1000 vragen aan jezelf (deel 7)

19/09/2015 - 3 reacties

Hadi hoi. Hoe gaat het met jullie allemaal? Iedereen genieten van het weekend? Lekker gesport, en hebben jullie het nieuwste liedje van Bee al gehoord?

Genoeg over jullie, even over mij. Dit weekend zouden LOML en ik eindelijk eens een q-time weekend hebben met zijn 2, maar zoals altijd kun je dat nooit echt goed plannen met kids. Die arme Ed kwam donderdag heel erg kortademig thuis van de creche. We keken het nog even aan, hij ging ook gewoon op bed, maar hij werd heel paniekerig wakker. Die arme schat wist niet hoe ie normaal adem moest halen; zo benauwd was hij. Nadat we een half uur met hem in een stomende badkamer stonden en Ed nog steeds keihard aan het janken was, besloten we om toch maar naar de huisartsenpost te gaan. Dat was rond 2300 uur, en toen moesten we nog wachten, enz enz. Long story short: Ed kreeg een pomp mee, die hij inmiddels helemaal heeft opgepimpt met stickers, en het gaat al ietsje beter met hem. Maar we besloten toch, hoe graag we ook wilden (!!!), om hem thuis te laten, en bovendien loopt Joep hier ook met een flinke snotneus rond. Kortom: een klein ziekenboegje hier thuis. Leuk nieuws: ik had afgelopen woensdag een sollicitatiegesprek voor een hele leuke baan en ik mag volgende week dinsdag terugkomen voor het tweede gesprek. Hoera! Duimen jullie mee?

En tot die tijd:

Hoe geduldig ben je?
Niet. Totaal niet. Ik ben verschrikkelijk ongeduldig en doe alles veel te snel. Ik probeer er de laatste tijd wel heel erg op te letten, en het gaat ook wel iets beter, maar nog ben ik lang niet zo geduldig als ik zou willen zijn.

Wie is jouw gevallen held?
Hier kan ik even niet iets op verzinnen. Pablo Escobar?

Staan er foto’s op je telefoon waarmee je chantabel bent?
Als je de vele selfies zonder make up niet meerekent: NOPE! Hier heb ik wel van geleerd menschen!

Wie van je vrienden ken je het langst?
Dat is vriendin Ra die ik al ken vanaf groep 1.

Mediteer je graag?
Ontzettend graag. I love it. Ik word er ook steeds “beter” in: ik kan me gedachten sneller ordenen en kom sneller bij mezelf. Ik heb ook steeds meer de rust gevonden om langer te mediteren.

Hoe pep jezelf op na een rotdag?
Mediteren dus. Tot mezelf komen. En hardlopen. En ok: eten.

Wat is je favoriete boek?
Poeeee..die heb ik denk ik niet. Ik ben wel gek op thrillers en vind Karin Slaughter de beste. Als ik dan een favoriet van haar moet noemen: Triptiek.

Met wie whatsapp je het meest?
Met de bff’s natuurlijk. Die spreek ik elke dag.

Zeg je vaker ja of nee.
Ja. Te vaak.

Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?
Gurl, don’t get me started. Daar kon ik in het begin me echt nachten van wakker liggen. Maar toen was ik dus 17, 18 jaar zoiets. Hoe ouder je wordt, hoe minder het me iets doet.

Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?
Ik zit eigenlijk in een luxe positie dat ik niet perse hoef te werken. Maar ik wil het nu wel heel graag. Maar als het echt niet meer hoeft en de kids ook al uit huis zouden (WANNEER KOMT HET MOMENT?!) dan zou ik gaan reizen denk ik.

Kun je goed autorijden?
Wat anderen ook zeggen: ja.

Wil je dat mensen je aardig vinden?
Ehh….dat heb ik minder dan vroeger, maar ik wil het nog wel heel erg graag.

Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven?
Het geluk voor mezelf niet in een ander zoeken.

Hier de vorige delen van “1000 vragen aan jezelf” .

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Mille Pagine 20/09/2015

  Hoera! Des, wat leuk voor je! Gefeliciteerd met stapje 1. Alvast veel succes bij gesprek 2!

 • Reageer Nicole 20/09/2015

  Ik vind jou heel aardig!

 • Reageer Nadine 23/09/2015

  Je laatste uitspraak vind ik echt een hele mooie, thanks!

  Ik hou normaal niet zo van Beyonce (sorry!sorry!sorry!) maar haar nieuwe plaat vind ik echt te gek en vooral ook de clip :).

 • Laat een reactie achter