This Is Not A Helpful Article But It Has Bullet Points*

23/09/2015 - 11 reacties

IMG_20150923_085903

Bloggen

 • vanaf 2 augustus schrijf ik bijna dagelijks hier een stukje. Dat voelt helemaal niet als een plicht, integendeel. Ik vind het heerlijk om ’s avonds nog even een stukje te typen. Als ik elke keer denk wat een echte passie van mij is dan hoort schrijven daar altijd bij. Ik ho der van

Monsters

 • ze zijn nog steeds een beetje ziekig maar dit jaar ben ik zeer goed voorbereid. Zetpillen, uien, olietjes enz: ik heb het in huis.
 • ik weet niet of het de leeftijd is; maar mijn kinderen zijn geen kinderen die zich uren alleen kunnen vermaken. Ik mag blij zijn met een half uur. Ze vinden het wel heerlijk om buiten te spelen. Klauteren, klimnen, ergens vanaf glijden, ja dan kan ik gerust een uurtje zitten. Ik ben dus steeds weer op zoek naar nieuwe speeltuintjes, dagjes uit of peutergym.
 • had ik al gezegd dat het de liefsten zijn? En de mooisten, en zo slim ook? Soms kijk ik naar Ed en dan vraag ik me af of ik van te voren had gedacht dat mijn eerste kind zo zou worden. Zo mooi, knap en helemaal perfect.
 • sommige van jullie vroegen zich of er nog een derde komt. Ja, met Gods wil, graag. Maar voorlopig nog even niet.

LOML

 • zoveel lobi voor deze kerel. Niet alleen sexy in pak, maar ook in grijze joggingbroek. Hij blijkt niet de enige te zijn.
 • we zijn wel echt DESperately toe aan een avondje/weekendje met zijn 2. Wie zich geroepen voelt om op te passen: mail me.

FASJON

 • ik heb 2 super fijne truien op de kop getikt
 • en een hele warme vest
 • en een leuk gebreid jurkje. Met de winter ben ik gek op wollen jurkjes
 • de kleur mosterdgeel is mijn kleurtje
 • verder zoek ik nog een goed paar laarzen. Zoals elk jaar.

 

Sporten:

 • het is mij vorige week eindelijk gelukt om 4x 3 km te kunnen hardlopen.
 • Achter elkaar
 • zonder pauze.
 • niet te geloven dat ik ooit 18 km liep en nu nog niet eens de 5km red.
 • ik luister, uiteraard, nog steeds goed naar mijn lichaam, maar ik baal wel een beetje
 • mensen die niet sporten: Doe. Het. Echt. Een beetje maar. Elke keer ben ik verbaasd hoeveel beter ik me voel na het sporten.
 • ik zoek nog een sport naast het hardlopen. Ik dacht even aan crossfit, maar de sportschool waar het wordt gegeven is een tering eind fietsen.
 • dus nu kom ik toch, zoals altijd, weer eens bij yoga. Misschien toch weer eens proberen.

Koken:

 • Deskookt komt bijna online, de laatste puntjes worden op de spreekwoordelijk i gezet. Momentje nog.

Eten

 • LOML is super gezond bezig de laatste tijd. En dat gaat hem heel goed af moet ik zeggen. De koning van het hele pakken koekjes in zo’n kort mogelijk tijd op eten is afgetreden. Sterker nog, hij heeft den ik de laatste maand nauwelijks gesnoept.
 • je zou denken dat hij mij hiermee motiveert, maar de waarheid is dat ik de laatste tijd bijna dagelijks wel iets zoets MOET eten.  Veel chocola, veel taartjes, veel zelfgebakken spul.
 • voor de rest eet ik wel gezond, tenminste dat mag ik graag denken.
 • ik zou alleen wel meer vis moeten eten, maar ik vind het een crime om het te maken. Iemand nog tips?

The bitches om mij heen

 • de laatste maanden ben ik er wederom achter gekomen wat voor sterke connectie ik heb met mijn besties: mijn zusje R. en vriendin R.
 • vooral de band met mijn zusje is nog hechter geworden; vooral op spiritueel gebied.
 • vriendin R, I love her too.  Maar ze woont nog steeds aan de andere kant van het land en ik zie haar dus nog steeds te weinig. BOEH.
 • mijn andere besties van de clubcake: zoveel liefde voor hun ook. En ik ben zo trots op ze. Eentje heeft een huis gekocht, de ander zet een taartenbussiness op, weer een heeft een nieuwe baan en 2 zijn druk bezig met afstuderen.
 • oude vriendschappen komen weer naar boven en opgepimpt: altijd mooi.
 • en ik ben super dankbaar voor de mensen die ik leer kennen via mijn blog. Barbara, Iris, Roos, Leo, Soukaina, Wen, Maris: jullie berichtjes zijn de beste.

Werk

 • nog niet, maar wel druk bezig met solliciteren.
 • ik ben wel op zoek naar een part time baan en die zijn er bar weinig, dat is jammer
 • ik zoek gewoon een “leuke” baan en ik sta over voor in, maar ik wil wel graag een kindvriendelijke werkgever, whatever that will be.

And least but not last  last but not least: DES

 • het gaat dus super goed met mij
 • ik kan eigenlijk niet zo snel iets bedenken waar ik mee zit
 • de laatste tijd ben ik gefocust op mezelf. Wie ik ben. En op een fijne manier, en dat helpt veel
 • loslaten & vertrouwen hebben & niet willen oplossen voor anderen & de vrijheid en keuze hebben in je eigen leven zijn thema’s waar ik een kei in ben de laatste tijd.
 • ik mediteer nog steeds dagelijks, ik ben tevreden; ik voel me goed. Lets keep it that way.

*eerlijk gejat

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Inge 23/09/2015

  wat een lijst zeg, ik kan zelfs het verkleinwoord niet gebruiken!
  Hmm, idem hier, iedere dag moet er iets zoets gegeten worden, time of the year?
  En yoga, doen! Pff voor de rest nog veel te zeggen, maar ja, zo veel puntjes, mijn zeefgeheugen vergeet alles…

 • Reageer amine 23/09/2015

  Mocht ik dicht bij je wonen kwam ik zo bij je babysitten. Je kan natuurlijk een citytrip naar istanbul boeken jullie gaan uit en ik let op je kids. Oh en vis ik maak graag vis in papilot. Gewoon in aluminium folie of bakpapier. Je legt de vis erin wat fijn gesneden groenten erbij. Stevig kruiden en de oven in. Wel zorgen dat je de papilot goed dicht doet. Ik doe vaak witte vis ui tomaten en champignons en veel viskruiden. Is klaar in 20min. En je hebt er maar 5min werk aan

 • Reageer lisa 23/09/2015

  Lekker stuk! Heel fijn te lezen dat het met jou zo goed gaat. Het klinkt als een lekkere flow. En je hebt gelijk: sporten moet! Dit helpt me om de hardloopschoenen uit het stof vandaan te trekken.

 • Reageer Tam 23/09/2015

  Leuk stuk! Heerlijk om af en toe naar dit oude en vertrouwde plekje terug te gaan om je leuke posts te lezen. Lukt mij niet meer om alles bij te houden, maar een griep moment (lang leve leerlingen op een school en vergaderingen met collega’s, als sardientjes in een blik) geeft weer ruimte om rond te dwalen op la interneto x

 • Reageer Lyske 23/09/2015

  Ik ben net een keer geweest bij Crossfit en wil er wel mee gaan starten. Ik ga met de auto…. Je mag mee hoor 🙂

 • Reageer Olga 23/09/2015

  Ik ben er inmiddels achter dat je met het rondrijden door Groningen (zelfs in de auto) ook wel de nodige kilo’s kwijtraakt. Man, wat een ellende. En stress. En zweetarmen. Bah.

 • Reageer barbara 23/09/2015

  ahw love you too

 • Reageer Ester 23/09/2015

  Ik krijg positieve kriebels van dit stukje 🙂 Vooral door blijven gaan met je goed voelen. Af en toe vindt ik dat niet makkelijk – ook omdat ik nog aan het zoeken ben naar wie ik ben (blabla) en wat ik wil. En dan praat ik mezelf een beetje de put in. Terwijl ik juist wil focussen op alle positieve punten: het leven is maakbaar, toch? En is het dan uiteindelijk geen keuze om positief te denken en gelukkig te zijn?

 • Reageer Marloes 23/09/2015

  Wat een fijne lijst! Vooral goed om te lezen dat je zo lekker in je vel zit :).

 • Reageer Silke 23/09/2015

  een lijst vol bulletpoints. altijd goed <3

 • Reageer Maris 23/09/2015

  Wat een fijn blogje. Vind het ook echt leuk dat je zoveel blogt de laatste tijd. Ga elke dag bewust even lezen hier. En lief dat je me noemt.

 • Laat een reactie achter