Hoi hoi

25/10/2015 - 6 reacties

IMG_20151025_200420

hier even een kort berichtje van uw favoriete blogger. Ja, ik leef nog hoor. Bedankt dat jullie je zo zorgen om mij maakten ; jeetje mijn inbox ontplofte zowat van de ongeruste mailtjes (geen 1 mail ontvangen, bedankt he lieve lezertjes van me!).

Enfin: ik ben er nog. Door privé omstandigheden stond mijn hoofd er de afgelopen dagen niet echt naar om stukjes te schrijven. Maar de inspiratie was er wel dus vanaf volgende week weer genoeg stukjes op het blogje. Houd vooral mijn Facebook of Twitter in de gaten.

Vanaf morgen dus. Nu eerst de Linda lezen met een snurkende Joep naast mij. Fijne avond!

 

 

 

 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer yvonne 26/10/2015

  Desje, gewoon even die volgfunstie aanmaken op je site. want dan lees ik gewoon automatisch weer mee als er een nieuw berichtje verschijnt okay? Want na dat gesurf naar je site heb ik een lamme arm en ben ik zo teleurgesteld dat er geen stukje is dat ik ook niet nog eens kan gaan mailen hoor. Please? Heel graag! Dankjewel!

  • Reageer Des 27/10/2015

   ja lieverd, laat mij ff weten wat voor volg functie je nou precies bedoelt? Dan zet ik em erop voor je, speciaal voor jou.

   • Reageer yvonne 28/10/2015

    Ik bedoel dat ik op je site mijn emailadres n een vakje kan invullen en dan als jij een nieuw stukje op je site hebt geplaatst ik dan een melding in mij mailbox krijg. Dan surf ik meteen weer naar je site en kan ik gelijk je nieuwe stukje lurken en soms reageren. Snappie?

    • Reageer des 29/10/2015

     geregeld! speciaal voor jou!

 • Reageer fatima 26/10/2015

  Ik zag je gewoon op insta een paar keer opduiken en dacht dus.. ach het komt wel weer.
  Veel plezier met de Linda en wij wachten als lieve lezeressen geduldig af…

 • Reageer Latina92 27/10/2015

  Oké Des speciaal om te laten zien dat we echt wel om je geven hier weer eens een comment van mij. Ik schaam me kapot om mijn nickname maar dit is de naam waarmee ik jaren geleden regelmatig op je blogs reageerde (ik weet niet waarom ik ooit voor die naam heb gekozen) (ik weet niet of je het je nog herinnert). Toen ben weer gaan lurken, maar echt, ik kijk elke dag! Ik dacht er nog aan om een comment onder je laatste artikel te schrijven, zo van hé alles oke wanneer ben je er weer, maar ik wilde niet pusherig overkomen. Ik vind het juist wel fijn dat dit zo duidelijk jóuw plekje internet is en dat je ermee doet wat jij wil. dus daarom. xxxxxxxxxxx

 • Laat een reactie achter