1000 vragen aan jezelf (deel 6)

12/09/2015 - 0 reacties

Een heeeeeele goede namiddag lieve poppedijntjes, hoe is jullie zaterdag tot nu toe? Lekker kunnen uitslapen? Lekker de krant kunnen lezen, lekker het huis opgeruimd, boodschappen gedaan, misschien zelfs wel gesport?

Ik had vanochtend een proefles ‘draagdans”, ja echt. Dansen terwijl je je baby (of in mijn geval “flinke peuter”) in de draagdoek/draagzak hebt. Ik had Joep op mijn rug in een draagdoek en hij vond het geweldig. Zat heerlijk rustig om zich heen te kijken en zo af en toe te roepen andere kindjes. Was dus heel gezellig! We hebben net boodschappen gedaan en ik zit te te wachten tot de groenten uit de oven klaar zijn en ik lekker kan eten. En in de tussentijd:

Van welk woord krijg je de kriebels?
Slipjes, tongetje, spleetje. Ja, sorry hoor.

Ben je ooit op tv geweest?
Nog nooit.

Wanneer was je voor het laatst zenuwachtig?
Fieuwww, daar moet ik even over nadenken. In ieder geval niet voor presentaties op school, daar ben ik niet meer zenuwachtig voor. Voor sollicitaties ook niet. Ik denk, en dat klinkt een beetje stom, maar toen we op vakantie gingen. In het vliegtuig. Met al die vliegrampen de laatste tijd had ik dit keer voor het eerst echt de zenuwen.

Wat maakt thuis voor jou?
Tja, toch een soort gevoel. Kleine dingetjes zoals de geur van thuis, of de geluiden van thuis.

Waar haal je je nieuws vandaan?
Tv en social media. De krant hebben we laatst opgezegd omdat we geen tijd hadden om die te lezen.

Wat is je favoriete sprookje?
Klein Duimpje. Ik had vroeger een heel dik en groot sprookjesboek met hele mooie tekeningen erbij. En er zat ook een casettebandje bij, dan kon je het verhaal beluisteren. Vooral Klein Duimpje beluisterde ik keer op keer

Wat is jouw humor?
Ehh gewone normale humor, om het zo maar te zeggen.

Hoe vaak sport je?
Bijna elke dag loop ik hard.

Ben jij onvergetelijk?
Ik denk van niet, maar dat geeft ook niets.

Welke twee dingen kun je niet missen?
Mijn telefoon en laptop.

Wat zou je doen als je vijf jaar in de gevangenis zat?
Ah, over deze vraag denk ik weleens na. Ik zou sowieso blijven sporten, volgens mij zorgt dat ervoor dat je niet gek wordt. En veel mediteren en veel boeken lezen en schrijven.

Waar werd je vroeger blij van?
Dagjes uit. Dat vond ik altijd leuk. Zodra mijn moeder zei “we gaan morgen naar…” dan had ik al zo zin in de volgende dag.

In welke outfit voel je je mooi?
Een jurkje. Al draag ik tegenwoordig ook vaak een spijkerbroek met een simpele trui en dan voel ik me ook wel sexy (dat komt door de spijkerbroek, de shaping jeans van de Hennes, echt AANRADER4LIFE).

Wat ligt er op je nachtkastje?
Teveel. Een lamp, 2 boeken, heel veel notitieboekjes, paracetamol, sieraden, sokken van Joep, parfum, lipgloss, handcreme.

Lees hier de vorige delen van 1000 vragen aan jezelf

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter