1000 vragen aan jezelf deel 10

23/12/2015 - 2 reacties

20151223_081709

Soms heb ik hele goede ideeen, het moet gezegd worden. Ik volg op Instagram namelijk wat illustrators en sommige maken ook tekeningen in opdracht. En toen dacht ik: waarom niet verschillende tekeningen van ons gezin in een lijstje aan de muur? Super hip, super leuk, dacht ik zo. Dus vroeg ik eerst Anna Wijnands die bovenstaand pareltje van ons maken. Mooi, zei LOML, maar niet helemaal op waarheid berust. Spreek voor jezelf, zei ik toen, ik ben in het echt ook zo slank.

Enfin, zullen we nog een 1000 vragen aan jezelf erdoor heen gooien?

Welke landen wil je nog bezoeken?
Japan, op nummer 1. Maladiven, natuurlijk. Australie, al moet je daar minstens 4 weken voor uit pakken en dat gaat voorlopig nog niet lukken.

Welke superkracht zou je willen hebben?
Onzichtbaar zijn, uiteraard. Hoe vaak ik daar over heb gefantaseerd is niet te tellen. Net zo veel als de momenten waarvan ik dacht: was ik nu maar onzichtbaar. Wat ik zou doen? LOML volgen natuurlijk gnagna.

Wanneer kon je wel door de grond zakken?
Dat gebeurt gelukkig niet zo vaak meer als vroeger (al doende leert men), maar een paar weken terug was er een incident in een snoepwinkel met mijn kinderen (waar ik nog wel een stukje over zal schrijven) waar ik zou willen dat ik onzichtbaar was.

Van welk liedje word je altijd vrolijk?
Kerstliedjes. Zomerliedjes. Alle liedjes uit de film van Amelie.

Hoe flexibel ben je?
Lichamelijk? Heel erg 😉 ;).
Qua doen en laten? Ik wil denken dat ik heel flexibel ben, maar dat valt soms wel eens tegen. Ik vind het best moeilijk om op het laatste moment te moeten schakelen.

Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent?
Ik heb laatst een broodje met philadelhia creamcheese met jam ontdekt, maar is dat echt vreemd? Hagelslag met pindakaas, is dat vreemd? Of een broodje gesmolten kaas met jam? Volgens mij valt het allemaal wel mee.

Wat doe je als je in de rij moet wachten?
Uiteraard: op mijn telefoon kijken.

Ben je leuker in de spiegel of op foto’s?
In de spiegel! Altijd! Soms zie ik spontaan gemaakte foto’s van mezelf en die zijn niet om aan te zien. Altijd met mond open, of een zuur mondje, of druk in gesprek inclusief handgebaren.

Kies je voor minder eten of meer sporten?
Meer sporten, want dat heeft altijd voordelen denk ik. Bovendien kan ik makkelijker sporten dan dat ik moet minderen met eten.

Voer je vaak gesprekken in je hoofd?
Is de paus katholiek? Ik doe niets anders! Het is bij mij zo erg dat als ik in het echt met iemand praat ik er overtuigd ben dat ik diegene al gesproken heb over wat ik heb meegemaakt, maar dat was dus puur in mijn hoofd.

Waar zou je beroemd mee willen zijn?
Schrijven. Maar dat ben ik al.

Hoe voelt het om afgewezen te worden?
Ik ben nog steeds aan het solliciteren en krijg dagelijks een afwijzing in mijn mailbox. Dat vond ik het begin (een paar jaar geleden) heel erg, nu doet het mij niets meer.

Wie wil je beter leren kennen?
Jullie! Mijn lezers! Ik ben zo benieuwd wie jullie allemaal zijn, wat jullie doen in het dagelijks leven en wat jullie interesses zijn? Verder ben ik super benieuwd naar Linda de Mol (hoe doet ze het allemaal?), Oprah (wat doet ze tegenwoordig?) en Anna Nooshin (why so perfect?).

Ruik je altijd lekker?
Ja. Of ik moet net gekookt hebt, dan ruik ik naar eten. Maar zelfs in de ochtend ruik ik heerlijk, vraag maar aan LOML.

Lees hier alle vorige delen.

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Marieke 30/12/2015

    Ik vind die tekening echt cool!!! En jou ook. 🙂 Blijft een leuke rubriek, deze vragen!!

  • Reageer Femke 02/01/2016

    Die tekening is zo gaaf! En ik ben ontzettend benieuwd naar het snoepwinkelverhaal hahahaha

  • Laat een reactie achter