Verlanglijst

25/11/2015 - 5 reacties

Vreemd. Om maar niet te zeggen: apart.
Ik ben over 14 dagen jarig EN het is bijna Sinterklaas maar niemand heeft mij nog gevraagd wat er op mijn verlanglijstje staat. Of wat ik op mijn verjaardag wil. Mensen gaan er tegenwoordig maar vanuit dat als je boven een bepaalde leeftijd bent niet zo nodig meer kadootjes hoeft te hebben. Nou ik weet niet wie die regel heeft bedacht, maar diegene komt mijn huis niet in, dat zeg ik je wel.
En ik roep het maar al te graag; ik ben echt, in tegenstelling tot sommige mensen, super makkelijk. Je hoeft je bij mij echt niet af te vragen “wat zou Des nou willen op haar verjaardag, zou ze een boek willen, een horloge, of toch misschien een parfummetje?” Het antwoord is: ja, ja, JA! Ik wil alles!  Ik snap daarom maar niet waarom LOML elk jaar zucht en steun als ik 1 maand van te voren al roep dat ik bijna jarig ben. Maar vorig jaar kreeg ik een Macbook Air van hem, dus hij kan het wel (en bovendien is de lat nu hoog gelegd, dus LOML: veel succes)

Ik zal het jullie en Sinterklaas (Ed roept er dan altijd achterna: is nep! Sint is nep!) even super makkelijk maken:

 • deze Rolex. Nee Sint (en LOML): ik maak geen grapje. Sinds ik de Rolex bij Eva Jinek heb gezien ben ik zwaar fan. En ik ben niet eens een horloge liefhebber, tenminste eerst niet, maar nu kwijl ik weg bij de mooiste horloges. Maar wel van Rolex dus. Deze is ongeveer 8500 euro, en ik vind dat best meevallen want ik dacht dat Rolex begon bij 15000 ? Dus als je zeg maar dacht dat een trui 150 euro kost en uiteindelijk maar 85 euro kost, nou dat valt toch best mee? Dat bedoel ik.
 • Rolex-Datejust-Everose-gold-special-edition-957x1024
 • body butters. Geen body lotion. Body lotion is te “dun” voor mijn prinsessenhuidje met dit weer. Ik wil dikke vette romige butters. Hint: de dead sea minerals body butter van de Hema is mijn all time favorietje. En alles van de body shop natuurlijk.
 • een nieuwe winterjas. Ik zoek een donkerbruine, zonder kapoesjon en zonder bont. En hij moet iets over mijn kont komen en getailleerd zijn.
 • de poncho: in de kleuren mosgroen of donkergrijs.
 • zwarte knielaarzen: geen hoge hak, die perfect aansluiten, een beetje “afzakkerig” zijn, en wat prima onder een net jurkje kan of voor een meer sportieve look (ugh, heb ik dit nou echt opgeschreven?).
 • geurkaarzen: van Yankee Candle, Rituals of Diptique.
 • geurstokjes (?) van de Rituals voor op de wc.
 • een mooi vloerkleed met heel veel verschillende kleurtjes.
 • cca02a69c90efc12aab540ec1dbeb8fa
 • een plant die weinig verzorging nodig heeft.
 • kleren, want ik ben nou eenmaal een vrouw.

Verder zeg ik nooit nee tegen: alles van Blond Amsterdam/ chocola / thee/ een dinner bij een sterrenrestaurant (ja kom nou zeg) / mosterdzaad (van die zwarte dus, ja sorry ik ben echt forever naar op zoek en het schijnt HET ingrediënt te zijn voor een lekkere curry) / “iets” van Dille Kamille.

 

 

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer barbara 25/11/2015

  ok stuur je adres ff door dan (serieus)

 • Reageer Manja 25/11/2015

  ik zat er al op te wachten

 • Reageer Maaike 25/11/2015

  Heb je wel eens de geurkaarsen van Bridgewater geroken?? Zoooooo lekker…

 • Reageer Des 26/11/2015

  boeh

 • Reageer Happy birthday to me! | Team Confetti 10/12/2015

  […] ik verder ga, wil ik jullie eerst doorverwijzen naar het geweldige verlanglijstje van Des (die wel gewoon op tijd was). Die van haar is veel leuker (want Des is nou eenmaal amazing) maar ik […]

 • Laat een reactie achter