1000 vragen aan jezelf deel 12

12/01/2016 - 8 reacties

Ik ben alweer bij vraag 169 van de 1000 vragen, dus we komen er nog wel mensen! Ps, ik had gisteren weer zo’n shopbui en ik heb oa deze jas gescoord, HOE VET IS IE???!

camel-coat-pf_1

En ik wil nog sneakers kopen, ik heb dus gemerkt dat ik toch meer een sneakermeisje ben?? Mag ik mezelf nog wel een meisje noemen trouwens, laten we het maar op sneakervrouw houden. Sneakers kunnen overal onder en lopen lekker dus dubbel punten. Enfin:

Oefen je voor een telefoongesprek?
ik bel nauwelijks, maar als ik een “zakelijk” aka “solliciteer” telefoontje moet plegen wil ik wel eens eerst dingen opschrijven.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild bij anderen?
dat doe ik niet snel. Voor het laatst bij de crematie van mijn liefste oom.

Met wie breng je het liefst een vrije dag door?
een vrije dag bij mij is een dag zonder de kids, dus het liefst met vriendinnen.

Wat was het beste advies dat iemand je ooit gaf?
Fieuwww, even goed nadenken. Ik krijg best wel veel advies om me heen, maar ik heb dan ook hele wijze vriendinnen *kuch*. (ps, dit vind ik dus leuk aan die 1000 vragen aan jezelf, het geeft je echt stof tot nadenken). Mijn beste vriendin R. gaf mij eens als advies een quote “Je wordt niet geboren om je leven voor te bereiden, maar om te leven”. En ik weet nog dat mijn andere vriendin Aish eens zei “vergeet het slechte van mensen maar neem alleen het beste van ze mee in je herinneringen“.

Waar denk je aan bij de zomer?
’s ochtends wakker worden door vogeltjes, dat is een herinnering die ik al heb sinds ik klein ben. De zon natuurlijk. Gras. Picknicken. Dagjes uit.

Hoe ruikt je favoriete parfum?
Een beetje zwaar, een beetje kruidig. Fragile van Jean Paul Gartier is mijn lievelings, maar die wordt helaas niet meer gemaakt.

Welke kritiek raakte je het meest?
kritiek…dat is iets anders dan feedback toch? Ik krijg niet veel kritiek, maar ik trek mij veel dingen wel persoonlijk aan. Als ik hoor wat ik beter kan doen met mijn kinderen dan hoor ik eigenlijk kritiek in de vorm van: je bent een slechte moeder. Maar dat is eigenlijk ook niet eerlijk van mij; workin on it. In ieder geval: sinds ik moeder ben trek ik mij veel dingen wel heel snel aan dus daar kun je mij het meest mee raken.

Wat vind je van je uiterlijk?
nou ik vind het een dikke prima. Er zijn dagen dat ik denk “wat sneu dat mensen mij moeten aankijken”, maar er zijn heel veel dagen dat ik tevreden ben.  Ik zou niets aan mijn gezicht willen veranderen. Nou, betere wenkbrauwen misschien.

Ben je aardig voor jezelf?
het kan beter. Ik had eens een gesprek met Fleur en die vroeg mij of ik mezelf wel eens een kadootje geef. Zomaar. Dat doe ik dus nooit. Er moet altijd iets tegenover staan. Dus ik mag best shoppen, maar dan wel eerst dat verdienen. Ik mag best wel even me-time hebben; maar wel pas als ik helemaal moe ben van de zorg van de kinderen.

Zou je plastische chirurgie overwegen?
nee, dat vind ik zo zonde. Echt botox en alles: ik snap niet waarom mensen dat doen. JE ZIET HET MENSEN, JE ZIET HET ALTIJD!

Welke film heb je minstens 5x gezien?
Monsters inc. En my favourite: Amelie.

Vul je graag testjes in?
Nee, nooit. Super flauwekul, die dingen.

Zou je terug naar vroeger willen?
Nee. Ik zou niets anders doen in mijn leven en ik vind het nu helemaal goed zoals het gaat.

Hoe egocentrisch ben je?
totaal niet. Ik kan me juist weer teveel in anderen inleven en voor ze denken en het voor ze willen oplossen enz. Heel erg vermoeiend.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Jazzy 12/01/2016

  “wat sneu dat mensen mij moeten aankijken” :’) :’)

  Over kruidige, zware parfum: ken je Addict van Dior al?

 • Reageer Olga | teamconfetti 12/01/2016

  Ik vraag me af of mezelf ooit ‘vrouw’ ga noemen. Misschien komt dat omdat ik nog steeds met een knuffel slaap, het liefst bij alles patat eet, geen echt hoge hakken bezit (sneakermeisje en lage laarsjesmeisje ben ik) en ik 1.60 ben (ik wacht nog altijd op een groeispurt)…

 • Reageer Nicole 12/01/2016

  Wederom ben je m’n heldin. Ik wil een potloodvenster jas. Ik kan niet eentje vinden die lang genoeg is.

  DEZE IS PERFECT! <3

 • Reageer DiDi 12/01/2016

  oh die jas heb ik ook gezien online! zo benieuwd of hij in het echt ook zo mooi is

  • Reageer Des 12/01/2016

   laat het je weten!

   • Reageer DiDi 12/01/2016

    leuk ben benieuwd!

 • Reageer Iris 12/01/2016

  Als jij zo over zomer schrijft, dan wil ik wel even vooruit in de tijd een maand of drie vier!

 • Reageer Manja 12/01/2016

  je ziet het idd ALTIJD! Ik werk in Bunnik, daar wonen best veel ouderen die best veel geld hebben. Het is me op al mn andere werkplekken nooit opgevallen, maar in Bunnik (ik moet oppassen want Bunnik is klein), maar dan zie ik de oudere dames die langskomen en dan denk ik, waarom. Rimpels maken je, rimpels horen bij de leeftijd, zo’n strak getrokken gezicht met opgespoten lippen, het ziet er echt niet uit!

 • Laat een reactie achter