met wie zoende je voor het eerst?
Ahmegad, EVEN DIEP IN MIJN GEHEUGEN GRAVEN HOOR HAHAHAHA. Dat was mijn buurjongen. En ik vond het ughhhh smerig (dat lag niet aan hem hoor, HOI ALS JE DIT LEEST, ECHT NIET, maar omdat we beiden een stel ongeleide pubers waren) en ik dacht omg als dit zoenen for life is dan doe ik het never nooit meer van mijn leven.

Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?
Vroeger las ik veel boeken over de tweede wereldoorlog, en die verhalen maken nog steeds veel indruk op mij. Ik denk nu even aan “Het lot van de familie Meijer”.

Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
Ik ben al getrouwd en ik had oa deze jurken aan (de linker is een Marokkaanse trouwjurk).

Ben je bang in het donker?
Niet bang, maar ik voel me wel ongemakkelijk.

Welke sieraden draag je dagelijks?
Ik ben niet van de sieraden, alleen mijn trouwring gaat er bijna nooit af.

Vinden kinderen jou leuk?
Ehh dat weet ik wel bijna zeker vriendin. Ed en Joep zijn gek op mij. Ik ben heel goed met kinderen, al zeg ik het zelf.

ps, ps, ps: klik eens hier 😉

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer wietske 07/09/2015

  Heb even geklikt….spannend! !

 • Reageer Linny 07/09/2015

  Leuk, ik ben benieuwd!

 • Reageer Maria 07/09/2015

  Wat leuk, deskookt! Nu al fan.

 • Reageer Fatima 07/09/2015

  yeaah! geklikt en superleuk en spannend!

 • Reageer Laura 08/09/2015

  Ik wil ook wel ontbijten met een totoro-taart! Wat een geweldig baksel!

 • Laat een reactie achter