Sexy

21/12/2015 - 8 reacties

Neryl+Walker+burlesque+pinup+paper+painting+boombox

Van de week was ik om 1 of andere reden de Victoria’s Secret Show aan het kijken. Of nouja: ik keek Pretty Woman, ik was nog niet moe, Pretty Woman was afgelopen en opeens was daar de Victoria’s Secret Show. Niet met Doutzen dit keer. Wel met Kendall Jenner. Vader/moeder Caitlin zat trots in het publiek.

In ieder geval: ik keek mijn ogen uit, keek nog even naar mijn eigen buikje, zuchtte nog eens diep en opeens liep daar Alessandra Ambrosio. Ik vind haar niet eens heel erg mooi (maar natuurlijk overduidelijk prachtig), persoonlijk ben ik meer fan van Adriana Lima. Alessandra deed op het einde van de catwalk niet eens een kusje, wat alle andere modellen wel deden, maar gaf een knipoog.

Ik, 100% hetero, kreeg dus best wel kippenvel. Super sexy vond ik dat, en het was niet eens door de vleugels en de niemendalletjes die ze aan had. Het was gewoon die ene knipoog.

Er zijn zoveel dingen sexy. Arie Boomsma, hoge hakken, mannen in pak enz. Maar sexy zijn zit het voor mij vaak in kleine dingen. Kleinen dingen die dan opeens heel groot worden.

Zo vind ik de portugese taal, of eigelijk de braziliaans porugees to die for. Ongelofelijk sexy. Het krult een beetje, het siert, het is prachtig. Ik vind mannen die mooi zijn zonder dat ze iets voor hoeven te doen of het niet door hebben ook sexy. Het fascineert me. Natuurlijk, David Beckham, Oscar Aerts zijn sexy as hell, maar net die ene man die niemand opvalt, die niets hoeft te doen, die gewoon nonchalant doet, ja dat vind ik dus sexy.

Ik vind veel vrouwen ook sexy. Dat mag, daar ben ik vrouw voor. Zijn er vrouwen onder ons die vrouwen niet sexy vinden? Dat verbaast me namelijk. Ruby Rose bijvoorbeeld, wat een blik. Zelfverzekerde vrouwen vind ik ook sexy, en zelfverzekerdheid is natuurlijk heel wat anders dan arrogantie. Zo ken ik een bepaald meisje die “niet echt mooi is”, als in “standaard mooi”, maar de manier hoe ze praat, zit of staat maakt dat ze mij elke keer weer opvalt als ik haar zie. Ik zat er even over na te denken wat het nou precies is, maar ik weet het nu: het interesseert haar allemaal niet zoveel. Mooi vind ik dat. Eten, ja dat kan natuurlijk ook sexy zijn. Subtiele smaken, daar kan ik dus oprecht van genieten.

Wat vinden jullie eigenlijk precies sexy?

 

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Dionne 21/12/2015

  Charlize Theron in die reclame van Dior.
  Ik heb dat luchtje nu dus gekocht, alleen om die reclame. Hij ruikt niet eens zo lekker.

  • Reageer Dionne 21/12/2015

   Oh trouwens wel die oude reclame, waarin ze al d’r sieraden op de grond mietert en in d’r nakie naar een raam wandelt. Dat is de beste.

 • Reageer Puck 21/12/2015

  Ja, Ruby Rose is echt prachtig. Ik houd wel van dat stoere. Angelina Jolie vind ik bijvoorbeeld ook erg mooi (maar tegenwoordig wel te dun). Van de VS angels vond ik Doutzen en Candice altijd de mooiste, Candice straalt een bepaald optimisme uit, die lacht altijd en is zo drop dead gorgeous. Ook al ben ik geen man, zij mag best bij mij een beschuitje komen eten…

 • Reageer Anne 21/12/2015

  Ik vind mijn man dus supersexy (go figure!). Intelligentie vind ik sexy, en mijn man is toevallig superslim, maar pocht er absoluut niet mee (loopt er dus niet mee te koop en gedraagt zich ook niet alsof hij beter is dan anderen omdat hij over bepaalde dingen meer weet dan zij). En nu hij vader is en dat zorgzame extra naar voren komt kan hij helemaal niet meer stuk! Zorgzame vaders vind ik ook supersexy!
  Mijn girl crush op het moment is Chrissy Teigen, fantastisch mooi en lijkt zich zo lekker weinig aan te trekken van wat anderen denken. Als ik zie wat ze naar binnen schuift (volgens de instagram foto’s dan), word ik zo jaloers!

 • Reageer Marjolijn 21/12/2015

  Ja. Sexyness vind ik moeilijk te omschrijven, ik moet het zien en denken; yep. Samira Wiley vind ik superrrrsexy en vroeger had ik een girlcrush op Lauryn Hill. Qua mannen m’n eigen kerel 😍 en Chris Martin (live in concert) al val ik meestal niet echt op blank.

  Nu ik er over nadenk vind ik vrouwen over het algemeen fascinerender dan mannen. Maar ik hoef er geen sex mee. Gek eigenlijk.

  • Reageer Des 23/12/2015

   ik heb dat ook!

 • Reageer Kleine Atlas 22/12/2015

  @Marjolijn! Precies wat ik denk! Ik ben hier al een paar dagen over aan het lopen denken: hoe dat toch komt. Ik vraag me af of het in me zit of iets cultureel is.

 • Reageer Kleine Atlas 22/12/2015

  Ahum, ik bedoelde dus dat stuk over dat vrouwen over het algemeen snel sexy zijn, maar dat je er niets mee hoeft.

 • Laat een reactie achter