Halloween

04/11/2015 - 5 reacties

ps ps, wat hebben jullie trouwens gedaan van het weekend? Ik heb een heerlijk weekend achter de rug namelijk. Vrijdagavond gingen de boyzz uit logeren bij opa en oma, dus avonds hadden LOML en ik het rijk voor ons alleen, OW YES. Dus we hebben gezellig Homeland gekeken (hallo hallo, nieuwste seizoen elke vrijdagavond op NPO 3 en weer ouderwets spannend aka Carrie weer helemaal losgeslagen als een idioot) EN seizoen 2 van The Bridge staat op Netflix (aanrader). Verder heb ik HET KAASPLANKJE ontdekt, jawel. Ik als kaaslover4life heb dat nog nooit gehad, dus ik begon met een “basis” kaasplankje van de Appie Heyn, en ow men zo lekker! En nu heb ik allemaal tips gekregen van mede kaaslovers, dus jullie raden wel wat mijn nieuwste ding is.

Zaterdagochtend vertrok ik met de trein naar Rotterdam waar ik weer eens een dagje zou zijn bij mijn allerbeste vriendinnetje R. Was weer super gezellig (tip: Tealab als je in Rotterdam bent, heerlijke thee’s en ow men de Red Velvet cake is een aanrader). Avonds ging iedereen op stap naar een Halloween feest, behalve ik. Ik had namelijk zondag een date in Delft met mijn liefdes van de clubcake en daar moest ik natuurlijk wel een beetje fris en fruitig voor zijn.

Kortom: dit weekend had ik heerlijk food EN q-time met mijn beste vriendinnen, beter kan niet dus. Maar ik wil het dus nog wel even over Halloween hebben met jullie als dat kan.

Ik weet namelijk niet hoe het bij jullie zat, maar ik vond dit jaar halloween veel meer aanwezig dan de vorige jaren. En ik vind dat dus geweldig nieuws. Cause I love me some Halloween. Elk jaar zit ik weer op internet te struinen om te zien hoe de celebrities verkleed gaan ( HEIDI KLUM HALLOWEEN QUEEN 4 LIFE ) en elke keer baal ik weer een beetje dat het niet in Nederland is.

reg_1024.heidi.ls.101612_copy

 

Tot dit jaar dus. En hopelijk blijft het zo. Halloween in Nederland, yes please. Hopen jullie met mij mee? Want ik zit nu al inspiratie te zoeken hoe ik volgend jaar verkleed ga (Catwoman, Avatar of Adrianna uit the Sopranos). En voor Ed en Joep weet ik het nu al (het is nog een verassing). Kortom, Heidi, je hebt er een geduchte concurrente bij.

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Wendy 04/11/2015

  Ik hoor steeds meer mensen praten over Halloween, maar hier in het dorp leeft het helemaal niet. Misschien omdat het een best wel gereformeerd dorp is? Ik ben benieuwd hoe je er volgend jaar zal uit zien met Halloween. 😉

 • Reageer Ilse 04/11/2015

  Grappig dat je het zegt… Ik heb toevallig de laatste twee jaar NIETS aan Halloween gedaan en dit jaar heb ik drie dagen zitten naaien aan een Silent Hill zuster kostuum én hadden we voor het eerst Trick or Treaters aan de deur. Wat mij betreft mag het blijven!

 • Reageer Tamarah 04/11/2015

  Ik heb eigenlijk heel weinig met halloween, maar ik vind het altijd wel leuk om te zien hoe celebs verkleed gaan.

 • Reageer Dionne 05/11/2015

  Halloween is toch al jaren in NL ook? Niet zozeer trick of treaten dan, maar zelfs honderd jaar geleden in m’n studententijd waren er al zat Halloweenfeestjes. Maar ik vind het ook leuk, hoop dat het langs de deuren gaan ook ingeburgerd raakt hier.

 • Reageer Manja 07/11/2015

  Zo na 2,5wk vakantie heb ik net je blogjes weer bijgelegen, heerlijk!

 • Laat een reactie achter