1000 vragen aan jezelf (deel 5)

07/09/2015 - 3 reacties

(Ja, ok sorry er komen nu 2 delen achter elkaar, maar ik heb vandaag niet veel inspiratie, en ik ben een beetje moe, maar, goede blogger dat ik ben, ik wil natuurlijk wel iets voor jullie schrijven, dus alsjeblieft, en geen dank).
(oja, check hier het optreden van Beyonce op het “Made In America” festival. Weer hartstikke vet zoals alleen Bee dat kan doen).
(oh, en trouwens jullie moeten ook de serie Narcos kijken op Netflix. Gaat over Pablo Escobar en nu ben ik dus verliefd op deze acteur. Ik bedoel: kijk dan. KIJK DAN!).
(Hij is ook nog eens Braziliaans, echt MAAK. ME. GEK).

wagner_mauro

Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?
Elke film, want dan hoef ik het huis niet uit #huismus4life. Maar de “mooi gemaakte” films kijk ik dan toch het liefst op een groot scherm ja.

Hoe mild ben jij in je oordeel?
De laatste tijd heel mild. Ik geloof dat mensen hun keuzes of beslissingen maken uit hun beste intentie. En die beste intentie wordt weer gevormd door hoe ze opgegroeid zijn.

Ben je een goede slaper?
Dat weet ik dus niet. Ik geloof van wel, al word ik natuurlijk de laatste tijd niet uit mezelf wakker maar door de kinderen. Wat mij betreft lig ik nog een uurtje extra. Maar ik kan er wel snel uit, en ik slaap ’s nachts redelijk goed door.

Wat is je laatste ontdekking?
Narcos qua serie dus. Wagner Maura qua lekkertje acteur. De muziek van Narcos vind ik trouwens ook mooi. En verder heb ik ayahuasca ontdekt en daar ben ik heel blij en dankbaar voor.

Geloof je in leven na de dood?
Ja! Dus beter ben je lief tegen mij anders kom ik achter je aan als ik onder de grond lig.

Op wie ben je boos?
Op niets en niemand.

Gebruik je vaak het openbaar vervoer?
Nee, en het liefst nooit. Die trauma’s die ik heb opgelopen door de NS toen ik nog student was..brr…

Wat heeft je het meest verdriet gedaan?
Mensen om me heen met kanker.

Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?
Ik wou altijd juf worden, en dat ben ik niet geworden (al gedraag ik me wel dagelijks als een juf tegenover Ed&Joep).  Verder wou ik wel altijd moeder worden, en dat ben ik weer wel geworden (en hoe..pfff..).

Op welk nummer kun je lekker dansen?
Op alle muziek, maar natuurlijk op Beyonce.

Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde?
Bescheidenheid. Dat vind ik een hele mooie eigenschap, en dat zie ik graag terug in de mensen om mij heen.

Wat is je grootste aankoop geweest?
Ons huis.

Geef je mensen tweede kansen?
Ja.

Heb je veel vrienden?
Valt mee, meer dan 10 zijn het er niet in ieder geval. Het zijn wel de beste vrienden die ik heb, ik kan ze iedereen aanraden.

Oh, en oja, wat mij vandaag dus overkomen is: we gingen naar de kinderboerderij en ik werd gewoon achterna gelopen door 4 stomme witte geiten, en ze wilden gewoon het fietswagentje happen en eentje sprong ook nog eens in wagen zelf (!!) en arme Joep schrok zich dood en moest huilen, en Ed moest lachen, ok, dat was het. (Het was verschrikkelijk, echt).

PhotoGrid_1441660408379

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Manja 08/09/2015

  Ed had vast de dag van zn leven, hahaha

 • Reageer Madelon 08/09/2015

  Geiten zijn zo cool haha.

 • Reageer annelies 12/09/2015

  “Ik geloof dat mensen hun keuzes of beslissingen maken uit hun beste intentie. En die beste intentie wordt weer gevormd door hoe ze opgegroeid zijn.“

  Vind ik mooi!

 • Laat een reactie achter