Lekker materialistisch stukje

15/12/2015 - 6 reacties

Want ook die moeten geschreven worden, zo af en toe. De dingen die ik kocht of kreeg de laatste weken:

20151215_184547
Ik kocht weer eens een notitieboekje, maar dit keer eentje waar je in kan tekenen. Ik las namelijk in de laatste Flow van dit jaar over 1 tekening per dag. Nou kan ik absoluut niet tekenen. Ik denk dat Ed nog mooiere krabbels maakt dan ik. Tenminste: dat roep ik dus elke keer, terwijl ik het eigenlijk nooit eens doe, probeer of oefen. Daarom ga ik elke dag proberen te tekenen. Met mijn eigen regeltjes: gewoon iets simpels, iets makkelijks, en het hoeft echt niet meteen een Van Gogh-je te zijn.  We gaan het zien.

20151215_184823

Och ja, ik met mijn laarzen ook elk jaar. Ook dit jaar ging ik weer op zoek naar DE perfecte laarzen. En ik vond ze. Aan de voeten bij mijn beste vriendin R. “Die laarzen zoek ik al EEUWEN, waarom heb je me niets verteld?!”, zei ik haar afgelopen zaterdag. “Oja, vergeten”, zei ze. Tot zover onze diepe vriendschap. Als wraak heb ik ze gewoon ook gekocht. (Het zijn dus overknee boots zwart, met sleehak). En dit rode jurkje kocht ik trouwens ook, bij de Vanilla.

20151215_184902

Deze poncho-sjaal-achtig iets kreeg ik van mijn zusje. Zie ik er niet beeldig sjieke-poes achtig uit??

20151215_185044

Ik kreeg een boekenbon voor mijn verjaardag en daar kocht ik dit boek van. Ik ben GEK op de “Millennium” serie, ik zat echt helemaal in het verhaal  van Mikael en Lisbeth. Nu is deel 4 uit, maar dus niet geschreven door  Stieg Larsson. Ik hoop dat ie net zo goed is, en gelukkig lezen de eerste bladzijden al heerlijk weg.

20151215_185001

3X raden wat mijn lievelingskleur is deze winter (ps sorry voor truitje nummer 1, die kwam net uit de was, ik moet em nog strijken). Ik zocht nog wat goede truien, en ik kocht er maar meteen 4.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Charissa 15/12/2015

  Wil je het geheim van die prachtige laarzen delen? Want nu wil ik ze ook natuurlijk!

  • Reageer des 16/12/2015

   musthaves.nl !

 • Reageer Madelon 15/12/2015

  Laarzen close-up!

 • Reageer Dina 16/12/2015

  Ooooh yay, zo fijn als je ein-de-lijk de laarzen vindt waarnaar je al zo lang op zoek bent. Ik zocht dus ook al twee jaar lang overknee boots die goed om mijn benen passen en niet te slettebakkerig staan en ineens heeft mijn moeder ze gewoon aan. ZONDER WAT TEGEN MIJ TE ZEGGEN. HALLOOOOO.

 • Reageer Chantal 17/12/2015

  Ik wacht ook nog steeds op tips over mooie laarzen. En nu heeft ze ze al? Hahahaha leuk hoor R. !

 • Reageer Marieke 30/12/2015

  Ohh ik wil dat boek ook lezen! Wist niet dat ie er al was. Thanxxx voor de tip! Oh en je laarzen staan je fabulous.

 • Laat een reactie achter