Een echte shoplog, zoals Mascha dat ook zou doen.

04/09/2015 - 6 reacties

PhotoGrid_1441354640492

Hallo lieve kijkbuiskiendertjes, vandaag een stukje over wat ik de laatste tijd geshopt heb.

(Ik ben een ster in shoppen de laatste tijd. Hebben jullie ook weleens zulke fases? Ik kan echt maanden niets  kopen, want geen zin en geen leuke dingen gezien, maar nu ga ik helemaal los. En LOML houdt zijn hart (en portemonnee) vast).

 • Ik heb dus even de wintertrends gezien en ik vind het dus 3x niets. Want een saaaaaie flieder flader collectie zeg. Niet mijn ding in ieder geval (sorry, ik wil niemand voor het hoofd stoten). Wat ik wel leuk vind zijn de gebreide vesten en de poncho’s.  Maar ik vind het altijd zo lastig om je tas te dragen met een poncho #wereldprobleem, dus al iemand daar een oplossing voor heeft: graag. Enfin: ik was dus al een tijd op zoek naar wat truien en dat is dus best moeilijk. Ik zag bijna niets. Behalve een unicorn trui, een mooie donkerblauwe basistrui en een trui met zwartwit streepjes. LIEFDE VOOR ZWARTWIT STREEPJES!
 • Ik ben niet echt een “typisch Allstar” meisje, maar ik zocht wel even leuke simpele casual schoentjes die ik onder een spijkerbroek en een jurkje kan dragen. Dus kocht ik donkerblauwe Allstars.

20150904_102809

 • Ik koop bijna nooit kleren voor Ed en Joep. Voor Joep niet omdat hij helaas de pech heeft dat ie de tweede is en dus alles van zijn broer draagt , en voor Ed niet omdat hij al teveel kleren van zijn oma’s krijgt. En toch zag ik laatst bij de Hema leuke truitjes. Daarnaast koop ik elk jaar op hun verjaardag kleren bij Musjes. Hoewel LOML ze afschuwelijke kleurrijke dingen vindt (“daar kunnen ze toch niet mee aankomen op de creche!”) ben ik gek op Scandinavische printjes/merken. Zo lekker vrolijk, zo lekker alternatief, zo lekker “kijk ons kinderen lekker groen en vrolijk zijn”. Ik kocht 4 pakjes voor de boys. Ik zag in de winkel ook zulke leuke kleertjes voor meisjes dus ik heb net tegen LOML gezegd dat hij ervoor moet zorgen dat de eventuele derde een meisje wordt.
 • ik heb een Longchamp tas gekregen van mijn schoonzusje en hoewel ik die heel handig vind en stevig vind, vind ik hem ook wat degelijk eruit zien. Dus zocht ik al lange tijd een nieuwe tas. Nou had ik al een Cowboysbag, en die beviel mij prima. Dus na lang twijfelen en yess, hij was ook nog in de sale, kocht ik de “little bag“. En hij is dus PERFECT (zou misslip zeggen). Mooie kleur, stevig, klassiek uiterlijk en er kan genoeg in. PS: deze DKNY tas is dus een beetje een miskoop. Ik heb de tas echt nauwelijks gebruikt (misschien 1 of 2x) en voor 150 euro gekocht. Wie deze tas wil overkopen: stuur me gerust een mailtje.
 • sommige van jullie weten misschien wel dat ik een tijdje de “no poo” methode gebruikte voor haren wassen. Of eigenlijk dus: niet je haren met shampoo wassen maar met baksoda. Dat beviel heel goed; ik zag echt dat mijn haar er veel gezonder uitzag en aanvoelde. Maar na mijn zwangerschap van Joep was er kennelijk iets met hormonen waardoor mijn haar juist heel erg snel vet werd. Ik ben dus weer gewoon shampoo gebruiken, maar inmiddels kan ik weer gerust 2 weken zonder haren wassen (nee dat is niet vies)(nee ik stink niet). Ik ben dus groot fan van droogshampoo en kocht daarom weer een fles.
 • verder ben ik een sucker voor mooie verpakkingen met lieve woorden erin, en al helemaal voor chocola. Ik kocht dus wat repen “raw chocolate” van Lovechock: aanrader want erg lekker. En omdat ik me lamlendig ziek voel met keelpijn kocht ik ook hoestdrank en wat snoepjes tegen de keelpijn.
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Sigrid 04/09/2015

  Unicorns!!!
  Beterschap des 🙂

 • Reageer Tamarah 04/09/2015

  Beterschap! De repen van Lovechock zijn echt zooooooooooo lekker.

 • Reageer Fatima 04/09/2015

  Zo lekker vrolijk, zo lekker alternatief, zo lekker “kijk ons kinderen lekker groen en vrolijk zijn”.
  hahaahahahahahahhahahahahhahaahahahahhaahahahahhaahahah

  Rest: herken ik 100%, ik heb een gelduitgeef periode omdat mijn spaardoel een beetje is weggevallen dus denk ik: YOLO. in 1 week 3 paar schoenen kopen bijvoorbeeld, want ik heb ze allemaal echt nodig hoor.

  Verder: beterschap! veel warme thee drinken (liefst kruidige)

  tenslotte: leuk shoplogs!

 • Reageer Roon 04/09/2015

  Die unicorn trui!!!!! Geweldig, waar vandaan???

 • Reageer Jenn 05/09/2015

  Leuke shoplog, en beterschap!

 • Reageer Madelon 05/09/2015

  Ik vind de kleding bij Musjes ook geweldig haha.
  Beterschap!

 • Laat een reactie achter