Zaterdag

28/11/2015 - 2 reacties

5b16d9c0cd66908ed8ec57369d38db05

Vanochtend begon goed hoor:

<3: uitgeslapen tot 8 uur
<3: 5 km kunnen hardlopen
<3: yogalesje gedaan
<3: restjes pompoensoep opgegeten (zo’n hele pan soep is lekker, maar wel veel. Dus dan ben ik extra blij als alles toch op gaat)
<3: mijn nieuwe haar (waar punten bijknippen goed voor is)

En hoe gaat het met jullie lieverds? Goed kunnen uitslapen? Fijne ochtendsex gehad? Krantje gelezen? Koffie gedronken? Lekker muziek geluisterd? (Tip) Enfin: ik gun jullie alle happiness van de wereld. Het zonnetje schijnt dus enjoy your day.

Word je snel verliefd?
Vroeger wel. Tenminste: ik dacht dat ik snel verliefd werd, nu weet ik dat het meer een crush is. Ik kan nog steeds snel een “crush” op iemand krijgen, gewoon dat je even vaak aan iemand moet denken omdat diegene je interesseert (man of vrouw).

Waar denk je aan voordat je in slaap valt?
Hele rare aparte dingen. Op het moment dat ik dat denk en dat besef weet ik dat ik bijna in slaap kan vallen. Bizar, wie heeft dit ook?

Wat is je favoriete dag van de week?
Vrijdag, natuurlijk.

Met welke beroemdheid zou je een dag willen doorbrengen?
Beyonce, natuurlijk. Maar ook wel president Obama, volgens mij heeft die man dagelijks last van stress, hoe gaat hij hier in hemelsnaam mee om? (En dan toch swag hebben!).

Ben je weleens verliefd geweest op een (onbereikbare) beroemdheid?
fieuwww, even denken…volgens mij…ik durf het bijna niet te zeggen…Peter Andre?? Do not hate plz.

Wat is je droomberoep?
Ehmmm, “iets” met schrijven denk ik. Werken bij een leuk tijdschrijft/website, zoiets. Iets creatiefs, waar ik mijn ei in kwijt kan, maar ook iets met veel vrijheid.

Vraag je makkelijk om hulp?
Nee, ik haat om hulp moeten vragen. Ik heb dit echt moeten leren, zeker tijdens de laatste loodjes van mijn zwangerschap van Joep en in het begin toen Joep net was geboren.

Wat kun je maar niet weggooien?
Sommige kledingstukken natuurlijk. Die allang niet meer passen en waarvan ik ook alle hoop heb verloren dat ik er ooit in ga passen, maar ze toch mooi zijn of dat ik ze heb gekregen van LOML.

Welke site bezoek je dagelijks?
Mijn eigen blog.

Zijn de beste dingen in het leven gratis?
Ugh. Ik haat zulke cliche’s. Net als “geld maakt niet gelukkig” (wel!!). Maar, goed deze is wel waar, want de beste dingen zijn mooie momenten die je zelf creëert en die inderdaad geen geld hoeven te kosten.

Heb je weleens iets gestolen?
Nee (ja)

Welk gerecht schotel je gasten vaak voor?
Een quiche of iets met pasta.

In welke winkel wil je wel een minuut gratis winkelen?
Een biologische winkel, zoals Ekoplaza bijvoorbeeld.

Lees hier de vorige delen.

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Wen. 28/11/2015

  Aaaaaah jaaa! Ik moest laatst aan Peter Andre denken! En ik dacht: Even opzoeken hoe die er nu uitziet! Dank voor de herinnering. En dan gewoon ook met Peter Andre weer linken naar Adele LOL

  Wat een lekker dagje! Ik heb penselen gekocht om weer eens te gaan waterverven 😮 whieeeeee

 • Reageer Sabrina 29/11/2015

  He, met dat slapen heb ik ook!
  Zit ik ´s avonds in bed alles te overdenken en ineens besef ik dat ik aan het denken ben aan eekhoorntjes die vleeskroketten aan het eten zijn. Momentje tussen waak en slaap :´)

 • Laat een reactie achter