1000 vragen aan jezelf deel 9

02/10/2015 - 6 reacties
Hand opsteken als je dit ook altijd hebt

Hand opsteken als je dit ook altijd hebt

Goedemiddag luitjes, hoe gaat het met jullie? Alles flex? (ps wie kijkt er ook nog naar Expeditie Robinson? Ik natuurlijk wel want super verliefd op Oscar Aerts. Maar ik hoop dat Ryanne wint, ze is namelijk HY-LA-RISCH!).  Had ik jullie al gezegd dat ik dus eindelijk een abo heb genomen op yoga? Ik had een paar dagen geleden mijn eerste les (dynamic flow) en ik vond het echt vet leuk! Godver, na 5 minuten liep ik al te zweten, dus zwaar is het wel maar ik vind dat dus ook wel uitdagend (???). Ik ben er wel achter gekomen dat ik zo stijf ben als een plank. Naast mij zag ik een iets oudere vrouw de oefeningen hartstikke makkelijk maken terwijl ik niet eens bij mij enkels kom als ik voorover moet bukken (ehh…). Enfin, genoeg uitdaging dus. Verder heb ik vanochtend een oud vrouwtje gered (nouja, ze viel dus van haar fiets, en ze kon niet meer lopen en toen heb ik de ambulance gebeld en haar handje vastgehouden en lieve woorden gezegd en toen kwamen er meer voorbijgangers en toen heb ik ook nog eens snel haar zus opgehaald (woonde een paar straten verder). Kortom: kom maar hier met de extra goede karma punten.

Heb je losse eindjes in je leven?
Dat denk ik niet. Ik denk wel dat ik veel fases op mijn manier goed heb afgesloten.

Waarom drink je (geen) alcohol?
Omdat ik er niet tegen kan.

Van welke spullen wordt je blij?
Dat kan van alles zijn. Mooie notitieboekjes, een mooie mok, schoenen, kleren, boeken, als het er leuk uitziet en ik het goed kan gebruiken dan word ik er blij van.

Heb je al naar de wolken gekeken vandaag?
Ja! Net nog. We speelden net buiten en toen kwam er een grote groep vogels over vliegen en Joep keek er zo fascinerend naar dat ik ook opkeek.

Welk woord zeg je te vaak?
ok.

Sta je graag in spotlights?
Yep. Ik vond mijn trouwdag bijvoorbeeld fan-tas-tisch omdat alle aandacht de hele dag naar mij ging. Ja, daar vind ik dus gewoon leuk. Ik ben best wel een Kim Kardashian eigenlijk, no shame about it.

Waar moet je vaker de tijd voor nemen?
Voor mezelf.

Zijn mensen van nature goed?
Absoluut. Baby’s bijvoorbeeld zijn de schoonste wezens van de wereld. Die zijn zo mooi en zo rein nog. Tot ze zichzelf gaan herkennen in de spiegel. Dan zien ze opeens zichzelf als individu, en weten ze ook dat andere kindjes/mensen eigen zijn. En dan kan het ego opspelen (al dan niet in combinatie met invloed van de opvoeding/maatschappij/enz enz). Dus ja, ik geloof dat mensen van nature goed zijn, maar dat ze upgefuckt worden door anderen.

Verkies je weleens werk boven de liefde?
Nooit.

Waarvoor ben je je ouders dankbaar?
Oh zoveel dingen. Ik kan er zoveel stukjes over schrijven. Over de fijne basis die ze mij hebben gegeven. Al de liefde die ik nog steeds dagelijks krijg. Dat ze altijd voor mij klaarstaan.

Zeg jij altijd wat je denkt?
Nee. Ik heb ook niets met mensen die dat altijd wel doen. Die er dan ook nog eens achteraan zeggen “nouja, ik mag toch wel gewoon mijn mening verkondigen”. Nee. Bek houwe wanneer dat nodig is.

Heb je vaak de tv aan zonder dat je kijkt?
Zucht, te vaak.

Welk oud zeer heb je?
Dat ik nog steeds niet goed weet wie ik ben.

Wat koop je van je laatste tien euro?
ik denk boodschappen. Dus eten.

Fijn weekend mami’s, geniet ervan, maar niet zoveel dat je maandag nauwelijks je bed uit kunt komen. Wel goed voor jezelf blijven zorgen he! xxx mama

ps vorige delen “1000 vragen aan jezelf” lees je hier.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Maaike 02/10/2015

  Dat oude zeer… ik word volgende maand 41 en ik weet het nog niet… =(

 • Reageer Maren 02/10/2015

  Ja love de stukjes over je ouders! Vooral over je vader. Ik hoop dat dit je inspiratie is als je binnenkort niet weet waar je stukje over moet gaan

  • Reageer des 04/10/2015

   awww, thanks maren! thinking about it!

 • Reageer Mariet 02/10/2015

  Hahaha ik vind je blogjes zo leuk!!
  Ik zou Tony’s Chocolony’s kopen van mijn laatste tien euro.

 • Reageer Manja 03/10/2015

  Hoppa voor die karma punten, goed gedaan! krijg je ook gelijk karma punten voor de yoga, omdat je goed bezig bent voor jezelf 😉 Die soepelheid komt vanzelf, die vrouw doet het waarschijnlijk al een tijd en jij deed het voor het eerst, je spieren hebben geen idee wat je aan het doen was 😉

 • Reageer Blogleesvoer #20 | SYLVIA KUIJSTEN 27/10/2015

  […] Het was ook tijd voor een stukje overpeinzing en bezinning. Evelien en Saskia vulden de leuke 25 Levensvragen Tag in. Daarnaast heeft Flow een tijd terug een boek uitgebracht met 1000 vragen aan jezelf als extraatje bij het magazine. Des heeft van het beantwoorden van deze vragen een heuse rubriek gemaakt en zit inmiddels alweer bij deel 9. […]

 • Laat een reactie achter