1000 vragen aan jezelf (deel 8)

27/09/2015 - 6 reacties

IMG_20150927_152410

Hai hai, ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Ook zo’n ontzettende lazy sunday? Ik namelijk wel. Ontzettend. De kids zouden immers vorige week uit logeren, maar toen werden ze ziek, dus nu hebben we ze deze week op de trein richting opa en oma gezet. Voor maar liefst 2 hele nachten! Voor maar liefst 2,5 dagen! Wat een luxe jongens. Zo kan ik bijvoorbeeld dit allemaal doen als de kinderen er niet zijn:

rustig naar de wc / naar de wc gaan en dit niet aan LOML te hoeven zeggen “ik ga even naar de wc hoor let jij even op dat Joep niet de papieren lamp nog verder kapot scheurt?” / ’s nachts doorspoelen / de trap op en af gaan / de vaatwasser leeghalen zonder kinderen erin / zelf een juice maken zonder dat Ed perse wil helpen en dat betekent dus spinazieblaadje per spinazieblaadje erin doen.. / lekker lang douchen / UITSLAPEN / DOORSLAPEN / alleen voor mezelf hoeven koken / naar de bioscoop gaan / stukjes schrijven / solliciteren / mijn eigen muziek luisteren / tegen LOML aanliggen op de bank zonder dat 2 kinderen op LOML zijn hoofd willen zitten / niet stiekem chocola hoeven eten / langer dan 15 minuten mediteren / uitzieken / het huis opruimen en hiervan genieten zonder dat er na 10 minuten weer overal kruimels op de vloer te vinden zijn.

Kortom: ik heb een heerlijk weekendje hiero. Nog even wat leuke vragen beantwoorden:

Wat doe je het liefst op een avondje uit?
Uiteten!

Heb je ooit de wet overgetreden?
Vaak genoeg (door rood gefietst bijvoorbeeld)

Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?
Ehh..even checken. Ik ben boogschutter. Ik schijn deze karaktereigenschappen te hebben: . Eerlijk gezegd lees ik nooit horoscopen en geloof ik er ook niet echt in.

Welke kleur overheerst in je kledingkast?
Veel zwart en zwart-wit streepjes op dit moment. En hier en daar wat mosgroen of mosterdgeel.

Haal je alles uit een dag?
Dat probeer ik wel altijd. Ik heb ’s ochtend wel een beeld van wat ik perse wil doen maar ik heb ook geleerd om met kinderen flexibel te zijn.

Hoeveel tv-series volg je?
Op dit moment 2: the Americans en The Killing.

Waarin wil je altijd kind blijven?
Dat onschuldige. Mijn eigen wereldje hebben. Ed praat bijvoorbeeld nog niet veel. Hij praat wel, maar hij heeft vooral heel erg zijn eigen taaltje. Dat vind ik geweldig, dat hij dat nog heeft. Zijn eigen fantasie-taaltje. Want het komt snel genoeg dat hij gaat praten zoals jij en ik en iedereen op de wereld en ik vind het fijn dat hij nu nog zijn uniekheid daarin heeft.

Kun je een week zonder internet?
Kunnen ja. Willen: nee.

Wie kent jou het beste?
LOML en mijn besties.

Wat is het minst vervelende huishoudelijke klusje?
Het bed opmaken.

Ben je weleens teleurgesteld in mensen?
Zoals iedereen denk ik: ja. Maar ik denk in zulke gevallen vaak: ok wat had ik beter/anders kunnen doen?

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?
Zonder kinderen: dagen als deze. Uitslapen, beetje aanrommelen thuis, mediteren en sporten.

Ben je trots op jezelf?
Heel erg. In wat ik ben, en hoe ver ik ben gekomen.

Welk nutteloos talent bezit je?
Bladerdeeg rauw opeten. Een heel pakje binnen 5 minuten.

ps: lees hier de vorige delen.
ps2: maak voor vanavond lekker chili hot dogs joh.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Maaike 27/09/2015

  Is dat lekker? Rauwe bladerdeeg?

 • Reageer Wen. 27/09/2015

  Whuuuuttt, rauw bladerdeeg?! Heel stuk geschreven en je eerste twee comments gaan over je bladerdeeg *grijnst* GENIET VAN JE WEEKEND, CHICK!

 • Reageer Marieke 27/09/2015

  Gadver, rauw bladerdeeg? Hahaha! Fijn dat je zo’n lekker weekendje hebt!

 • Reageer Fatima 28/09/2015

  Ook ik blijf haken bij de rauwe bladerdeeg.
  En weet je? Ik ben zo’n type die de vorige keer een beetje rauwe bladerdeeg ga proeven hahha

  Verder: fijn dat je genoten hebt van je chill weeekend!

 • Reageer Jenn 29/09/2015

  Haha, rauw bladerdeeg 😛 Ik doe het ook wel eens tijdens het bakken, maar een heel pakje zou me niet lukken 😛 ♥ je nieuwe header!

 • Reageer Nicole 14/10/2015

  Kaylee praat ook niet echt. Ook een eigen taaltje met bestaande woordjes er tussen. Kaylee gaat na de herfstvakantie 2 extra dagdelen naar de peuterspeelzaal voor haar spraak. We hebben hierin akkoord gegeven, omdat ze de peuterspeelzaal zooooo leuk vindt. Ze wordt ook echt boos als ze er niet naartoe kan of als ze voor een dichte deur staat. Dus daarom hadden we zoiets van: als ze op een leuke manier haar spraak kunnen opkrikken, dan doen we dat. Ook mede omdat we zien hoe gefrustreerd ze is als we haar even niet snappen. Ik zie het zo: “haar hersentjes zitten niet op 1 lijn met haar spraak.” Je ziet gewoon hoe slim ze is en hoe goed haar geheugen is. Ze begint nu dus ook echt boos te worden als ze iets wil en wij snappen dat op dat moment niet. De communicatie gaat voor 90% goed.. Het is je kind, dus die snap je vaak wel. Maar nu ze weer wat ouder wordt, merken we gewoon dat ze bewuster wordt van alles en haar wil uiten. Zo sneu soms.

 • Laat een reactie achter