1000 vragen aan jezelf deel 13

19/01/2016 - 4 reacties

IMG_20160118_151912

Dag lieve luitjes, hebben jullie blue monday een beetje overleefd? Ik zit weer met mijn bestie in de coffee company aan de schrijf. en de tosti’s (ps wat vinden jullie van mijn Forever Hungry trui, past ie bij mij of niet)(ja).

In ieder geval: ik had gisteravond zo’n leuke voorlichting over dragen gegeven, echt jammer dat jullie mij niet in actie konden zien. Verder heb ik mijn potloodventer jas weer terug moeten brengen want hij was toch niet zo leuk. En eigenlijk heb ik toch al genoeg jassen, dus ik ben weer Zeer Verstandig bezig. Dat ik op nu op zoek ben naar deze sneakers (het zijn Adidas Orginal zx flux black, het lijkt nu net alsof ik een hip sneakermeisje ben he) laten we maar even achterwege.

Verder wil ik jullie echt aanraden, nee eigenlijk DWINGEN, om de podcast van Self Help Hipster te beluisteren. Ik ben er net achter gekomen (WAAR WAS IK AL DIE TIJD?) maar het is, net als Lianne, hylarisch, grappig en gewoon heel leuk. Ze maakt het samen met Andrew die ik ook GEWELDIG grappig vind, en de connectie tussen die twee is gewoon. nou ja. Jullie merken wel: ik ben fan, dus jullie moeten ook maar even luisteren.

Enfin: terug naar waar het hier echt om gaat:

Op welke manier kom je het liefst tot rust?
Hardlopen. Of mediteren.

Voel je je weleens buitengesloten?
Mwahh, dat valt mee. Vroeger wel heel vaak, maar de laatste tijd niet. De laatste keer was dat toen ik een etentje had met ex klasgenoten die allemaal aan het werk waren en verder gestudeerd hadden en ik de enige was die al kinderen had en geen werk had. Toen kon ik even niet echt mee praten.

Waar pieker je vaak over?
Over de kinderen natuurlijk. Dat er iets met ze kan gebeuren, ugh die gedachte alleen al maakt me ziek. Ik kan ook wel piekeren over problemen van anderen, of over ontzettend stomme dingen die nu in Nederland gebeuren.

Hoe zie je de toekomst?
rooskleurig, zoals men dat dan zegt. Ik wil niet heel erg vooruit denken, maar als het gaat zoals het nu gaat dan ben ik al een tevreden vrouwtje (ohnee, sneakermeisje).

Waar viel je op bij je partner?
zijn krullen. En zijn parkeerkwaliteiten.

Op welk familielid lijk je het meest?
op mijn vader, meer dan ik wil toegeven.

Hoe breng je het liefst de avond door?
of op de bank en een dekentje en een goede film, of met vriendinnen aan een grote eettafel met lekker veel vreten erop.

Hoe onafhankelijk sta je in het leven?
hmm, tja moeilijk. ik wil soms heel onafhankelijk zijn, maar ik heb wel behoefte aan affectie of bevestiging. Dat is denk ik normaal, maaer ergens vind ik ook dat ik die van niemand nodig moet hebben .

Neem je vaak het iniatief?
ja. helaas wel. dan krijg ik later wel spijt van (“ik organiseer dat etentje wel, ja tuurlijk, ik kook ook wel even een 6 gangen dinner!”)  en vervolgens gaat dat dan gepaard met “gdverdd, waarom moest ik dit weer op me nemen”, maar uiteindelijk doe ik het weer. Natuurlijk.

Aan welk huisdier heb je goede herinneringen?
totoro en badu. Ik mis ze ontzettend. Echt zo zo erg. Ik blijf me voorhouden dat het een goede reden is dat ik ze heb “weggedaan” (verdorie wat klinkt dat stom), maar man man, het doet me al pijn als ik dit zo opschrijf.

Staat er genoeg op je spaarrekening?
nooit genoeg natuuurlijk. maar ik heb in mijn hoofd wel een bepaald bedrag waar ik nooit onder wil gaan.

Blijf je altijd wonen waar je nu woont?
dat hoop ik niet. Ik wil een TUIN!!

Ben je gevoelig voor kritiek?
ontzettend gevoelig. dat trek ik me allemaal persoonlijk aan, maar goed kritiek is toch ook persoonlijk aanvallend bedoeld, denk ik dan.

Ben je bang voor iemand die je kent?
Joep zat vanochtend met een drumstok om zich heen te zwaaien. Dus ja.

lees hier de vorige delen

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Dina 19/01/2016

  Oooh dat van de spaarrekening heb ik ook, ik heb ook altijd een bedrag waar ik nooit onder wil gaan. € 0,00. Minder wil ik echt niet.
  Snap trouwens heel goed dat je je poekies mist. 🙁

 • Reageer Maaike 19/01/2016

  omg…. dat initiatief… so me…. is wel een dingetje aan het worden want ik ben zo klaar met de mensen in mijn leven die totaal geen initiatief richting mij tonen…

 • Reageer Torbad 19/01/2016

  Ehh kaki waar zijn we nou

 • Reageer DiDi 20/01/2016

  ah jammer van de jas! verder weer een heel leuk stukje om te lezen! x

 • Laat een reactie achter