Follow your bliss winactie!

13/11/2015 - 13 reacties

Follow your bliss backlight Follow your bliss blush backlight Follow your bliss red

Moet ik echt nog iets uitleggen over het sieradenmerk Follow Your Bliss? Echt nog iemand die er nog nooit van gehoord heeft? Ok, komt ie dan, in een notendopje. Follow Your Bliss is het sieradenmerk van mijn vriendinnetje Natalia. Zij studeerde communicatiewetenschappen, vond die ene topbaan als merkanalist, tot haar nicht omkwam bij een auto ongeluk. Opeens werd die goede baan helemaal niet meer zo belangrijk in haar leven, en kwam Natalia erachter waar echt haar “bliss” ligt namelijk in het maken van prachtige sieraden.

Follow your bliss yellow 3 Follow-your-bliss-necklace Follow-your-bliss-Urban-Joy-bracelets

Als ik denk aan mensen die echt hun hart volgen dan komt Natalia altijd naar boven. Ik vind het geweldig om te zien hoe ze begon met armbandjes en inmiddels een succesvolle webshop heeft.  Natalia weet hoe ze van een merk een sprookje moet maken en dat doet ze heel goed bij haar met haar eigen sieraden. Inmiddels bestaat Follow Your Bliss alweer bijna 5 jaar en bijna elk seizoen komt ze met een prachtige nieuwe collectie, altijd geïnspireerd door de vele reizen die Natalia maakt.  Is het niet naar Bali, dan is het Mauritius of de vele citytrips die ze tussendoor maakt.

Ook dit keer heeft Natalia niet stil gezeten. Haar nieuwste collectie heet “Urban Joy“. Urban Joy is geïnspireerd door citytrips naar Parijs tot aan New York.  De sieraden dit ze dit keer gemaakt heeft zijn weer echte snoepjes om te zien. Mijn favo’s? De Velvet Druzzy en de Joyful Bliss (altijd als ik sieraden bij Natalia bestel vallen mij de mooie turquoise sieraden weer op).

En jawel! Met Natalia heb ik weer eens een leuke winactie opgezet (ik word nog een heus bloggertje hoor). Je mag iets kiezen uit Follow Your Bliss (en succes ermee, ik vind alles even mooi), maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Komtie:

 1. Als je social media hebt: volg Follow Your Bliss op Instagram en like de pagina op Facebook;
 2. En like in dat geval anders ook ff mijn pagina op Facebook;
 3. en vertel mij bij welke citytrip die jij ooit gemaakt hebt echt het ultieme “follow your bliss” gevoel hebt gekregen EN welk item uit de nieuwe collectie je bij deze citytrip passen.

De winactie loopt tot en met 27 november. Er worden 2 winnaressen uitgekozen en je krijgt persoonlijk bericht.

Succes lieve menschen!!

 

 

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer yvonne 13/11/2015

  Superleuke actie. En wat een mooie sieraden zeg. Helaas kan ik niet meedoen aan deze actie omdat ik geen social media heb. Suc6 voor alle andere dames die meedoen.

  • Reageer Des 13/11/2015

   zie de edit meid!

 • Reageer Dionne 13/11/2015

  Leuk! En mooi 🙂
  Ik doe niet zo vaak mee met winacties omdat ik me dan zo’n snaaier voel, maar bij jou durf ik wel 😛

  Leukste citytrip.. Eerste wat bij me opkomt is Istanboel. Want mooi en anders en aardige mensen en lekker eten en interessante geschiedenis, etc. etc. We deden eigenlijk niks, ja toeristische highlights bezoeken, maar verder gewoon een beetje rondstruinen, eten, waterpijp, eten, beetje wandelen, nog meer eten, nog een waterpijp. Superrelaxed. En baklava. Maar in Rome heb je lekker ijs, en dat is ook wat waard. En supermooie stad ook, natuurlijk.

  Ik kan een hele berg argumenten aandragen waarom ik deze 2 bij die 2 citytrips vind passen, maar eerlijk gezegd vind ik deze gewoon het mooist, dus ja.
  http://followyourbliss.nl/winkel/B-00850-collecties-urban%20joy%20collectie-nature's-wisdom.html
  http://followyourbliss.nl/winkel/B-00813-collecties-urban%20joy%20collectie-flower-of-bliss-bracelet.html

 • Reageer Maaike 13/11/2015

  Oh Wauw wat mooi… ik eigenlijk nooit een citytrip gedaan maar echt gelukkig en dus een echt bliss gevoel had ik 3 jaar geleden op fuerteventura…

 • Reageer Christel 13/11/2015

  Oh dit is toch bijna een onmogelijke opdracht! Wat is er nou niet mooi!?
  Ik denk als citytrip eigenlijk meer aan mijn rondreis door Zuid-Oost-Azie en dan specifiek aan Bangkok. Een erg drukke stad, maar toch prachtig en inspirerend. Ik heb daar veel mooie tempels bezocht. Ik vind de velvet druzy bracelet er mooi bij passen. Dit omdat die kleur in die landen veel terug te vinden is.

 • Reageer Inoes 13/11/2015

  Oooh, ja ik doe mee! Ik kijk al tijden verlekkerd naar al die mooie sieraden!
  De citytrip van mijn leven ben ik nu aan het maken! Ik ben met mijn kersverse man op (huwelijks)reis door de westkust van de VS, van Colorado naar San Francisco.
  Ik heb een heftig jaar achter de rug en hier, in al die grote open vlaktes, voel ik me weer even vrij en onbezorgd. Reizen, even weg zijn, kijken en genieten van al die ruimte, natuurkracht en vrijheid. Rust in je hoofd maken.
  Het sieraad wat ik er het beste bij vind passen is de moonlight Joy necklace. Vooral omdat hij me doet denken aan de prachtige heldere stereenhemel die je hier ’s nachts kunt bewonderen in de nationale parken!

 • Reageer Tamarah 15/11/2015

  Wat een prachtige collectie! Ik doe graag mij. Mijn follow your bliss moment was dit jaar in Granada, tijdens onze huwelijksreis. Zo’n heerlijke stad, geweldig eten, leuk sfeertje en natuurlijk helemaal in de zevende hemel nog. Ik kocht daar een prachtig kettinkje die helaas (al) kapot is. Uit de collectie zou ik dan kiezen voor de Flower Of Bliss necklace (http://followyourbliss.nl/winkel/B-00812-collecties-urban%20joy%20collectie-flower-of-bliss-necklace.html) want die doet me denken aan de prachtige details van/bij het Alhambra in Granada <3

 • Reageer barbara 16/11/2015

  ermergerd des! je bent een echte blogger aan het worden! benader tony chocolonely’s anders eens voor een #spon actie???
  ik vind de velvet druzy heel mooi. die kleur.. wauw. alles wat zeegroen/blauw is vind ik zo mooi en rustgevend. ik draag haast nooit sieraden, maar speel al een tijdje met het idee om eens een ketting met een mooie steen eraan te vinden. deze is echt ontzettend mooi! maar alles is eigenlijk mooi, wauw zeg. ik zou willen dat ik elegant genoeg was om mijzelf met armbanden en oorbellen te behangen (maar ik houd niet van dingetjes aan mijn armen of in mijn oren 🙁 )
  de stad is hier al eerder genoemd: istanbul is m’n follow your bliss stad! het vormde de aftrap van in mijn eentje op reis gaan. ik ben er twee weken verbleven, al couchsurfend, en het was enorm leerzaam, leuk en mooi. de kleur van de ketting doet mij denken aan de kleur die de bosphorus op de ‘groetjes uit istanbul’ kaarten kreeg. alsof die stad zich in de fucking bahamas bevond.

 • Reageer Wen. 16/11/2015

  Respect voor Natalia. Ik vind het echt ZO stoer als mensen hun leven inrichten volgens hun bliss <3 en dan ook nog de wereld een stukje mooier maken. Ga zo door! 😀 en jij ook Des ^_^

  Ik deed een citytrip naar Parijs. Daarna heb ik besloten dat following my bliss niet in citytrips ligt. Helaaas, maar zo eenvoudig is het. De Eternal Bliss necklace past daar wel bij; ook fijn eenvoudig 🙂

 • Reageer Iris 17/11/2015

  Hoewel ik meteen denk aan onze mooie ‘bijzondere’ reizen naar ver weg, heb ik bij een reisje juist heel dichtbij een echt follow-your-bliss-gevoeld. Toen onze dochter anderhalve maand was, zijn we een midweekje naar een vakantiehuisje in de buurt van Utrecht geweest. Het was rustig, gezellig en knus. We vonden het heerlijk om voor het eerst echt als gezin samen te zijn. Natuurlijk namen we veel te veel luiers mee, natuurlijk ging onze dochter voor het eerst een hele avond huilen en natuurlijk konden we niet uit eten, maar het was zo lief! We volgden ons hart, om met een klein meisje samen op vakantie te gaan, echt samen. Met draagdoek – ook door ons hart ingegeven – en buiten de schoolvakanties. We voelden ons top.

  Wat een leuke actie trouwens en mooi om andere verhalen ook te lezen!

  • Reageer Iris 17/11/2015

   En daarbij past voor mij het eternal bliss necklace. Ook mooi, rustig en fijn 🙂

 • Reageer Brigitte ten Brink 24/11/2015

  Mijn ultieme city trip is Ibiza stad, ook wel Eivissa genoemd. Het fijne van het mooie eiland Ibiza is de veelzijdigheid: prachtige strandjes, mooie natuur, cultuur en vooral de relaxte sfeer. Een mooie combinatie voor een citytrip en strandvakantie ineen! Hippies, gays en party people komen samen om ongedwongen te genieten van het nachtleven van Eivissa. Het geeft een gevoel van vrijheid en nieuwe energie. De Velvet Druzy necklace past hier precies bij!

 • Reageer yvonne 27/11/2015

  Ik heb de site heel lang de site bekeken en kwam tot de conclusie dat ik niet kan kiezen wat ik het mooist vind. Omdat werkelijk alles leuk is. Er is niks bij wat ik niet mooi vind. Een stedentrip heb ik nooit gedaan, wel veel op vakantie geweest. Mijn fijnste vakantie was in Mexico. Daar heb ik zo lekker gegeten, de mensen waren vrolijk en het weer zo fijn. Het was mijn eerste vakantie met mijn toenmalige vriendje en het was zo leuk. Ik denk dat ik de urban bliss bracelet daar wel bij vind passen en alle enkelbandjes. ( sorry kan niet kiezen!! ik wil alles want het is allemaal zo mooi)

 • Laat een reactie achter