Monkey town: de oplossing tegen vervelende peuters

17/09/2015 - 3 reacties

PhotoGrid_1442490773375

Jongens, of eigenlijk bedoel ik meisjes, en met meisjes bedoel ik moeders: ZOEK NIET LANGER NAAR DE OPLOSSING! WANT IK HEB EM VOOR U GEVONDEN!

Gisteren was ik namelijk met mijn schoonzusje en 2 monsters naar Monkey Town. Voor de eerste keer. Ja, wist ik veel. Weleens van gehoord hoor, maar nooit het idee gehad om erheen te gaan. Maar het was gisteren zo druilerig weer en na de zoveelste Zandkasteel aflevering was ik het een beetje zat. En de jochies ook want die begonnen vervelend te doen. Kom, laten we naar Monkey Town gaan, zei ik toen.

Zo gezegd, zo gedaan. Voor de leken&kinderlozen onder ons: Monkey Town is een speelparadijs voor kinderen. En voor peuters. Het is een groot overdekt speeltuin. Een soort van grote “apenkooi” . Je hebt allemaal verschillende soorten speeltuinen in verschillende leeftijdscategorieën. Wij sloegen die van “vanaf 5 jaar en ouder” over, en liepen door naar de “van 0 tm 4 jaar”. Een groot ballenbak. Een groot klauter en klimterrein. Glijbanen. Springkussens. Ed wist niet hoe snel hij erin moest klimmen en Joep kroop em achterna.

En mijn schoonzusje en ik? Wij zaten op onze luie reet heerlijk achterover. Want oja: er is ook wifi (als er ergens wifi is ben ik een tevree mens). Wat een heerlijkheid zeg. Ik zag Ed en Joep druk springen, klimmen, klauteren, ergens van afglijden, ballen gooien, ballen in hun mond doen ( Joep heeft vast bacteriën voor een jaar opgebouwd daar) en zo af en toe meisjes plagen. Waarom heeft niemand mij hier eerder over verteld? Waarom vertelde mij niemand over deze speelhemel?

Na een rondje vragen in mijn omgeving wist ik het stiekem wel. Omdat het dus inderdaad 1 grote bacterieplek is daar. Omdat er alleen maar ehh…nou ja..mag ik het zeggen? Ja, ik zeg het gewoon: tokkies komen. En omdat het zo kil is zo’n indoor speelparadijs. Ga dan lekker met je 2 kids naar buiten. Stampen in de plassen, in de bossen. Of tekenen. Of knutselen. Alles beter dan zo’n massa speelparadijs….toch?

Nou dacht het niet lieve vrienden. Dan ben ik maar een ontaarde moeder, maar ik weet wel waar ik komende herfst/winter te vinden ben. LOML stelde al voor dat we Joep en Ed naar Monkey Town brengen en na werk ze weer ophalen.
Goed idee, al zeg ik het zelf.
En in mij schuilt toch stiekem een tokkie.

Vorige post Volgende post

3 reacties

  • Reageer Bien 17/09/2015

    Haha leuk stukje. Ik had ook mijn bedenkingen over Monkey Town, maar ook ik vind het stiekem best leuk. Eva vindt het prachtig en ik vind het fijn omdat ze zich zo lekker vermaakt en alles lekker veilig is met al die netten en zachte randen.

  • Reageer Dionne 18/09/2015

    Dit lijkt me dus echt DE HEL. Maar er zit hier in de buurt ook zoiets, dus ik zal er best een keer heen moeten. Maar als kind vond ik het al naar, dat ‘kille’ zeg maar en op dat soort plekken ruikt het altijd naar kots.

  • Reageer Priscilla 18/09/2015

    Ik heb het ook heel lang ontweken. Pas toen zoonlief bijna 6 was kwamen we er voor het eerst. Hij vindt het te gek. Mijn vriend is ook fan; het is hun mannen uitje geworden. Zoon gaat spelen en vriend gaat los op de snacks. Vanwege dat laatste mogen ze van mij niet te vaak samen want maathouden lukt hem niet! Hashtag dikkiedik.

  • Laat een reactie achter