1000 vragen aan jezelf deel 14

26/01/2016 - 8 reacties

Eerst even mijn lievelingsliedje van het moment voor jullie:

Geen dank. Laten jullie ook even weten wat jullie lievelingsliedje op dit moment is? Vind ik wel leuk om te horen (en ik ben altijd op zoek naar nieuwe leuke liedjes).

Neem je vaak tijd voor jezelf:
niet vaak genoeg. Workin on it. Ik voel me vaak schuldig als ik dat doe.

Waar had je het laatst de slappe lach om?
Om whatsapp-gesprekjes met mijn vriendinnen.

Geloof je alles wat je denkt?
Oehhh goeie vraag. Nee, dat doe ik niet. Maar dat kost soms wel moeite.

Welk feest was legendarisch?
ik denk het verjaardagsfeestje van mijn vader, toen hij 50 werd. Wij hebben toen als verassing zijn vader (mijn opa dus) naar Nederland gehaald. Die kwam verkleed als de kerstman binnen en mijn vader moest een gedicht oplezen en raden wie het was.

Hoe goed ken je je buren?
niet goed genoeg, wat ik wel jammer vind want ik heb wel lieve buren. Ik zou wel vaker een praatje met ze maken maar ik durf dat niet zo goed, stom he.

Heb je vaak geluk?
ja. Ik moest hier over nadenken. Want ik wou eerst zeggen: nee. Niet dat ik vaak pech heb, maar het is ook niet zo dat ik dagelijks geluk heb. Tenminste; dat dacht ik. Alleen nu ik er zo wat meer over nadenk realiseer ik me dat ik geluk heb dat mijn ouders nog leven, dat ik een gezond gezin heb, dat ik zelf gezond ben, dat ik een fijne basis heb, dat ik liefde om me heen heb. Dus dat is wel geluk op zich denk ik.

Met welke vriendin verschil je het meest?
met niemand, want anders kan je geen vriendin van me zijn. Al mijn vriendinnen (en ik) lijken qua karakter en innerlijk best wel op elkaar, we hebben tenminste dezelfde normen, waarden, humor.

Wat doe je anders dan je ouders?
fieuwwww, even nadenken. Nou veel dingen; ik ben opener dan mijn ouders. Ik ben ook vrijer dan mijn ouders.

Waar krijg je energie van?
hardlopen, mediteren, kleine geluksmomenten; als ik bijvoorbeeld zie dat Ed en Joep elkaar omhelzen <3.

Was je gelukkig als puber?
nee. Ugh. Ik vond de pubertijd verschrikkelijk. Dat gevoel nergens bij te horen en dat je dat wel heel graag wil maar niemand begrijpt je en de hele wereld is tegen je, enz enz. Nee, de pubertijd doe ik liever niet meer over.

Wanneer heb je voor het laatst een nacht doorgehaald?
hahahahahahahahha.

Waar dagdroom je graag over?
de laatste tijd: over een groter huis. Lekker materialistisch. Ook wel over vakanties naar verre zonnige landen.

Kijk je vaak achterom?
Nee. En nee.

Wat weten de meeste mensen niet van jou?
dat ik weleens bladerdeeg eet, dat ik mijn teennagels nooit lak en dat ik vroeger “dessnorta” werd genoemd omdat ik een snor had (pijnlijk dit, heel erg).

Lees hier de vorige delen.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Lotte 26/01/2016

  Leuke Posts zijn dit altijd!

  M’n lievelingsliedje van t moment is denk ik Love yourself van Bieber <3. Maar ik ben dan ook een echte belieber, no shame!

  Wat je trouwens zegt over vriendinnen herken ik niet. Ik heb ongeveer 7 vriendinnen dicht bij me (waarvan 3 heel close) en een aantal zijn totaal anders dan ik! Maakt de vriendschap juist extra mooi en levendig.
  Zo is 1 een echte 'moeder' en focust zich vooral op haar leventje en (komende) gezin. Terwijl een ander de eeuwige partyende single is. Zelf ben ik al jaren in een hele gelukkige relatie en zijn m'n vriend en ik beide carrière aan het maken. Om maar even wat verschillen te noemen 😉

  Groetjes!

 • Reageer Suzan 26/01/2016

  De pubertijd is niet echt een periode die de meeste mensen graag zouden willen overdone, denk ik. Ik ook niet tenminste 😉

  Mijn lievelingslied van dit moment.. Mogen het er 2 zijn?
  Dan The Weeknd – Often & M.I.A. – Borders

  • Reageer Des 26/01/2016

   ben net the weekend aan het luisteren op spotify. ff jouw nummer zoeken

  • Reageer Des 26/01/2016

   oehh lekker beginnetje al hoor!

   • Reageer Suzan 27/01/2016

    Ja hij is leuk he 🙂
    Ik heb jouw liedje van hierboven ook geluisterd en die is idd goed!

 • Reageer Jazzy 26/01/2016

  Ja sorry maar deze Belieber gaat ook voor Love Yourself als lievelingsliedje van het moment. Maar van deze word ik ook altijd zo vrolijk en chill tegelijk: https://www.youtube.com/watch?v=AQjnz1XMliE
  Verder vind ik niet echt dat we dezelfde humor hebben hoor maar verder ben je best aardig

 • Reageer Maria 26/01/2016

  Leuk om te lezen 🙂 Mijn lievelingsliedje is nu Hall of Fame, krijg er op de een of andere manier het gevoel van dat ik de wereld aankan. Altijd goed.

 • Reageer Aïsha 27/01/2016

  Laf je 1000 vragen!!
  Liedjes die ik nu luister: Nao – Bad blood, Jack Garratt – Worry, Cody Chestnutt – What kind of cool Questlove Remix
  Graag gedaan!

 • Laat een reactie achter